AD homeoffice AD homeoffice

ASUS Zenfone Zoom S Black

Zobraziť katalóg
ASUS Zenfone Zoom S Black
4,7 48 hodnotení
Mobilný telefón – 5.5" AMOLED 1920×1080, procesor Qualcomm Snapdragon 625 Octa Core, RAM 4GB, interná pamäť 64GB, Slot microSDXC až 2TB, fotoaparát duálny 12Mpx + 13Mpx, GPS, 3G/LTE, USB-C, OTG, čítačka odtlačkov prstov, Dual SIM, batéria 5000mAh, Android 6.0 (ZE553KL)
Kód:  AST017a Produktové číslo:  ZE553KL-3A055WW Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS Zenfone Zoom S Black

Vlastnosti telefónu

154,3 mm

Predná strana

77 mm

Bočná strana

7,99 mm

Hmotnosť telefónu: 170 g

Uhlopriečka displeja

5,5"

uhlopriečka displeja

Typ operačného systému

Google Android 6.0 Marshmallow

typ operačného systému

Výdrž batérie

5 000 mAh

kapacita batérie

MicroSim

2× Nano SIM

typ SIM karty

Rozmery

77 × 154,3 × 7,99 mm

rozmery telefónu (Š × V × H)

Vnútorná pamäť

64 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

2 × 12 Mpx + 13 Mpx

fotoaparát

Pripojenie

LTE (4G)

najrýchlejší internet

SD karta

microSDXC (až 2 TB)

slot na pamäťové karty

Váha

170 g

hmotnosť telefónu

Revolúcia v mobilnom fotografovaní

Mobilný telefón ASUS ZenFone Zoom S vo svojom elegantnom kovovom tele kombinuje inovatívne technológie v oblasti fotoaparátov, čím posúva hranice mobilnej fotografie na vyššiu úroveň. Vďaka duálnemu fotoaparátu SuperPixel so špičkovým snímačom SONY IMX362 a objektívom s 2,3× optickým zoomom je zaistená bezkonkurenčná kvalita fotografií za každej situácie.


Kľúčové vlastnosti telefónu ASUS ZenFone Zoom S Black

  • Duálny fotoaparát s 2,3× optickým zoomom
  • Rýchly zaostrovací systém Tritech+
  • Technológia ASUS SuperPixel Engine
  • Optická a elektronická stabilizácia
  • 5,5" AMOLED displej s Full HD rozlíšením
  • 5 000 mAh batéria s výdržou až 42 dní v pohotovostnom režime
  • Batériu možno využiť aj ako powerbank
  • Prémiové kovové vyhotovenie v moderných farbách
  • Podpora nahrávania 4K videa

Fantastický displej

Prednej strane telefónu dominuje ohromný AMOLED displej s uhlopriečkou 5,5" a Full HD rozlíšením. Obrazovka zaberá 76,5 % prednej strany prístroja a pýši sa jasom 500 nitov či farebným gamutom, ktorý presahuje 100 % farebného priestoru NTSC. Vďaka tomu farby vyzerajú skutočne reálne bez skreslenia. Displej je ochránený krycím sklom Gorilla Glass 5 s elegantným 2,5D zaoblením, ktoré ochráni obrazovku pred prípadným poškodením.


Vzdialenosť nie je žiadny problém

Fotoaparát je vybavený 2,3× optickým zoomom a ohniskovou vzdialenosťou 59 mm, vďaka čomu môžete vytvárať dokonale ostré fotografie a videá vzdialenejších objektov priamo z miesta, kde stojíte. Pre ešte väčšie priblíženie je k dispozícii zdokonalená technológia digitálneho zoomu, ktorá priblíži snímanú scénu až 12×.


Zachyťte emócie

Optický zoom a veľká ohnisková vzdialenosť objektívu zabezpečí, že sa vaše snímky budú vyznačovať vysokou hĺbkou a ostrosťou. Pri kombinácii s novým režimom na výšku dôjde k jemnému rozostreniu pozadia a zaostrený objekt vystúpi do popredia, čím je snímke dodaný dojem hĺbky. Tento úžasný efekt sa nazýva „bokeh“ a vďaka nemu vaše snímky získajú profesionálny vzhľad.


Pretože dva vidia viac

ZenFone Zoom S kombinuje dva fotoaparáty, z ktorých jeden je širokouhlý a ponúka 12 Mpx rozlíšenie a clonu f/1,7. Druhý fotoaparát disponuje 2,3× optickým zoomom, takže je ideálny pre snímanie vysokokvalitných fotografií aj z väčšej diaľky. Prepínanie medzi oboma kamerami zaberie krátky okamih. Kombináciou oboch fotoaparátov získajú fotografie úplne nový efekt hĺbky ostrosti, vďaka čomu vytvoríte dokonalé portréty, ktoré budú vyzerať ako od profesionála.


Zaostrené za 0,03 sekundy

ASUS ZenFone Zoom S je vybavený vylepšenou technológiou zaostrovania Tritech+ s úplne novým systémom duálneho pixelu PDAF, ktorý využíva podobnú technológiu, ako je tomu pri zrkadlovkách. Každý jednotlivý pixel na senzore využíva fázové detekcie s automatickým zaostrovaním, ktoré je najrýchlejšie vo svojej triede. TriTech+ dokáže zaostrovať aj pohybujúce sa predmety a udržuje ich stále jasne ostré. Laserové automatické zaostrenie potom rozlíši vzdialenosť aj mieru osvetlenia za iba 0,03 sekundy.


Fotoaparát, ktorý vidí aj v tme

Technológia ASUS SuperPixel Engine až osemnásobne zvyšuje zachytené svetlo, čo uvítate predovšetkým pri vytváraní nočných snímok, alebo počas fotografovania v prostredí s nízkym osvetlením. Fotoaparát je navyše vybavený optickou a elektronickou stabilizáciou obrazu pre snímky a videá bez rozmazaných pohybov. K dispozícii je tiež RGB snímač korekcie farieb, ktorý zabezpečí, že farby na fotografiách a videách budú vždy presne zodpovedať realite.


Snímky ako od profesionála

Pre úplnú kontrolu nad vašimi snímkami je telefón vybavený manuálnym režimom, pomocou ktorého ľahko nastavíte napr. ovládanie rýchlosti uzávierky, vyváženie bielej, expozíciu a hodnotu ISO. Navyše vaše fotografie môžete ukladať do surového formátu RAW, ktorý je používaný pri profesionálnej fotografii a jednotlivé hodnoty objektívu následne upravovať pomocou špeciálneho editora.


Batéria s obrovskou výdržou

Batéria s neuveriteľnou kapacitou 5 000 mAh zaistí až 42 dní pohotovostného režimu, 48 hodín hovoru či 28 hodín surfovania na internete, takže môžete fotografovať a nahrávať videá v 4K rozlíšení tak často, ako sa vám zachce. Naviac je telefón vybavený praktickou funkciou powerbanky, ktorá umožní využitie obrovské množstva energie v batérii na dobíjanie ďalších mobilných zariadení.


Dychberúci výkon

Výkonný osemjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 625 so 14 nm technológiou je taktovaný na frekvencii 2 GHz. Je tak pripravený vám dodať dostatok energie na fotografovanie, hranie najnovších hier alebo plynulý beh operačného systému Google Android 6.0 Marshmalow. Technológia SonicMaster 3.0 so 7.1-kanálovým priestorovým zvukom zaistí, že zvuková reprodukcia bude rovnako pohlcujúca, ako snímky vytvorené duálnym fotoaparátom.


Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka displeja
5,5" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
1920 × 1080 Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!

Základné parametre

Uhlopriečka displeja
5,5" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
1920 × 1080 Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!
Rozlíšenie zadnej kamery
12 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie prednej kamery
13 Mpx Hotovo!

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Výška
154,3 mm Hotovo!
Šírka
77 mm Hotovo!
Hĺbka
7,99 mm Hotovo!
Hmotnosť
170 g Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie
5 000 mAh Hotovo!
Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM)
4 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
64 GB Hotovo!
Maximálna veľkosť pamäťovej karty
2 000 GB Hotovo!
Značka procesora
Qualcomm Hotovo!
Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2 GHz (2 000 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G), HSCSD (2G) Hotovo!

Konektory a senzory

Senzory
Digitálny kompas (magnetický senzor), Pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), Gyroskop, Svetelný senzor, Senzor priblíženia (proximity) Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 6.0 Marshmallow Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Tak kde je ten mobil???

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na klasické otázky kdy bude telefon dostupný, v jakých barvách a především v jakých velikostech RAM paměti a vnitřní paměti. Ve světě se udává vnitřní paměť až 128 GB a znalost ceny by také moc potěšila. Děkuji Vám za informace.

Dobrý den, máte v nabídce i silikonové případně jiné pouzdro na tento telefon? Děkuji.

Má to otg?

Môžem sa opýtať v akých farbách su dostupné keďže nieje nikde na výber ?

Stále nic?? Zástupce firmy Asus by se mohl aspoň vyjádřit k předpokládanému termínu. Prvotní první čtvrtletí jsme nestihli a bojím se, že to druhé asi taky nic. :(

VŠIMNĚTE SE, POKUD HODÍTE DO POROVÁNÍ UKÁŽE SE DOLE CENA - 14 990,-

Zakoupil jsem tento mobil a nemohu najít jak spustit fm radio....ma vůbec tento mobil funkci samostatného Fm radia?dekuji

Dobrý den zakoupil jsem tento mobil asi před měsícem a dnes mi praskl displej. Mobil mi nespadl ani jsem s ním nepraštil a navíc se zdá, že prasklé sklo není dotiková část ale ta pod tím. Půlka displeje je nyní nepoužitelná, ale dotiky to stále sníma. Myslím si, že je na místě reklamace, ale zajímá mě jak je to možné, že praskne AMOLED displej ale vrstva nad ním ne.

Toto nie je ZE553KL,ze?aby som nemusel vracat.

123...
Diskusia a poradňa k ASUS Zenfone Zoom S Black
Príslušenstvo pre ASUS Zenfone Zoom S Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS Zenfone Zoom S Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Handy ASUS ZenFone 3 Zoom schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Handy ASUS ZenFone 3 Zoom schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS ZenFone 3 Zoom S Black.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií