Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ASUS Zenfone 3 ZE520KL čierny

Zobraziť katalóg
ASUS Zenfone 3 ZE520KL čierny
4,8 75 hodnotení
Mobilný telefón – 5,2" IPS 1920×1080, procesor Qualcomm Snapdragon 625 Octa Core, RAM 4GB, interná pamäť 64GB, microSDHC až 128GB (zdieľaný slot na SIM), fotoaparát 16Mpx+8Mpx, optická stabilizácia, GPS, 3G/LTE, USB typ-C, čítačka odtlačkov prstov, Dual SIM (1× Micro SIM+1× Nano SIM), batéria 2650mAh, Android 6.0.1
Kód:  AST012b Produktové číslo:  ZE520KL-1A010WW Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS Zenfone 3 ZE520KL čierny

Vlastnosti telefónu

146,9 mm

Predná strana

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

73,98 mm

Bočná strana

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

7,69 mm

Hmotnosť telefónu: 144 g

Uhlopriečka displeja

5,2"

uhlopriečka displeja

Typ operačného systému

Google Android 6.0 Marshmallow

typ operačného systému

Výdrž batérie

2 650 mAh

kapacita batérie

MicroSim

Micro SIM + Nano SIM

typ SIM karty

Rozmery

73,98 ×146,87 × 7,69 mm

rozmery telefónu (Š × V × H)

Vnútorná pamäť

64 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

16 Mpx + 8 Mpx

fotoaparát

Pripojenie

LTE (4G)

najrýchlejší internet

SD karta

microSDXC (až 128 GB)

slot na pamäťové karty

Váha

144 g

hmotnosť telefónu


Dizajn inšpirovaný krásou prírody

ASUS Zenfone 3 ZE520KL v sebe kombinuje estetický vzhľad s vynikajúcou kvalitou spracovania a úžasným výkonom. Dômyselne tvarované ochranné sklo Corning Gorilla je vsadené do 6,16 mm tenkého kovového tela a vďaka jeho jemnému zakriveniu pri okrajoch je vytvorený úplne hladký povrch bez ostrých hrán. Pri návrhu dizajnu ZenFonu 3 sa ASUS inšpiroval krásou prírody a ladnými tvarmi modernej doby.


Kľúčové vlastnosti telefónu ASUS Zenfone 3 ZE520KL

  • Telo s kovovým rámom, precízne spracovanie, žiadne plastové prechody
  • Čierna farba
  • 5,2" IPS displej s Full HD rozlíšením a realistickými farbami
  • Senzor odtlačkov prstov
  • Zadná kamera s rozlíšením 16 Mpx
  • Osemjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 625
  • Vysoko kvalitné reproduktory
  • Rozhranie ZenUI 3.0 prináša zábavu aj užitočné funkcie

Široký displej s detailným obrazom

Prednej strane telefónu dominuje rozmerný 5,2" IPS displej s Full HD rozlíšením a vysokým jasom s hodnotou 600 cd/m2, čo umožňuje zobrazenie nádherných živých farieb aj pri prezeraní v tých najjasnejších svetelných podmienkach. Vďaka rámčeku, ktorý je tenký iba 2,1 mm, displej zaberá nevídaných 77,3 % plochy prednej strany prístroja.


Stvorený pre dokonalé fotografie

ZenFone 3 je vybavený najmodernejším 16 Mpx fotoaparátom PixelMaster 3, ktorý je vybavený špičkovým senzorom Sony IMX298 a šesťčlenným objektívom Largan s úžasnou svetelnosťou f/2.0, čo uvítate pri fotení za zhoršených svetelných podmienok. Technológia Deep Trench Isolation zamedzuje fotónom svetla prechádzať medzi jednotlivými pixelmi a umožňuje tak zaznamenanie jasnejších detailov.


Ultra rýchly systém zaostrovania

Asus ZenFone 3 Max disponuje exkluzívnou technológiou automatického zaostrenia TriTech, ktorá kombinuje tri zameriavacie technológie – laserové zameranie, fázové detekcie a nepretržité automatické zaostrovania. Vďaka tomuto unikátnemu systému zameranie objektu zaberie iba 0,03 sekundy bez ohľadu na svetelné podmienky, v ktorých sa práve nachádzate.


Stabilizované video bez chvenia

Na vytváranie ostrých snímok bez rozmazania je fotoaparát vybavený štvorosou optickou stabilizáciou obrazu. Pri natáčaní 4K videí vám zase pomôže trojosá elektronická stabilizácia, takže sa už nebudete stretávať s roztrasenými zábermi. Vďaka korekčnému snímaču farby, ktoré deteguje presvetlené predmety a napravuje ich svetlosť, si vytvorené fotografie a videá uchovajú vždy prirodzený vzhľad.


Bezkonkurenčný zvuk

Nechajte sa unášať neuveriteľne dokonalým zvukom. ZenFone 3 je vybavený technológiou SonicMaster a certifikáciou zvuku s vysokým rozlíšením. Vďaka vylepšenej päťmagnetovej konštrukcii reproduktorov, kovovej cievke a zväčšeným zvukovým komorám reproduktorov so zosilňovačmi Smart AMP je docielený skutočne verný zvuk za každých okolností. 


Dychberúci výkon

Plynulý chod aplikácií a vynikajúci výkon aj v náročných hrách zaisťuje osemjadrový procesor Snapdragon 625 spoločne s výkonným grafickým čipom Adreno 506 a operačnou pamäťou s veľkosťou 4 GB. Revolučná technológia 14 nm FinFET zaručuje maximálny výkon pri zníženej spotrebe energie o 35 %. Interné úložisko s kapacitou 64 GB ponúkne dostatočný priestor na ukladanie dát, ktorý možno rozšíriť pamäťovými kartami typu microSDHC.


Viac ako čítačka odtlačkov prstov

ZenFone 3 je vybavený presnou čítačkou odtlačkov prstov, ktorá je umiestnená na zadnej strane telefónu priamo v dosahu vášho ukazováka. Vďaka rýchlemu senzoru váš telefón odomknete za 0,2 sekundy. Čítačka je navyše multifunkčná, takže sa dá uplatniť v mnohých integrovaných aplikáciách, kde dotykový snímač plní špeciálnu funkciu.


Unikátne prostredie ZenUI 3.0

Rozhranie ZenUI 3.0 posúva operačný systém Android 6.0 na novú úroveň. Pohyb v tomto prostredí je prirodzenejší, rýchlejší a múdrejší. Celé prostredie si môžete prispôsobiť na mieru svojim predstavám – od ikon cez živé tapety až po fonty. Kombinácia krásneho dizajnu a skvelých funkcií, vrátane ZenMotion, Trend Micro Dr. Safety či priebežným aktualizáciám, dáva rozhraniu ZenUI záruku maximálnej úžitkovosti a bezpečnosti.  


 

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka displeja
5,2" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
1920 × 1080 Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!

Základné parametre

Uhlopriečka displeja
5,2" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
1920 × 1080 Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!
Rozlíšenie zadnej kamery
16 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie prednej kamery
8 Mpx Hotovo!

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Výška
146,87 mm Hotovo!
Šírka
73,98 mm Hotovo!
Hĺbka
7,69 mm Hotovo!
Hmotnosť
144 g Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Fotoaparát

Počet objektívov zadného fotoaparátu
1 × Hotovo!
Počet objektívov predného fotoaparátu
1 × Hotovo!
Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
16 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/2 Hotovo!
Stabilizácia obrazu
Bez stabilizácie Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie
2 650 mAh Hotovo!
Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM)
4 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
64 GB Hotovo!
Maximálna veľkosť pamäťovej karty
128 GB Hotovo!
Značka procesora
Qualcomm Hotovo!
Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2 GHz (2 000 MHz) Hotovo!
Označenie procesora
Qualcomm Snapdragon 625 Hotovo!
Grafický akcelerátor
Adreno 506 Hotovo!

Konektory a senzory

Senzory
Digitálny kompas (magnetický senzor), Pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), Gyroskop, Svetelný senzor, Senzor priblíženia (proximity) Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaké ochranné sklo pasuje na Asus Zenfoun 3 (ZE520KL)? Zakoupila jsem u Vás tento telefon i ochranné sklo connect IT s označením ZE520KL, ale je větší, takže na zaoblených hranách nesedí. Dokonce v místě mezi systémovými tlačítky je kulatý malý otvor ve skle. Předem Vám děkuji za odpověď. :)

Dobry den, chtel bych se zeptat, jestli prilozeny kabel je zaroven urceny na prenos dat. Mne samotnemu prenos dat mezi telefonem a pocitacem nefunguje, tak podeziram kabel. Dekuji za odpoved.

Dobrý den,ráda bych zakoupila mobilní telefon značky ASUS Zenfone 3 ZE520KL. Ráda bych se zeptala, zda služba "aplikovat ochrannou folii" zahrnuje nalepení folie, nebo skla. Preferuji ochranné sklo. Dále bych se chtěla zeptat, zda si při zakoupení pouzdra na tento typ telefonu budu schopna pouzdro na telefonu vyměnit sama, nebo zda mi ho můžete na telefon před vyzvednutím nainstalovat. Předem děkuji za odpověď a přeji hezký den

Dobrý den, model se mi na první pohled líbí, ale měla bych otázku ohledně výdrže baterie. Jak dlouho skutečně vydrží při častém surfování na internetu a sledování YouTube videií? 2650mAh se mi zdá málo...

Dobrý den, je možné u tohoto modelu využívat LTE/4G i v druhém slotu pro SIM, nebo je preferovaná SIM 1 ??? a u druhého pouze 2G . . . . ???

Dobrý den je možné u vás opravit rozbitý displej ? Myšleno jako prasklé sklo.

Dobrý den, ve specifikaci uvádíte podporu "MicroSDHC až 128GB". vzhledem k tomu, že SDHC karty nemají vyšší kapacitu než 32GB, předpokládám správně, že telefon podporuje MicroSDXC? Zvažuji nákup telefonu i karty, tak zjišťuji kompatibilitu. Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, Rád bych se zeptal, jak je to u Zenfone 3 s podporovanými audio formáty. Stahuji si filmy v .avi a telefon mi to nechce otevřít. Zajímalo by mě, jestli telefon avi nepodporuje nebo jestli je to chyba výrobce a telefon mám reklamovat

dobrý den zajímalo by mě proč ASUS Zenfone 3 ZE520KL stojí 10 000 a má baterii 2650 mAh a tenhle ASUS Zenfone 3 Max ZC553KL co stojí 6000 má 4100 mAh

Kdy bude k dostání flip pouzdro na Asus Zenfone 3?

123...
Diskusia a poradňa k ASUS Zenfone 3 ZE520KL čierny
Príslušenstvo pre ASUS Zenfone 3 ZE520KL čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS Zenfone 3 ZE520KL černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS Zenfone 3 ZE520KL schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS Zenfone 3 ZE520KL schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS Zenfone 3 ZE520KL fekete.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií