P&G MS v hokeji_CZ

AudioQuest Forest Optilink 5 m

Zobraziť katalóg
AudioQuest Forest Optilink 5 m
4,6 5 hodnotení
Audio kábel – optický, z polymérového ??vlákna, Toslink – Toslink
Kód:  AUG07c Produktové číslo:  092592051553

AudioQuest Forest Optilink 5 m

Optický kábel Audioquest Forest Optilink je určený pre všetkých náročných poslucháčov vyžadujúcich absolútne bezchybné prenášanie viackanálového HD zvuku do vášho domáceho kina. K nemu pripojíte káblom DVD či Blu-ray prehrávače, diskové prehrávače, herné konzoly a ďalšie zariadenia s týmto optickým zvukovým rozhraním. Oproti metalickým káblom s analógovým prenosom nie je ovplyvňovaný elektromagnetickým rušením, ktoré môže spôsobovať chyby v prenose alebo skreslenie zvuku. Kvalitný vodič z polymérového vlákna s precízne lešteným zakončením dovedie optický signál do koncového zariadenia v úplne rovnakej podobe, ako vyrazil z výstupného zariadenia.

Doplňujúce informácie:

Dĺžka:

5 m

Vodič:
Polymérové vlákno

Konektory:
Toslink – Toslink

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Mám dotaz. Zakoupil jsem novou televizi Google TV od Tesly. Do ní jsem zapojil hifi věž Denon pomocí obyčejného audio kabelu. Zvuk přehraje v pořádku aplikaci YouTube, ale problém nastane při spuštění Netflixu, nebo HBO Maxu. To reproduktory chrčí. Myslíte, že by problém vyřešil tento kvalitnější kabel?

Diskusia a poradňa k AudioQuest Forest Optilink 5 m
Príslušenstvo pre AudioQuest Forest Optilink 5 m
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AudioQuest Forest Optilink 5m. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AudioQuest Forest Optilink 5m. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AudioQuest Forest Optilink 5m.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií