Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Galaxy A55 | A35 5G

ASUS ZenFone 5 A501CG 16GB zlatý

Zobraziť katalóg
ASUS ZenFone 5 A501CG 16GB zlatý
4,6 423 hodnotení
Mobilný telefón 5" 1280x720 IPS Gorilla Glass 3, procesor Intel Atom Dual-Core Z2560 1.6GHz, RAM 2GB, interná pamäť 16GB, microSD až 64GB, fotoaparát 8 Mpx, GPS, WiFi, Bluetooth 4.0, 3G, microUSB OTG, Dual SIM (2x Micro SIM ), Li-Ion 2110mAh, Android 4.3
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  NA005d9 Produktové číslo:  90AZ00J4-M03760 Stránky výrobcu
ASUS ZenFone 5 A501CG 16GB zlatý 172,31 € Rozbalené

ASUS ZenFone 5 A501CG 16GB zlatý

ASUS ZenFone 5 A501CG 16GB zlatý je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.
ASUS ZenFone 5
Rozlišení

Perfektný displej

ZenFone 5 je vybavený HD displejom s rozlíšením 1280 × 800 pixelov a technológiou IPS +. Hustota pixelov 294 PPI je zárukou dokonalého zobrazenia. O čistejší, jasnejší a farebnejší obraz sa stará obrazová technológia ASUS TruVivid.

Fotoaparát

Na zhotovovanie fotografií je pripravený hlavný fotoaparát s rozlíšením 8 Mpx, LED bleskom a svetelnosťou F2.0. Nechýba ani predná kamerka s rozlíšením 2 Mpx a svetelnosťou F2.4. PixelMaster je unikátna technológia vyvinutá spoločnosťou ASUS, ktorá prostredníctvom softvéru, hardvéru a špeciálnej konštrukcie objektívu zaisťuje mimoriadnu obrazovú kvalitu. S technológiou PixelMaster dokáže váš smartphone robiť snímky v profesionálnej kvalite. A vďaka tomu, že máte smartphone neustále pri sebe, budete môcť zachytiť všetky neopakovateľné okamihy svojho života.

Procesor

Vysoký výkon bez kompromisov

ZenFone 5 je vybavený procesorom Intel Atom Dual-Core Z2560 taktovaným na 1,6 GHz a 2 GB operačnej pamäte RAM, ktorý si hravo poradí aj s niekoľkými otvorenými aplikáciami naraz a ponúkne vysoký herný výkon. Na vašu zábavu je pripravená 16 GB vnútorná pamäť telefónu, ktorú možno rozšíriť pomocou microSD kariet až na 64 GB.



Technologie displeje

Exkluzívny laminovaný displej ASUS TruVivid

Vďaka našej exkluzívnej laminovacej technológii sa nám podarilo zmenšiť hrúbku dotykovej vrstvy a displej je tak teraz ľahší, jasnejší a ponúka žiarivejšie farby, a preto ZenFone 5 vyniká čistým zobrazením s precíznymi farbami.

Krycí sklo

Gorilla Glass 3

Displej telefónu ZenFone 5 je chránený technológiou Corning Native Damage Resistance, ktorá okrem iného zaručuje antibakteriálnu ochranu a znižuje riziko vzniku prasklín. Krycie sklo ponúka až štyrikrát vyššiu odolnosť proti poškriabaniu než bežné hlinitokremičité sklo.

Dual SIM

Dve SIM karty

Telefón je vybavený slotmi pre dve SIM karty, takže môžete bez problémov oddeliť pracovný a osobný život prostredníctvom jediného zariadenia.

Oleofóbní vrstva

Oleofóbna vrstva a jednoduchšie dotykové ovládanie

Displej smartfónu ZenFone 5 je vybavený mikroskopickou oleofóbnou vrstvou, ktorá zabraňuje zachytávaniu odtlačkov prstov. Displej tak zostane čistý a bez šmúh. Bude vždy pripravený na každý váš dotyk.



Dotykové ovládání

Dotykové ovládanie rýchle ako vy

Smartphone ZenFone 5 je vybavený vysoko citlivým displejom s rýchlou odozvou 60 milisekúnd. Každé kliknutie, potiahnutie alebo gesto tak bude okamžite zaznamenané. ZenFone 5 zmení váš pohľad na dotykové ovládanie.

Možnosti

Rozhranie ZenUI vďaka inteligentnej technológii a osobnému prístupu zlepší váš život. Prácu s mobilným zariadením si užijete aj bez zložitých postupov a nastavenia.

Rychlost paměti

Dvojnásobná rýchlosť pamäte

Existujú smartphony s bežnou pamäťou, a potom je tu 64-bitová pamäť smartfónu ZenFone 5. V porovnaní s 32-bitovými pamäťami dosahuje dvojnásobné prenosové rýchlosti, takže je vo všetkom rýchlejší.

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
2 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/2 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
1920 × 1080 (Full HD) Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
64 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
1,6 GHz (1 600 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm) Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.3 Jelly Bean Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kdy bude dostupný ASUS ZenFone 5 A501CG 16GB zlatý - píšete v březnu. Potřebovala bych informaci konkrétněji, neboť si telefon potřebuji zakoupit do 18.3.2015. Rovněž bych se chtěla zeptat, jak je to s baterii telefonu. V parametrech uvádíte, že baterie je výkonná, ale uživatelé v recenzích a komentářích píši, že vydrží den a že je slabá. Dále mne zajímá, zda při užití dvou SIM karet, mohou být simkarty spuštěné obě zároveň,nebo tam musí docházet k přepínání. Konkrétně mne zajímá, že pokud přijímám hovor na jedné, zda se mi zobrazí a naopak a nemusím nic přepínat. Poslední dotaz se týká předního fotoaparátu - zda mi můžete napsat jeho parametry. Velice Vám děkuji za odpověď na všechny dotazy. Lenka Rabová

Príslušenstvo pre ASUS ZenFone 5 A501CG 16GB zlatý
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií