Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Doručení zdarma mini AD gaming

Atari VCS – wood edition

Zobraziť katalóg
Atari VCS – wood edition
Herná konzola – retro, možnosť hrania v 4K, čierna farba – Atari VCS s pôvodným názvom Ataribox na báze otvoreného Linux OS
Kód:  RTGAM008

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Atari VCS – wood edition

Tešte sa na návrat hernej konzoly Atari

V osemdesiatych rokoch minulého storočia patrilo Atari medzi najvýznamnejších výrobcov a inovátorov na poli domácich počítačov aj počítačových hier. Na tohtoročnom veľtrhu E3 došlo k pomerne nečakanému oznámeniu. Podľa dostupných informácií to vyzerá tak, že legendárna spoločnosť Atari sa chystá prebudiť k životu a ešte raz ohromiť svet svojou novou hernou konzolou.


Dorazí replika pôvodnej hernej konzoly Atari 2600?

Zatiaľ to nie je vôbec jasné. Je možné, že dôjde k vydaniu repliky niektorej z pôvodných konzol. Rovnako tak sa v posledných rokoch správa Nintendo napríklad s konzolou SNES. Z tajomného videa, ktoré je súčasťou tohto popisku, môžete vypozorovať, že AtariBox bude zdobiť lesklý čierny povrch so známym rebrovaním a možno aj dreveným panelom. To všetko nasvedčuje tomu, že skutočne pôjde o konzolu vychádzajúcu z modelu Atari 2600 z roku 1977.

Ataribox wood edition

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Ataribox wood edition

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Čo očakávame od AtariBox?

  • Návrat legendárnej hernej konzoly
  • Hromadu návykových hier v HD kabátiku
  • Dva herné ovládače s dostatočne dlhým káblom

Parametre a špecifikácia

Šírka
36,8 cm Hotovo!
Výška
4,1 cm Hotovo!
Hĺbka
13,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
1,4 kg Hotovo!
Veľkosť úložiska
32 GB Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Atari VCS – wood edition Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Atari VCS - wood edition. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Atari VCS - wood edition. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Atari VCS - wood edition. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Atari VCS - wood edition.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií