Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Asus ZenPad S 8 (Z580CA) biely

Zobraziť katalóg
Asus ZenPad S 8 (Z580CA) biely
4,0 3 hodnotení
Tablet - Intel Moorefield Z3580 Quad Core 2,3 GHz, dotykový 8" 2048 x 1536 IPS, RAM 4 GB, interná pamäť 32 GB, microSDXC až 128 GB, WiFi, bluetooth, GPS, kamera 8 MPx + 5 MPx, USB Type-C, 4000mAh batéria, Android 6.0
Kód:  ASX1025b Produktové číslo:  Z580CA-1B096A Stránky výrobcu

Asus ZenPad S 8 (Z580CA) biely

vypnuté
ASUS ZenPad S 8
 

Dizajn tabletu ASUS ZenPad S 8 sa nesie na vlne moderných vplyvov a jednoduchého čistého vzhľadu, ktoré z neho robia univerzálneho a štýlového spoločníka. Tieto prvky sú inšpirované našou zenovou filozofiou snažiacou sa o vyváženosť medzi krásou a výkonom.

vypnuté
živý obraz
 

Živý obraz

ASUS VisualMaster je sada exkluzívnych technológií vizuálneho vylepšenia, ktoré kombinujú hardvér a softvér optimalizujúci všetky aspekty zobrazenia - vrátane kontrastu, ostrosti, farieb, čistoty a jasu. Výsledkom je neuveriteľne realistický obraz. S technológiami ASUS VisualMaster máte pocit, ako by ste tam naozaj boli.

vypnuté
úžasné zábery
 

Úžasné zábery

8 Mpx fotoaparát PixelMaster tabletu ASUS ZenPad vyhotovuje ohromujúce snímky vo vysokom rozlíšení a nespomaľuje vás akýmkoľvek oneskorením spúšte. Špičkový režim Nízke osvetlenie využíva technológiu zlučovania pixelov a umožňuje robiť až o 400 % jasnejšie fotografie v noci alebo za zlého osvetlenia, a to bez použitia blesku.

vypnuté
Zvuk ako v kine
 

Zvuk ako v kine

Samostatne predajný ASUS Audio Cover je príslušenstvo, ktoré vášmu tabletu ASUS ZenPad dodá 5.1kanálový priestorový zvuk. O ďalšie vylepšenia sa starajú technológie DTS-HD Premium Sound a SonicMaster, takže si na tablete ASUS ZenPad budete môcť užívať naozaj dokonalý zvuk.

Ergonomicky zaoblené hrany

Vychutnajte si dokonale príjemné držanie tabletu, ktoré padá na vrub príjemne zaobleným hranám. Elegantné krivky dopĺňa povrchová úprava z reliéfnej kože. Ide o luxusné zariadenie do akéhokoľvek prostredia. 

vypnuté
Ergonomicky zaoblené hrany
 

vypnuté
Tenké rámečky
 

Väčší, napriek tomu menší

ASUS ZenPad S 8.0 je 8-palcový tablet s hrúbkou len 6,6 mm a hmotnosťou len 298 g, ktorého displej zaberá 74 % čelnej plochy - ide o neuveriteľný technologický počin, ktorého bolo možné dosiahnuť zmenšením šírky rámčeka na úplné minimum.


vypnuté
ZenUI
 

Úplne nové rozhranie ZenUI

Používateľské rozhranie ASUS ZenUI prináša viac ako 1 000 funkcií, ktoré vylepšujú alebo rozširujú štandardné rozhranie systému Android. Môžete sa tešiť na jednoduchšie a pohodlnejšie ovládanie, elegantný dizajn a čistejší vizuálny štýl - všetky dôležité informácie budú vždy umiestnené v popredí a uprostred obrazovky. 

vypnuté
TriCover
 

Veľké možnosti prispôsobenia

Púzdro ASUS ZenPad TriCover ponúka tabletu ASUS ZenPad S 8 komplexnú a štýlovú ochranu a je k dispozícii v troch nádherných farebných vyhotoveniach s mimoriadnymi povrchovými úpravami, pomocou ktorých môžete vyjadriť svoj osobný štýl. Tenké a ľahké púzdro TriCover má v najtenšom bode len 0,8 mm a možno ho použiť aj ako pohodlný stojan na sledovanie videa a písanie.

 

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Síce to sem nepatrí ale kam sa podel nový model ASUS ZenPad 3S 10 (Z500M) ? akurat som ho šiel kúpiť :(

Je tablet chráněn GorilaGlass 3 nebo 4? Díky

Zdravím, z eshopu zmizel tento tablet v černé barvě. Bude ještě dostupný?

Je možné k tomuto zařízení připojit externí flash disk

Diskusia a poradňa k Asus ZenPad S 8 (Z580CA) biely
Príslušenstvo pre Asus ZenPad S 8 (Z580CA) biely
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Asus ZenPad S 8 (Z580CA) bílý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Asus zenPad S 8 (Z580CA) Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Asus zenPad S 8 (Z580CA) Weiß.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií