Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Audio-Technica ATH-CKX9iSBK čierna

Zobraziť katalóg
Audio-Technica ATH-CKX9iSBK čierna
4,0 2 hodnotení
Slúchadlá do uší, športové, meniče 13.5 mm, frekvenčný rozsah 5-25 000 Hz, 32 Ohm, 104dB, kábel 1.2 m
Kód:  ADT013a Produktové číslo:  4961310122676

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Audio-Technica ATH-CKX9iSBK čierna

Vrcholný model ergonomicky tvarovaných športových špuntových slúchadiel radu SonicFuel od spoločnosti Audio-Technica. Sú vybavená silikónovým uškom do ucha a systémom umožňujúcim 360 ° rotáciu výmenných silikónových nástavcov, ktoré sa prispôsobia naozaj každému tvaru ucha. To všetko pri špičkovom zvukovom prejave vďaka prémiovým 13,5 mm meničom pre zvuk s fantastickým rozsahom. Nový model Audio-Technica
ATH-CKX9S v čiernom prevedení je určený pre každodenné počúvanie v akomkoľvek prostredí a hlavne pre ľudí, ktorí sa pri športe nevzdajú detailného a príjemne vyváženého zvuku.

Model je tiežvybavený mikrofónom zaisťujúcim precízne snímanie hlasu a diaľkovým ovládačomhovorov, hlasitosti alebo playlistov na zbrusu novom plochom kábli.

Či už skáčete cez švihadlo v posilňovni alebo beháte parkom, tak unikátny silikónové uško dodávané v troch veľkostiach udrží slúchadlo v uchu za akýchkoľvek podmienok. Stabilite dopomáha aj možnosť náklonu špuntov spolu s plochým tvarom kábla, ktorý nemá tak veľkú náchylnosť ku krúteniu. Plochý kábel má aj výhodu v menšej náchylnosti k zamotaniu pri prenášaní vo vrecku. Súčasťou balenia sú aj dva druhy nástavcov, Umožňujúcich individuálne doladenie charakteru zvuku. Voliť môžete klasické silikónové alebo extra tlmiace penové nástavce oceňovanej značky Comply.

Parametre a špecifikácie:

Kábel:
1,2 m plochý s integrovaným mikrofónom a diaľkovým ovládačom

Konektor:
Jack 3,5 mm lomený pozlátený

Príslušenstvo:
penové nástavce Comply
silikónové nástavce (XS, S, M, L)
ušká (S, M, L)
pevné puzdro na zips

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Audio-Technica ATH-CKX9iSBK čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Audio-technica ATH-CKX9iSBK černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Audio-Technica ATH-CKX9iSBK schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Audio-Technica ATH-CKX9iSBK schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Audio-Technica ATH-fekete CKX9iSBK.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií