Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Asus Zenfone 4 Max ZC520KL čierny

Zobraziť katalóg
Asus Zenfone 4 Max ZC520KL čierny
4,5 6 hodnotení
Mobilný telefón – 5.2" IPS 1280x720, procesor Qualcomm Snapdragon 425 Quad Core 1.4GHz, RAM 2GB, interná pamäť 16GB, fotoaparát 13 + 5Mpx (f/2.0) + 8 Mpx (f/2.2), GPS, LTE, batéria 4100mAh, Android 7.0 Nougat
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  AST031b Produktové číslo:  ZC520KL-4A005WW Stránky výrobcu
Asus Zenfone 4 Max ZC520KL čierny 130,34 € Použité

Asus Zenfone 4 Max ZC520KL čierny

Asus Zenfone 4 Max ZC520KL čierny je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

vlastnosti telefónu

150,5 mm

Čelní pohled

73,3 mm

Boční pohled

8,7 mm

Hmotnosť telefónu: 156 g

Úhlopříčka displeje

5,2"

Uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 7.0

Typ operačného systému

Výdrž baterie

4 100 mAh

Výdrž batérie

MicroSim

Nano SIM

Typ SIM karty

Rozměry

73,3 mm × 150,5 mm × 8,7 mm

Rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

16 GB

Vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

13 + 8 + 5 Mpx

Fotoaparát

Připojení

3G/LTE

Najrýchlejší internet

SD karta

MicroSD

Slot na pamäťové karty

Váha

156 g

Hmotnosť telefónu

Pripravený zachytiť mimoriadne okamihy

Inteligentný telefón Asus ZenFone 4 Max ZC520KL v čiernom vyhotovení skrýva vo svojom tenkom kovovom tele nielen špičkový výkon pre plynulý beh náročných hier a aplikácií, ale aj úžasný IPS displej, kvalitný širokouhlý duálny fotoaparát a veľa ďalších vyspelých technológií. Vo výbave nájdete aj rýchlu čítačku odtlačkov prstov alebo inteligentnú batériu s vysokou kapacitou 4 100 mAh s pokročilým systémom napájania. Nadstavba operačného systému Android 7.0 ASUS ZenUI 4.0 ponúka nový prepracovaný dizajn s množstvom užitočných aplikácií a funkcií, ktoré uľahčia váš každodenný život.

Kvalitný IPS displej s odolným sklom

Prednej strane telefónu dominuje kvalitný 5,2" IPS displej olemovaný tenkým rámčekom, ktorý vďaka HD rozlíšeniu poskytuje v každom uhle pohľadu detailný obraz s vynikajúcim podaním farieb a bohatým kontrastom. Displej je pokrytý odolným sklom Corning Gorilla Glass 2,5D, ktoré zabezpečí dokonalú ochranu proti škrabancom a iným druhom poškodenia.

Zachyťte svet so všetkými detailmi

ZenFone 4 Max vyhotovuje nádherne jasné a ostré fotografie vďaka kvalitnej 13Mpx kamere PixelMaster s duálnou optikou, ktorá vyhotovuje fotografie s vysokým rozlíšením a nulovým oneskorením uzávierky. Široká clona objektívu f/2,0 je ideálna pre dosiahnutie jasnejších snímok aj za nepriaznivých svetelných podmienok. Elektronický stabilizátor obrazu (EIS) efektívne odstraňuje otrasy, vibrácie a ďalšie nežiaduce pohyby, čo uvítate nielen pri fotografovaní, ale tiež pri nahrávaní videí.

Autofocus na báze fázovej detekcie

Pokročilý systém automatického ostrenia metódou fázovej detekcie napodobňuje systémy používané vo fotoaparátoch DSLR a presne zaostruje objekty vysokou rýchlosťou. Vďaka tomu zaobstaráte vždy úžasné ostré snímky s minimálnym oneskorením a tak nebudete mať problém so zaostrením pohybujúcich sa objektov.


Zachyťte svet v celej jeho šírke

120° širokouhlý fotoaparát zaisťuje o 200 % väčšie zorné pole ako štandardné kamery, takže do svojich fotografií zmestí viac objektov, čo je ideálne riešenie pri fotografovaní krajiny a skupinových snímok. Široký uhol prináša tiež pohodlnejší spôsob fotografovania v interiéri a určite ho oceníte aj pri snímaní panorám.


Vyjadrite svoj štýl

Kamera PixelMaster je vybavená 8 fotografickými režimami, ktoré vám pomôžu zachytiť čaro každého okamihu. Automatický režim v sebe spája technológiu HDR, ktorá rozširuje dynamický rozsah fotoaparátu na štvornásobok a zvyšuje jas až o 400 %. Výsledkom sú rovnomerne exponované fotografie s detailným tieňom a zvýraznením detailov. Funkcia Super rozlíšenia vyhotovuje viac snímok súčasne a kombinuje ich do úžasne detailnej 52 Mpx fotografie.


Krásne selfie snímky za každej situácie

Pre zhotovovanie dokonalých selfie fotografií je telefón vybavený 8 Mpx predným fotoaparátom s bleskom softLight LED a funkciou skrášľovania. Softlight blesk dodáva snímkam ideálne množstvo svetla, takže vaše selfie budú mať jemnejší vzhľad s vernými pleťovými tónmi a rozžiarenou pleťou. Režim krása automaticky odstraňuje drobné chyby pokožky, vyvažuje proporcie tváre a vytvára tak bezchybný vzhľad vašich autoportrétov.

Špičkový výkon pre náročné aplikácie

O špičkový výkon telefónu ASUS ZenFone 4 Max a plynulý beh aplikácií sa stará štvorjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 425 a 2 GB operačnej pamäte. Pre ukladanie dát je k dispozícii 16 GB interné úložisko, ktoré možno rozšíriť microSD pamäťovými kartami. Pre maximálne pohodlie a bezpečnosť vašich dát je na prednej strane telefónu umiestnený snímač odtlačkov prstov, ktorý odomkne ZenFone 4 Max za zlomok sekundy. 

Inteligentnejšie a príjemnejšie užívateľské rozhranie

Najnovšia verzia užívateľského rozhrania ZenUI pre Android 7.0 je navrhnutá tak, aby poskytovala intuitívnejšie ovládanie a pomohla vám rýchlejšie splniť každodenné úkony alebo ľahšie vyhľadávať informácie. Vďaka novému vzdušnému dizajnu a rade inteligentných automatických funkcií, medzi ktorými nájdete napr. značkovanie tváre v galérii alebo značkovanie webových stránok, sa stane obsluha telefónu skutočným pôžitkom.

Inteligentná vysokokapacitná batéria pre dlhodobú výdrž

Prísun energie zabezpečuje vysokokapacitná li-pol batéria s neuveriteľnou kapacitou 4 100 mAh, vďaka ktorej môžete telefonovať až 31 hodín v kuse, počúvať hudbu po dobu 101 hodín alebo 21 hodín surfovať na internete. ZenFone 4 Max je vybavený množstvom inteligentných technológií pre správu napájania, ktoré efektívne optimalizujú životnosť batérie a zaisťujú maximálnu bezpečnosť a dlhodobý výkon. Vďaka funkcii rýchleho nabíjania poskytne batéria energiu na 2 hodiny hovoru už za 15 minút po pripojení adaptéra. 

12 bezpečnostných technológií pre maximálnu ochranu

Pre úplnú bezpečnosť počas nabíjania a používania telefónu je Zenfone 4 Max vybavený 12 bezpečnostnými kontrolnými bodmi, medzi ktorými nechýba monitorovanie teploty a ochrana pred prepätím. Automatické nastavenie údržby ponecháva batériu v optimálnom režime pre zaistenie dvojnásobnej priemernej životnosti v porovnaní s ostatnými inteligentnými telefónmi. Vďaka vysokej kapacite batérie je možné telefón použiť ako POWERBANK na nabíjanie ďalších mobilných zariadení.

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Základné parametre

Uhlopriečka displeja
5,2" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
1280 × 720 Hotovo!
Konfigurácia kariet
Dual SIM + pamäťová karta Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!
Rozlíšenie zadnej kamery
13 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie prednej kamery
8 Mpx Hotovo!

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Výška
150,5 mm Hotovo!
Šírka
73,3 mm Hotovo!
Hĺbka
8,73 mm Hotovo!
Hmotnosť
156 g Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Fotoaparát

Počet objektívov zadného fotoaparátu
2 × Hotovo!
Počet objektívov predného fotoaparátu
1 × Hotovo!
Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie fotoaparátu s teleobjektívom
5 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/2 Hotovo!
Stabilizácia obrazu
Bez stabilizácie Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
1920 × 1080 (Full HD) Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie
4 100 mAh Hotovo!

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM)
2 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
16 GB Hotovo!
Maximálna veľkosť pamäťovej karty
256 GB Hotovo!
Značka procesora
Qualcomm Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,4 GHz (1 400 MHz) Hotovo!
Označenie procesora
Qualcomm Snapdragon 425 Hotovo!
Grafický akcelerátor
Adreno 308 Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat na operační paměť a interní paměť. Na jiných obchodech je uvedeno, že má tento mobil 3GB RAM a 32GB interní úložiště. Vy uvádíte 2GB RAM a 16GB interní úložiště. Co je tedy správně? Díky za odpověď.

Dobrý den, má telefon notifikační diodu? Pokud ano, je dobře viditelné upozornění? Děkuji za odpověď.

Mám doma WiFi router ZyXel VMG1312-B30B, telefon se v pohodě připojí, ale celkem rychle se zase odpojí (asi po jedné-dvou minutách). Pak se po několika vteřinách sám připojí... a tak dále. Přitom nejde o výpadek signálu, ale zmizí WiFi ikonka (jako by někdo na chvilku zakázal WiFi). K výpadkům dochází i během stahování souborů. Máte někdo radu co s tím? Ostatní zařízení mi doma fungují bez problémů, jen tehle telefon se vzpírá. Zkoušel jsem telefon na jiné WiFi, tam to funguje. Vyzkoušel jsem: - vypnout / zapnout - tovární nastavení (reset) - jiné šifrování - nastavit natvrdo různé kanály - nastavit pevnou IP adresu Nějaký nápad? Nebo nový router? Ale budu mít jistotu že to poběží?

ma gyroskop???

dobry den v popisu mobilu mate ze umi 3g/lte a v podrobných parametrech mate ze umi 4g/lte coje pravda.

Dobrý den, mají tyto telefony uživatelsky vyměnitelnou baterii? Děkuji

Dobrý den. Opravdu podporuje tenhle telefon glonass, a-GPS , galileo? Dekuji

Keď s niekým telefónujem je ma zle počuť. Za odpoveď ďakujem

Dobrou den. Chtěl bych se zeptat jestli telefon podporuje všechny typy microSD jako například HC, XC apod.

Príslušenstvo pre Asus Zenfone 4 Max ZC520KL čierny
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií