LEGO v APP pro AP+

Aukey Quick Charge 3.0 2-Port Car Charger

Zobraziť katalóg
Aukey Quick Charge 3.0 2-Port Car Charger
4,2 6 hodnotení
Nabíjačka do auta 33W, 1× USB 3,6-6,5V/3A, 6,5-9V/2A, 9-12V/1,5A, 1× USB-C 5V/3A, Qualcomm Quick Charge 3.0, micro USB kábel 1m
Kód:  AUK102c Produktové číslo:  CC-Y1
Aukey Quick Charge 3.0 2-Port Car Charger Predaj skončil

Aukey Quick Charge 3.0 2-Port Car Charger


Rýchle nabíjanie aj na cestách

Praktická vysokorýchlostné nabíjačka do auta značky Auke CC-Y1 s vylepšenou technológiou rýchleho nabíjania Qualcomm Quick Charge 3.0 umožňuje pohodlné nabíjanie mobilných zariadení ako je napr. tablet, mobilný telefón a ďalšie. Disponuje dvoma konektormi - klasickým USB a USB-C výstupom. Súčasťou balenia je aj micro USB kábel s dĺžkou jedného metra. Vďaka kompaktným rozmerom nezaberie veľa miesta a môžete ju mať neustále po ruke priamo v aute.


Kľúčové vlastnosti

  • Qualcomm Quick Charge 3.0 - až 4× rýchlejšie nabíjanie
  • 2× výstup – USB a USB-C
  • 1× micro USB kábel v balení
  • Bezpečné nabíjanie – ochrana proti prebitiu
  • Elegantný čierny dizajn
  • Malé rozmery a hmotnosť

Qualcomm Quick Charge 3.0

Táto jedinečná technológia umožňuje rýchle nabitie vášho zariadenia a to až 4× rýchlejšie ako štandardná nabíjačka. Už nebudete musieť čakať dlhé hodiny, kým bude váš mobilný telefón alebo tablet nabitý na 100 %. Oproti predchádzajúcej generácii tejto technológie došlo k 38 % nárastu rýchlosti nabíjania. V porovnaní s prvou generáciou je to viac ako 50 %. Samozrejmosťou je spätná kompatibilita s nižšími verziami.


Entire Protect

Tento bezpečnostný systém ochráni nabíjané zariadenie pred prebitím, skratom aj prehriatím. Môžete si tak byť istí, že nabíjanie je maximálne bezpečné ako pre samotné zariadenie, tak aj pre vás.


 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, nevíte zda bude Nexus 6P přes USB-C nabíjen rychle? Tedy nabit za cca hodinu a půl? Děkuji za odpověď Filip Machata

Diskusia a poradňa k Aukey Quick Charge 3.0 2-Port Car Charger
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Aukey Quick Charge 3.0 2-Port Car Charger. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Aukey Quick Charge 3.0 2-Port Car Charger. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Aukey Quick Charge 3.0 2-Port Car Charger. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Aukey Quick Charge 3.0 2-Port autós töltő.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií