Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola Edge 50 Family

Asus ZenFone C ZC451CG 8GB čierny

Zobraziť katalóg
Asus ZenFone C ZC451CG 8GB čierny
4,6 78 hodnotení
Mobilný telefón 4.5 "854x480, procesor Intel Atom Dual-Core Z2520 1.2GHz, RAM 1GB, interná pamäť 8GB, microSD až 64GB, fotoaparát predné 0.3Mpx + zadné 5Mpx LED blesk, GPS, WiFi, Bluetooth 4.0, 3G, FM, microUSB, Dual SIM (2x Micro SIM), batérie 2100mAh, Android 4.4
75,24 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  NA005c5 Produktové číslo:  90AZ0071-M00590 Stránky výrobcu
Asus ZenFone C ZC451CG 8GB čierny 75,24 € Použité

Asus ZenFone C ZC451CG 8GB čierny

Asus ZenFone C ZC451CG 8GB čierny je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Vyjadrite svoj štýl pomocou atraktívnych farieb! ZenFone C ZC451CG je stvorený tak, aby dal vyniknúť vašej jedinečnosti. Vďaka ergonomickému prevedeniu sa dobre drží a nízka hmotnosť len 150 g vašu ruku  nezaťaží. Vychádza z dizajnu, ktorý bol inšpirovaný ultrabookmi ZENBOOK s klasickými dizajnovými elementmi, inšpirovanými učením ZEN.

Svižný procesor, stvorený pre multitasking

V časoch, keď sú na mobilné zariadenia a ich výkon kladené stále vyššie požiadavky, prichádza spoločnosť ASUS s elegantným riešením. Vďaka spolupráci s lídrom v oblasti výroby desktopových procesorov, firmou Intel je ASUS ZenFone C ZC451CG poháňaný rýchlym dvojjadrovým mobilným procesorom Intel Atom s označením Z2520, ktorého frekvencia 1,2 GHz postačí na prehranie všetkých vašich obľúbených multimédií, aj hranie hier.

V spojení s 1GB operačnej pamäte je tak zariadenie pripravené aj pre viac úloh naraz, takže nebudete nijako obmedzovaní, či už počas zábavy, či v rámci pracovného nasadenia. Môžete sa spoľahnúť, že všetky vaše aplikácie sa budú spúšťať rýchlo, hry pobežia úplne plynulo a prezeranie webových stránok využívajúcich JavaScript bude úplne bezproblémové - bez toho, aby ste museli mať strach z toho, že sa vám batéria bude skokovo vybíjať.

Špičková obrazová kvalita

Ďalšou devízou modelu je tiež prítomnosť 5MPx fotoaparátu PixelMaster, vďaka ktorého objektívu s neuveriteľnou svetelnosťou f / 2.0 môžete snímať prekreslené a ostré snímky aj za zlého svetla. Vami vytvorené fotografie budú vždy ostré a v profesionálnej kvalite. Samozrejmosťou, je potom automatické zaostrovanie a vstavaný LED blesk.

Znamenitý zvuk s technológiou SonicMaster

Vo firme ASUS si okrem pokročilého výkonu potrpia aj na kvalitný zvuk, preto je tento šikovný telefón vybavený prenosom zvuku využívajúci SonicMaster - známu technológiu pre optimalizáciu zvuku, vyvinutú tímom Golden Ear. Využíva kombináciu špeciálneho hardvéru a softvéru, ktorá sa v symbióze stará o zabezpečenie dokonalého počúvania za každých okolností.

Dve SIM karty pre vyššiu efektivitu

Okrem vysokého výkonu disponuje ZenFone C tiež obľúbenou pokročilou funkciou Dual SIM, vďaka ktorej môžete používať dve SIM na jednom telefóne. Nie je teda problém mať v zariadení už osobnú, alebo pracovnú kartu - vždy sa rýchlo dostanete ku všetkým kontaktom, ktoré potrebujete a nikdy nezmeškáte žiadny dôležitý hovor.

S prostredím ZenUI budete unikátnymi

Okúste slobodu nového prostredia v nadstavbe priamo od výrobcu, ktoré váš operačný systém Android 4.4 KitKat posunie na novú úroveň. ASUS zapracoval na užívateľskom rozhraní, vďaka čomu je pohyb v prostredí prirodzenejší, rýchlejší a múdrejší. Samozrejmosťou, sú pokročilé personalizácie, užívateľské témy, vďaka ktorým si môžete svoj prístroj vizuálne upraviť celkom podľa svojich predstáv. Od ikon, cez živé tapety až po fonty - ZenFone C bude vyzerať presne tak, ako sa vy budete cítiť.

Parametre a špecifikácia

Porovnať

Základné parametre

Konfigurácia kariet
Dual SIM + pamäťová karta Hotovo!

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Používateľsky vymeniteľná batéria
Vymeniteľná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
64 GB Hotovo!
Značka procesora
Intel Hotovo!
Počet jadier procesora
2 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,2 GHz (1 200 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!
Typ hlavnej SIM karty
Micro SIM Hotovo!
Typ vedľajšej SIM karty
Micro SIM Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 4.4 KitKat Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Asus ZenFone C ZC451CG 8GB čierny
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií