Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ASUS Zenfone AR Black

Zobraziť katalóg
ASUS Zenfone AR Black
5 1 hodnotení
Mobilný telefón – 5.7" AMOLED 2560×1440, procesor Qualcomm MSM8996 PRO Octa Core, RAM 6GB, interná pamäť 128GB, Slot microSDXC až 2TB, fotoaparát duálny 23Mpx+8Mpx, GPS, 3G/LTE, USB typ-C, OTG, čítačka odtlačkov prstov, Dual SIM (2× Nano SIM), Android 7.0
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  AST016a Produktové číslo:  ZS571KL-2A012A Stránky výrobcu
ASUS Zenfone AR Black 630,49 € Zánovné

ASUS Zenfone AR Black

ASUS Zenfone AR Black je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Vlastnosti telefónu

158,7 mm

Predná strana

77,7 mm

Bočná strana

8,95 mm

Hmotnosť telefónu: 170 g

Uhlopriečka displeja

5,7"

uhlopriečka displeja

Typ operačného systému

Google Android 7.0 Nougat

typ operačného systému

Výdrž batérie

3 300 mAh

kapacita batérie

MicroSim

2× Nano SIM

typ SIM karty

Rozmery

77,7 × 158,7 × 8,95 mm

rozmery telefónu (Š × V × H)

Vnútorná pamäť

128 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

23 Mpx + 8 Mpx

fotoaparát

Pripojenie

LTE (4G)

najrýchlejší internet

SD karta

microSDXC (až 2 TB)

slot na pamäťové karty

Váha

170 g

hmotnosť telefónu

Stvorený pre rozšírenú realitu

Asus ZenFone AR je prvý mobilný telefón na svete podporujúci technológie rozšírenej a virtuálnej reality Tango a Daydream, ktoré úplne zmenia spôsob, akým budete komunikovať so svojím okolím a rozširuje možnosti zobrazenia sveta okolo vás. Telefón na prvý pohľad zaujme elegantným minimalistickým dizajnom v čiernej farbe, ktorý umocňuje zadná strana potiahnutá kožou či zaoblený kovový rám.


Kľúčové vlastnosti telefónu ASUS ZenFone AR

  • Technológia Tango a Daydream – rozšírená a virtuálna realita
  • TriCam systém s trojicou fotoaparátov
  • 5,7" WQHD Super AMOLED displej
  • Ochranné sklo Gorilla Glass 4
  • Procesor Qualcomm Snapdragon 821 so 6 GB RAM
  • Interná pamäť 128 GB s podporou microSDXC kariet s veľkosťou až 2 TB
  • Fotoaparát PixelMaster 3.0 so svetelnosťou f/2,0 a zaostrovaním do 0,03 sekundy
  • Čítačka odtlačkov prstov na zadnej strane telefónu

Nechajte sa vtiahnuť do virtuálnych svetov

Predná strana telefónu je osadená brilantným 5,7" Super AMOLED displejom s ultra-jemným rozlíšením 2 560 × 1 440 px a hi-fi senzormi, ktoré presne sledujú pohyb hlavy. Spoločne s Daydream View, VR náhlavnou súpravou a softvérom od spoločnosti Google môžete pomocou telefónu cestovať virtuálnymi svetmi, hrať hry, alebo si užívať vášho domáceho VR kina, ktoré vás vtiahne priamo do stredu diania.


Technológia budúcnosti

Technológia rozšírenej reality Tango obsahuje súpravu senzorov a špeciálny softvér počítačového videnia, vďaka ktorému ZenFone AR získava schopnosť porozumieť priestoru a pohybu podobne ako ľudský mozog. Tango umožňuje sledovať pohyb, rozpoznávať priestor okolo seba a zisťovať vzdialenosť od podlahy, stien alebo predmetov a tieto kľúčové vlastnosti si zapamätať a následne previesť do 3D obrazu.


Svet, ako ho nepoznáte

ZenFone AR je vybavený inovatívnym systémom TriCam, ktorý sa skladá z troch zadných kamier, ktoré sú využité pre sledovanie pohybu a rozpoznávanie vzdialenosti. Kamera pre sledovanie pohybu umožňuje telefónu monitorovať vlastnú polohu a pohyb v priestore. Kamera snímajúca vzdialenosť využíva infračervený (IR) projektor, vďaka čomu presne zistí vzdialenosť od reálnych objektov. 23 Mpx fotoaparát s vysokým rozlíšením následne zobrazí virtuálne objekty v reálnom prostredí vo vynikajúcom rozlíšení.


Zažijete veľa zábavy

Technológia rozšírenej reality ponúka veľa možností využitia pre praktický život. ZenFone AR umožňuje napr. zamerať rozmery miestnosti a umiestniť do nej virtuálny nábytok či zmeniť farbu stien skôr, než nový nábytok alebo farbu zakúpite. S technológiou Tango môžete pracovať s virtuálnymi objektmi v reálnom svete, vďaka čomu pri hraní hier využívajúcich túto technológiu zažijete veľa zábavy, vzrušenia a nových zážitkov.


Fotoaparát PixelMaster 3.0

Asus ZenFone AR je vybavený fotoaparátom s vysokým rozlíšením 23 Mpx a objektívom s clonou f/2,0, ktorá zaistí dokonalé snímky aj za zhoršených svetelných podmienok. Fotoaparát je vybavený bleskovým systémom automatického ostrenia s rýchlosťou 0,03 sekundy či optickou a elektronickou stabilizáciou obrazu, ktorá pomáha predísť rozmazaniu snímok. Samozrejmosťou je možnosť nahrávania videa vo vysokom 4K rozlíšení.


Extrémny výkon s účinným chladením

Výkonný osemjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 821 bol optimalizovaný pre modernú technológiu Tango a je pripravený jej dodať dostatok energie a tiež zabezpečiť plynulý beh operačného systému Android 7.0 Nougat. Extrémny výkon podporuje 6 GB operačná pamäť a GPU Qualcomm Adreno 530 s neprekonateľným grafickým výkonom. Dômyselný a extrémne účinný systém chladenia parou ochladzuje výkonné procesory a umožňuje im efektívnejšiu prácu a tiež zabraňuje prehrievaniu telefónu.


 

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Uhlopriečka displeja
5,7" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
2560 × 1440 Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!

Základné parametre

Uhlopriečka displeja
5,7" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
2560 × 1440 Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!
Rozlíšenie zadnej kamery
23 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie prednej kamery
8 Mpx Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Rýchle nabíjanie, Čítačka odtlačkov prstov na tele, Notifikačná dióda, FM Rádio, OTG Hotovo!

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Výška
158,7 mm Hotovo!
Šírka
77,4 mm Hotovo!
Hĺbka
8,9 mm Hotovo!
Hmotnosť
170 g Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie
3 300 mAh Hotovo!
Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM)
6 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
128 GB Hotovo!
Maximálna veľkosť pamäťovej karty
2 000 GB Hotovo!
Značka procesora
Qualcomm Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,35 GHz (2 350 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!

Konektory a senzory

Senzory
Digitálny kompas (magnetický senzor), Pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), Gyroskop, Svetelný senzor, Senzor priblíženia (proximity), Barometer Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 7.0 Nougat Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Kolik má telefon RAM? V popisu je uvedeno jak 6GB tak 8GB. Díky

Bude mít bezdrátové nabíjení? Nebo můžete někdo poradit jaký dualsim telefon s bezdrátovým nabíjením alespoň na úrovni Samsung Galaxy 6 ? Díky

8gb ram super už se na to těším

8 GB RAM??Ok popřemýšlím o tom

Dobrý den, má tento telefon infraport ?

Dobrý den, důvod vrácení??

Dobry den je dual Sim port sdíleny s paměťovou kartu neb tam je ještě samostatní port na kartu?

Dobry den nemal mat ten telefon 8GB RAM? V popise dlhodobo predtym nez doslo k naskladneniu bola avizovana 8GB RAM nie 6GB..mozte prosim objasnit? Bude tento telefon k dispozicii aj s 8GB RAM? za odpoved vopred dakujem. L

Dobrý den doufám ze bude mit 8gb ram a 256gb bohuzel treba u czc maji jen 6gb a 128gb verzi sou to socky a prodavaj to za 25 tis. Blazni

Uvádíte různé informace na jedné stránce, kdo se v tom má vyznat??? 6GB RAM nebo 8? Uložiště 256GB nebo 128?? Dejte to prosím do pořádku, tohle je k ničemu! :-(

12
Príslušenstvo pre ASUS Zenfone AR Black
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií