Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola Edge 50 Family

Asus Zenfone 8 Flip 256 GB čierny

Zobraziť katalóg
Asus Zenfone 8 Flip 256 GB čierny
4,4 5 hodnotení
Mobilný telefón – 6.67" AMOLED 2400 × 1080, 90Hz, procesor Qualcomm Snapdragon 888 8-jadrový, RAM 8GB, interná pamäť 256GB, MicroSD až 2000 GB, zadný fotoaparát s optickým zoomom 64Mpx (f/1.7)+8Mpx +12Mpx (f/2.2), elektronická stabilizácia, GPS, Glonass, NFC, LTE, 5G, USB-C, čítačka odtlačkov prstov na displeji, dual SIM + pamäťová karta, neblokovaný, rýchle nabíjanie 30W, batéria 5000mAh, Android 11
Kód:  AST046b1 Produktové číslo:  90AI0041-M00030 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Asus Zenfone 8 Flip 256 GB čierny

Vlastnosti telefónu

165 mm

Vypnuté
Asus Zenfone 8 Flip

77,2 mm

Vypnuté
Asus Zenfone 8 Flip

9,6 mm

Hmotnosť telefónu: 230 g

Uhlopriečka displeja

6,67"

Uhlopriečka displeja

Typ operačného systému

Android 11

Typ operačného systému

Výdrž batérie

5 000 mAh

Kapacita batérie

MicroSim

2× Nano SIM

Typ SIM karty

Rozmery

77,2 × 165 × 9,6 mm

Rozmery telefónu (Š×V×H)

Vnútorná pamäť

256 GB

Vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

64 + 8 + 12 Mpx

Fotoaparát

Pripojenie

5G/LTE

Najrýchlejší internet

SD karta

MicroSDXC

Slot na pamäťové karty

Váha

230 g

Hmotnosť telefónu

ASUS Zenfone 8 Flip s výklopným zadným fotoaparátom

Silný ASUS Zenfone 8 Flip v sebe ukrýva vynikajúci výkon sprevádzaný inovatívnym otočným fotoaparátom. Súčasne tiež dostanete najnovšiu mobilnú platformu Qualcomm Snapdragon 888 5G, mimoriadne čistý 90 Hz AMOLED displej s dych berúcim obrazom, batériu s dlhou výdržou na nepretržitú prácu alebo zábavu a profesionálny systém fotoaparátov so snímačmi Sony. Inteligentný telefón ASUS Zenfone 8 Flip skvele funguje a ešte lepšie sa ovláda!


Mobil ASUS Zenfone 8 Flip sprostredkuje dokonalý obraz na 90 Hz AMOLED displeji

Pokiaľ chcete obrazovku, ktorá je 100 % bez výrezov, mobil ASUS Zenfone 8 Flip je pre vás tou najlepšou voľbou. Nemá dokonca ani priestrely –len a len neprerušovaný 6,67" NanoEdge AMOLED displej s nádherne živými farbami, hodvábne hladkou odozvou a integrovaným snímačom odtlačkov prstov. 

Asus Zenfone 8 Flip

Kamery od Sony v smartfóne ASUS Zenfone 8 Flip

S jedinečným modulom troch otočných fotoaparátov v smartfóne ASUS Zenfone 8 Flip získate 64 Mpx širokouhlý hlavný fotoaparát, ultra širokouhlý fotoaparát a teleobjektív. Bezkonkurenčná kvalita a všestrannosť tohto modulu vám umožní dokonale zachytiť akýkoľvek nezabudnuteľný okamih so smartfónom ASUS Zenfone 8 Flip. 

Asus Zenfone 8 Flip

Sloboda otočného fotoaparátu

Popustite naplno uzdu svojej kreativite s otočným fotoaparátom v telefóne ASUS Zenfone 8 Flip. Pri fotení si môžete slobodne vybrať svoj uhol pohľadu vďaka funkcii free-angle, čo uľahčuje vytváranie neuveriteľných fotografií alebo videí v profesionálnej kvalite. 

Asus Zenfone 8 Flip

Mobilný telefón ASUS Zenfone 8 Flip skvele natáča videá

Mobilný telefón ASUS Zenfone 8 Flip je lídrom v kvalite videa. Vďaka množstvu výkonných a inteligentných funkcií vám umožní ľahko zachytiť akýkoľvek dôležitý okamih v ohromujúcich detailoch a s neuveriteľnou čistotu – nech je pred objektívom čokoľvek. Zaujímavosťou je vysoká kvalita záznamu zvuku vďaka automatickému odstráneniu hluku vetra. 


ASUS Zenfone 8 je doposiaľ najvýkonnejší telefón radu Zenfone

Telefón ASUS Zenfone 8 Flip je poháňaný pokročilou 5 nm mobilnou platformou Qualcomm Snapdragon 888 5G s podporou takej žiadanej 5G technológie. ASUS Zenfone 8 Flip tiež disponuje najnovším typom bezdrôtového pripojenia k sieti WiFi 6E s podporou frekvencie 6 GHz, ktorá zaisťuje rýchlejšie a stabilnejšie pripojenie. Nech už budete robiť čokoľvek, s ASUS Zenfone 8 Flip to zvládnete v každom prípade rýchlejšie! 


Skvele optimalizovaná batéria v smartphone ASUS Zenfone 8 Flip

Smartphone ASUS Zenfone 8 Flip sa stará o svoju 5 000 mAh batériu tak, aby bola zdravá a predĺžila sa jej životnosť. Špeciálne navrhnutý systém má rad rôznych možností nabíjania, vrátane stáleho nabíjania, plánovaného nabíjania a horného limitu nabíjania. K dispozícii je tiež pokročilá správa aplikácií, ktorá obmedzuje neaktívne aplikácie na pozadí a prináša tak až o 67 % vyššiu úsporu energie. ASUS Zenfone 8 Flip sa vždy optimalizuje na čo najlepšiu energetickú účinnosť, nech robíte čokoľvek. 


Zvuková lahôdka

Stereofónne reproduktory telefónu ASUS Zenfone 8 Flip sú poháňané najmodernejšími duálnymi zosilňovačmi zaisťujúcimi vyššiu hlasitosť, dynamický rozsah a lepšie basy. Na celkovej optimalizácii zvukových schopností sa podieľali špecialisti zo spoločnosti Dirac. A na kvalite zvuku to iste poznáte. 



ASUS Zenfone 8 Flip pracuje s rozhraním ZenUI

ZenUI 8 je jednoduchší a inteligentnejší, pretože kombinuje jednoduchosť s rýchlosťou a poskytuje vám premyslený zážitok s rôznymi úpravami. Tie vám umožnia vytvoriť používateľské rozhranie, ktoré skutočne vyhovuje vašim potrebám. 

Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Uhlopriečka displeja
6,67" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
2400 × 1080 Hotovo!
Konfigurácia kariet
Dual SIM + pamäťová karta Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!
Rozlíšenie zadnej kamery
64 Mpx Hotovo!
Rok predstavenia
2021 Hotovo!

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Výška
165,04 mm Hotovo!
Šírka
77,28 mm Hotovo!
Hĺbka
9,6 mm Hotovo!
Hmotnosť
230 g Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Fotoaparát

Počet objektívov zadného fotoaparátu
3 × Hotovo!
Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
64 Mpx Hotovo!
Svetelnosť zadného fotoaparátu
f/1,7 Hotovo!
Rozlíšenie fotoaparátu s teleobjektívom
8 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie makro fotoaparátu
12 Mpx Hotovo!
Svetelnosť makro fotoaparátu
f/2,2 Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/1,7 Hotovo!
Optický zoom
Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
7680 × 4320 (8K Ultra HD) Hotovo!
Podporované rozlíšenia a snímková frekvencia (FPS)
4320p (8K) 30fps, 2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 720p (HD) 30fps Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie
5 000 mAh Hotovo!
Max. výkon drôtového nabíjania
30 W Hotovo!
Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM)
8 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
256 GB Hotovo!
Maximálna veľkosť pamäťovej karty
2 000 GB Hotovo!
Značka procesora
Qualcomm Hotovo!
Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,84 GHz (2 840 MHz) Hotovo!
Označenie procesora
Qualcomm Snapdragon 888 Hotovo!
Grafický akcelerátor
Adreno 660 Hotovo!

Komunikácia a sieť

Konektory a senzory

Senzory
Digitálny kompas (magnetický senzor), Pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), Gyroskop, Svetelný senzor, Senzor priblíženia (proximity) Hotovo!

Obsah balenia

Príslušenstvo v balení
Nabíjačka (adaptér s káblom) Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

ako viem zistiť stav použitého či servírovaný tovaru "bez chyby" trošku sa toho obavám. ako je to u vás s prípadným pozáručným servisom?

Dobrý deň. Ikona BT po jeho zapnutí sa mi nezobrazuje v hornej lište. Správca ikon v stavovom riadku ju má povolenú. V zen fone 6 sa po zapnutí BT hneď zobrazí tak ako má.

dobry den , chtel bych se zeptat , jestli je ten Zenfon 8 flip vodeodolny ?

Diskusia a poradňa k Asus Zenfone 8 Flip 256 GB čierny
Príslušenstvo pre Asus Zenfone 8 Flip 256 GB čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Asus Zenfone 8 Flip 256GB černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Asus Zenfone 8 Flip 256 GB Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Asus Zenfone 8 Flip 256 GB Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Asus Zenfone 8 Flip 256GB fekete.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií