Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Asus ZenPad 10 (Z301ML) 16 GB sivý

Zobraziť katalóg
Asus ZenPad 10 (Z301ML) 16 GB sivý
Tablet - Mediatek MT8735W Quad-Core 1.3Ghz, dotykový 10.1" 1280x800 IPS, RAM 2GB, interná pamäť 16GB, microSDXC až 64GB, WiFi, Bluetooth, GPS, kamera 5MPx + 2MPx, MicroUSB, 3G / LTE, Microsite, 4680mAh batéria, Android 7.0
Kód:  ASX1007a Produktové číslo:  Z301ML-1H017A Stránky výrobcu
Asus ZenPad 10 (Z301ML) 16 GB sivý Predaj skončil

Asus ZenPad 10 (Z301ML) 16 GB sivý

Dizajn tabletu ASUS ZenPad 10 sa nesie na vlne moderných vplyvov a jednoduchého čistého vzhľadu, ktoré z neho robia univerzálneho a štýlového spoločníka. Tieto prvky sú inšpirované zenovou filozofiou, ktorej ide o harmóniu krásy a výkonu. Vychutnajte si dokonale príjemné držanie tabletu, ktorému dopomáhajú príjemne zaoblené hrany. Elegantné krivky dopĺňa povrchová úprava z reliéfnej kože. Jedná sa teda o luxusné zariadenie do akéhokoľvek prostredia.

Kľúčové vlastnosti tabletu ASUS ZenPad 10 v sivej farbe

  • Jednoduchý a elegantný dizajn typický pre radu Zen
  • Výkonný štvorjadrový procesor MediaTek
  • Veľká vnútorná pamäť s možnosťou rozšírenia vďaka slotu microSDXC
  • Zadný 5 MPx fotoaparát a predná 2 MPx kamera
  • Kvalitné reproduktory SonicMaster
  • Najnovší systém Android 7.0

Kvalitný displej aj fotoaparát

ASUS VisualMaster je sada exkluzívnych technológií vizuálneho vylepšenia, ktoré kombinujú hardvér a softvér optimalizujúci všetky aspekty zobrazenia - vrátane kontrastu, ostrosti, farieb, čistoty a jasu. Výsledkom je neuveriteľne realistický obraz. S technológiami ASUS VisualMaster máte pocit, ako by ste tam naozaj boli.

S fotoaparátom PixelMaster tabletu ASUS ZenPad 10 ľahko zachytíte nezabudnuteľné okamihy. Fotoaparát PixelMaster využíva unikátnu technológiu, ktorá zvyšuje kvalitu obrazu prostredníctvom softvéru a špeciálnej optiky.

Zvuk ako v kine

ASUS ZenPad 10 je vybavený technológiami DTS-HD Premium Sound a SonicMaster, ktoré prinášajú ďalšie vylepšenia zvuku a zaručujú dokonalé počúvanie v každej situácii. Navyše možno dokúpiť dokovaciu Bluetooth stanicu so stereo reproduktormi a pohodlnou klávesnicou.

Príjemné užívateľské rozhranie

Užívateľské rozhranie ASUS ZenPad prináša viac ako 1 000 funkcií, ktoré vylepšujú alebo rozširujú štandardné rozhranie systému Android. Môžete sa tešiť na jednoduchšie a pohodlnejšie ovládanie, elegantný dizajn a čistejší vizuálny štýl - všetky dôležité informácie budú vždy umiestnené v popredí a uprostred obrazovky.

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Asus ZenPad 10 (Z301ML) 16 GB sivý
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Asus ZenPad 10 (Z301ML) 16GB šedý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Asus ZenPad 10 (Z301ML) 16GB šedý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Asus ZenPad 10 (Z301ML) 16GB šedý.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií