Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Atari VCS - black/red edition

Zobraziť katalóg
Atari VCS - black/red edition
Herná konzola – retro, možnosť hrania v 4K, čierna farba Atari VCS s pôvodným názvom Ataribox na báze otvoreného Linux OS
Kód:  RTGAM009

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Atari VCS - black/red edition

Tešte sa na návrat hernej konzoly Atari

V osemdesiatych rokoch minulého storočia patrilo Atari medzi najvýznamnejších výrobcov a inovátorov na poli domácich počítačov a počítačových hier. Na tohtoročnom veľtrhu E3 došlo na pomerne nečakané oznámenie. Podľa dostupných informácií to vyzerá, že legendárna spoločnosť Atari sa chystá prebudiť k životu a ešte raz ohromiť svet svojou novou hernou konzolou.


Dorazí replika pôvodnej hernej konzoly Atari 2600?

Zatiaľ to nie je vôbec jasné. Je možné, že dôjde k vydaniu repliky niektorej z pôvodných konzol. Rovnako tak sa v posledných rokoch chová Nintendo napríklad s konzolou SNES. Z tajomného videa, ktoré je súčasťou tohto popisku, môžete vypozorovať, že AtariBox bude zdobiť lesklý čierny povrch so známym rebrovaním a možno aj dreveným panelom. To všetko nasvedčuje tomu, že sa skutočne bude jednať o konzolu vychádzajúcu z modelu Atari 2600 z roku 1977.

Ataribox black/red edition

Ataribox black/red edition

Čo očakávame od AtariBox?

  • Návrat legendárnej herné konzoly
  • Hromadu návykových hier v HD kabátiku.
  • Dva herné ovládače s dostatočne dlhým káblom.

Parametre a špecifikácia

Šírka
36,8 cm Hotovo!
Výška
4,1 cm Hotovo!
Hĺbka
13,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
1 400 g Hotovo!
Veľkosť úložiska
32 GB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
36,8 cm Hotovo!
Výška
4,1 cm Hotovo!
Hĺbka
13,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
1 400 g Hotovo!

Kapacita

Veľkosť úložiska
32 GB Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Konzola Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Červená Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den/večer. Rád bych se zeptal, kolik zhruba bude cena tohoto produktu (jméno si nemohu zapamatovat :D) bude stát. Jsem ochoten počkat až tento OS vyjde klidně až do Vánoc... Jelikož jsem milovník Atari her(ale i celého Retro stylu), tak se o tento produkt zajímám. Ptám se jenom proto, jestli bude cena optimální vůči kvality. Děkuji za každou odpověď, co mi poskytnete... Honza

Diskusia a poradňa k Atari VCS - black/red edition
Príslušenstvo pre Atari VCS - black/red edition Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Atari VCS - black/red edition. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Atari VCS - black/red edition. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Atari VCS - black/red edition. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Atari VCS - black/red edition.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií