Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza pre firmy

ASUS ZenPad 7 (Z370C) 16GB WiFi biely

Zobraziť katalóg
ASUS ZenPad 7 (Z370C) 16GB WiFi biely
4,2 16 hodnotení
Tablet - Intel Atom x3-C3200 Quad Core 1.2GHz 64-bit, dotykový 7" 1280x800 IPS, RAM 2GB, interná pamäť 16GB, microSD až 64GB, WiFi, Bluetooth 4.0, GPS, 2x kamera 5MPx + 0.3MPx, microUSB, batéria 3450mAh Google Android 5.0
Kód:  NA043i2 Produktové číslo:  Z370C-1B039A Stránky výrobcu
ASUS ZenPad 7 (Z370C) 16GB WiFi biely Predaj skončil

ASUS ZenPad 7 (Z370C) 16GB WiFi biely

ASUS predstavuje tablet ZenPad 7 vyčnievajúci z radu nádherným dizajnom v štýle listovej kabelky a zadnou stranou s koženou textúrou. Tento tenký a ľahký 7" tablet vyniká displejom IPS so živými farbami, špičkovým zvukom využívajúcim technológie DTS-HD Premium Sound a Sonic Master aj výkonným procesorom Intel Atom. Tablet je k dostaniu v niekoľkých farebných variantoch, každý si tak vyberie ten pravý padnúci k jeho osobnému štýlu.

Kvalitný displej so živými farbami

Tablet používa displej s rozlíšením 1280x800 a technológiou IPS. Tá dokáže vytvoriť obraz plný sýtych farieb a má takmer neobmedzené pozorovacie uhly bez nepríjemnej farebnej degradácie. Vysoká úroveň jasu navyše robí sledovanie komfortným aj vonku. Samozrejmosťou je verné zobrazenie fotografií, takmer ako na vytlačenom papieri. Displej navyše zvláda desaťbodové ovládanie, čím ponúkne ďaleko lepší ovládací komfort. Určite oceníte aj úpravu displeja zabraňujúcej odtlačkom prstov na obrazovke.

Výkon pre rýchlu a plynulú prácu

Výkonný štvorjadrový procesor Intel Atom použitý v ASUS ZenPad 7 si ľahko poradí aj s niekoľkými spustenými aplikáciami naraz. Ponúka fantastickú multimediálnu zábavu a úžasnú výdrž batérie až 8 hodín pri prehliadaní webu alebo prehrávaní videa. Dáta uložíte do 16GB úložiska, ktoré je možné rozšíriť o karty Micro SD s veľkosťou až 64 GB. K internetu sa môžete pripojiť pomocou Wi-Fi, nechýba ani rozhranie Bluetooth a GPS.

Zachyťte panoramatické foto

ASUS ZenPad 7 má zadný fotoaparát s rozlíšením 5 MPx pre zhotovovanie ostrých snímok a prednú kameru s rozlíšením 0,3 MPx. Navyše robenie selfie fotografií dostáva nový rozmer. Kamera dokáže zachytiť panoramatický záber so záberom až 140°.

ASUS ZenUI

Nová generácia používateľského rozhrania ZenUI využívajúca operačný systém Google Android 5.0 Lollipop vám uľahčí a spríjemní prácu s tabletom. Toto nové používateľské rozhranie ponúka oproti štandardnému operačnému systému Android viac ako 1000 vylepšení a aktualizácií.

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat, zda by bylo možné tento tablet: https://www.alza.cz/asus-zenpad-7-z370c-16gb-wifi-bily-d2915012.htm?o=19 dodat s bílým pouzdrem (třeba za mírný příplatek), skladem ho máte. Takto bych černé pouzdro zahodil, má to být dárek pro manželku a ta by chtěla jedině bílé. Děkuji za odpověď na e-mail, pokud by ta možnost výměny byla, napište jak mám postupovat - zítra bych si tablet vyzvednul na pobočce v Hradci Králové.

Diskusia a poradňa k ASUS ZenPad 7 (Z370C) 16GB WiFi biely
Príslušenstvo pre ASUS ZenPad 7 (Z370C) 16GB WiFi biely
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ZenPad 7 (Z370C) 16GB WiFi bílý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS zenPad 7 (Z370C) 16 GB WiFi Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS zenPad 7 (Z370C) 16 GB WiFi Weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS ZenPad 7 (Z370C) 16 gigabájt WiFi Fehér.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií