Emise pro AP+ v app - všechny segmenty AlzaPlus maličkosti sk

ASUS ZenPower 10050 mAh čierna

Zobraziť katalóg
ASUS ZenPower 10050 mAh čierna
4,7 49 hodnotení
Powerbank pre smartphony a tablety, 10050 mAh, 2.4A, hmotnosť 215g
22,94 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  NA900a1b Produktové číslo:  90AC00P0-BBT026 Stránky výrobcu
ASUS ZenPower 10050 mAh čierna 22,94 € Zánovné

ASUS ZenPower 10050 mAh čierna

ASUS ZenPower 10050 mAh čierna je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Nevzdávajte sa elegancie a luxusu ani na cestách s prenosným záložným zdrojom ZenPower od spoločnosti ASUS. Zdroj je navrhnutý s dôrazom zachovania prvkov z radu mobilných telefónov Zen, teda nechýba prítomnosť púzdra zo zliatiny elegantného hliníka. Výsledkom je krásny, ergonomický a hladký doplnok k vášmu telefónu, s ktorým okúzlite všetkých vo svojom okolí. Luxusný vzhľad umocňuje možnosť vybrať si z niekoľkých farebných variantov zodpovedajúcich súčasným trendom. Vstavaná batéria ponúka značnú kapacitu, vďaka ktorej udrží pri živote aj viac zariadení súčasne.

Kľúčové vlastnosti

  • Prémiový vzhľad
  • Konštrukcia s púzdrom z eloxovaného hliníka
  • Výkonné výstupné napätie pre rýchle dobíjanie na cestách
  • Solídna kapacita zdroja, ktorá udrží váš telefón pri živote po dlhú dobu
  • Dlhá životnosť

Rýchle a bezpečné nabíjanie

Vdýchnite späť život do všetkých svojich vybitých zariadení s rýchlosťou blesku. Efektívne výstupné napätie so silou 2,4 A elegantne nabije aj vysokokapacitné telefóny alebo iné zariadenia. Exkluzívna technológia ASUS PowerSafe monitoruje teplotu záložného zdroja, ovláda vstupné aj výstupné napätie, a zároveň chráni proti skratu, takže poskytuje maximálnu bezpečnosť počas nabíjania.

Dôkladne testované pre dosiahnutie špičkovej kvality

Kvalitná konštrukcia záložnej batérie zaručuje výnimočnú výdrž aj v znateľne horších podmienkach. Nekompromisným testovaním v spoločnosti Asus dokázali, že ZenPower odolá aj zaťaženiu 60 kilogramami. Problémy nemá ani USB konektor, ktorý hravo zvládne až 5 000 nabíjacích cyklov (teda počet zapojení a vypojení nabíjacieho kábla do konektora).

  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.

Parametre a špecifikácia

Šírka
59 mm (5,9 cm) Hotovo!
Výška
22 mm (2,2 cm) Hotovo!
Hĺbka
90,5 mm (9,05 cm) Hotovo!
Kapacita
10 050 mAh Hotovo!
Výstupy
USB-A Hotovo!

Rozmery

Šírka
59 mm (5,9 cm) Hotovo!
Výška
22 mm (2,2 cm) Hotovo!
Hĺbka
90,5 mm (9,05 cm) Hotovo!

Kapacita

Kapacita
10 050 mAh Hotovo!

Výstupy

Výstupy
USB-A Hotovo!

Výkon a nabíjanie

Max. výstupný prúd
2,4 A Hotovo!
Max. výstupné napätie
5,1 V Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti a funkcie
LED indikácia stavu Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
215 g Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:
Reálna kapacita power banky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Když mám banku plně nabitou a dám si na ni nabíjet mobil, tak se mi banka po chvíli nebo po jednom nabití ihned vybije a energie je na nule a já ji musim znova nabíjet.

ukazuje stav nabití powerbanky a jak přibližně dlouho trvá nabíjení powerbanky ?

Príslušenstvo pre ASUS ZenPower 10050 mAh čierna
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií