Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

AudioSonic RD-1548

Zobraziť katalóg
AudioSonic RD-1548
4,7 9 hodnotení
Rádio 2x10W, FM rádio, USB, Aux-in, Bluetooth, integrovaná Li-Ion batéria
Kód:  ADS003 Produktové číslo:  RD-1548

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AudioSonic RD-1548

Užívajte si svoju obľúbenú hudbu kdekoľvek a kedykoľvek s výkonným prenosným systémom od spoločnosti AudioSonic. Okrem jeho robustného vyhotovenia a extravagantného vzhľadu vás zaujme svojou kvalitnou reprodukciou zvuku. V útrobách totiž ukrýva dva reproduktory s celkovým výkonom 20 W a dvojitý subwoofer produkujúci silné basy. Okrem spôsobov ako do rádia dostať hudbu je k dispozícii FM tuner s možnosťou uložiť si až 20 staníc.

Vynikajúca konektivita


Veľkou prednosťou je možnosť pripojenia cez bezdrôtové rozhranie bluetooth s dosahom až 10 metrov. Môžete sa tak voľne pohybovať so svojím tabletom alebo telefónom po miestnosti bez toho, aby ste museli byť neustále v tesnej blízkosti zariadenia. Samozrejmosťou je možnosť prehrávania hudby z flashdiskov pomocou integrovaného USB konektora alebo z pamäťových kariet. Vďaka Aux-in vstupu pohodlne prehráte skladby priamo zo svojho MP3 prehrávača. Ďalší USB port je možné využiť po nabíjaní smartfónu či tabletu. Zaiste oceníte výstup na slúchadlá či konektor pre pripojenie mikrofónu pre ešte väčšiu zábavu.

Ide to aj bez zásuvky


Potrebujete mať stále kvalitnú aparatúru aj tam, kde nie je k dispozícii zdroj elektrickej energie? S RD-1548 nie je ani toto prekážkou. Integrovaná nabíjateľná Li-Ion batéria zaistí prísun hlasných decibelov až po celých 7 hodín. Čelný panel je vyhradený displeju a ovládacím prvkom, tlačidlá sú tak ľahko prístupné a ovládanie bude rýchle bez dlhého hľadania toho správneho tlačidla.

Hlavné prednosti:

  • Bluetooth
  • Nabíjateľná Li-ion batéria
  • USB port pre nabíjanie a prehrávanie MP3
  • FM rádio s 20 predvoľbami staníc
  • Displej
  • Bass
  • Subwoofer
  • Slot na SD kartu
  • Aux-in
  • Konektor pre slúchadlá
  • Mikrofón
  • Výkon 2 x 10 W

Parametre a špecifikácia

Výkon
20 W Hotovo!
Počet predvolieb
20 × Hotovo!

Základné parametre

Výkon
20 W Hotovo!
Počet predvolieb
20 × Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze použít mikro DSHC kartu s adaptérem? SD karty již prakticky nejsou a možnost použití této varianty výrobce neuvádí. Máte možnost to někde ověřit? Nebo prosím o odpověď některého z majitelů. Díky Pavel.

Dobry den jak silna je baterie v radiu?

Jake jsou rozmery?

Audiosonic RD-1548 Zakoupil jsem před 3 lety podobný, leč o polovinu levnější přístroj KBB 306 a teď do něj marně sháním baterii, která je zřejmě podobná (dobíjecí Li-ion) jako u tohoto přístroje. Je možnost preventivně zakoupit náhradní baterii (důležitá je přítomnost konektoru, jinak lze použít v podstatě jakoukoliv obdobnou)? K přístroji zřejmě není dodávána nabíječka - standartní nabíječka mobilu dává patrně větší proud, který asi baterii vadí. Na zadní straně přístroje jsou 2 USB porty - slouží oba pouze k nabíjení nebo lze "dospělý" port použít pro hudbu? Bluetooth funguje jen směrem do přístroje nebo k němu lze připojit i sluchátka?

Dobrý den, jak je rádio napájeno? Z obrázků to vypadá, že přes microUSB port.

Diskusia a poradňa k AudioSonic RD-1548
Príslušenstvo pre AudioSonic RD-1548 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Audiosonic RD-1548. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Audiosonic RD-1548. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Audiosonic RD-1548. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Audiosonic RD-1548.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií