Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Audiosonic RD-1557

Zobraziť katalóg
Audiosonic RD-1557
5 2 hodnotení
Rádio – rozmery 240 × 310 × 80 mm (V׊×H), hmotnosť 2 kg
Kód:  ADS002 Produktové číslo:  RD-1557

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Audiosonic RD-1557

Užívajte si svoju obľúbenú hudbu kdekoľvek a kedykoľvek s výkonným prenosným systémom od spoločnosti AudioSonic. Okrem nadštandardnej výbavy, robustného prevedenia a moderného vzhľadu vás zaujme reprodukciou čistého a silného zvuku. V útrobách totiž ukrýva dvojicu reproduktorov s celkovým výkonom 30 W . Smútiť nemusia ani milovníci klasického rozhlasového vysielania, vďaka FM tunera si vypočujete svoje obľúbené stanice.

Nenechajte sa obmedzovať


Veľkou prednosťou je možnosť pripojenia vášho telefónu alebo tabletu cez bezdrôtové rozhranie Bluetooth s dosahom až 10 metrov. Môžete sa tak voľne pohybovať po miestnosti, bez toho aby ste museli byť neustále v tesnej blízkosti rádia. Samozrejmosťou je možnosť prehrávania hudby z flashdiskov pomocou integrovaného USB konektora alebo z pamäťových kariet. Vďaka dvom Aux-in vstupom pohodlne prehráte skladby priamo zo svojho MP3 prehrávača. Ďalšie USB port možno využiť na nabíjanie smartphonu či tabletu a určite oceníte konektor pre pripojenie mikrofónu pre ešte väčšiu zábavu pri karaoke.

Ide to aj bez zásuvky


Potrebujete mať stále kvalitnú aparatúru aj tam, kde nie je k dispozícii zdroj elektrickej energie? S RD-1557 nie je ani toto prekážkou. Sieťová prevádzka jednoducho nahradíte šiestimi batériami typu C. Vrchná časť čelného panelu je vyhradená displeji a ovládacím prvkom. Tlačidlá sú tak ľahko prístupné, čo znamená, že ovládanie bude rýchle bez dlhého hľadania toho správneho tlačidla.

Hlavné prednosti:

  • Bluetooth
  • FM rádio
  • Matrix Displej
  • USB nabíjací port
  • USB port pre prehrávanie MP3
  • SD slot
  • 2 × Aux-in
  • Mikrofón (jack 6,3 mm) s podporou karaoke
  • Možnosť napájania na batérie - 6 × batérie typu C (nie sú súčasťou balenia)

Parametre a špecifikácia

Šírka
310 mm Hotovo!
Výška
240 mm Hotovo!
Hĺbka
80 mm Hotovo!
Hmotnosť
2 kg Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
310 mm Hotovo!
Výška
240 mm Hotovo!
Hĺbka
80 mm Hotovo!
Hmotnosť
2 kg Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,zobrazují se na displeji čísla laděných FM STANIC ???

Jak dlouho tam vydrzi nabite baterie??

Diskusia a poradňa k Audiosonic RD-1557
Príslušenstvo pre Audiosonic RD-1557 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Audiosonic RD-1557. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Audiosonic RD-1557. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Audiosonic RD-1557. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Audiosonic RD-1557.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií