AD homeoffice Rapture

E-Blue Auroza Gaming, čierna

Zobraziť katalóg
E-Blue Auroza Gaming, čierna
4,2 6 hodnotení
Herná myš drôtová, USB, vhodná pre ľavákov, optická, 6 tlačidiel, zmena DPI, viacfarebné podsvietenie, 4000DPI, veľkosť S, čierna
Kód:  EBLUE07f2 Produktové číslo:  EMS639BKCZ-IU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

E-Blue Auroza Gaming, čierna

Exkluzívny pogumovaný povrch s podsvietením 5 farieb, extra veľké podsvietené pogumované koliesko pre rýchle a pohodlné scrollovanie, softvér pre nastavenie tlačidiel, špičkový herný čip Avago, to všetko robí z hernej myši Auroza tú najlepšiu hernú zbraň. Fascinujúce LED efekty Pulzujúce podsvietenie cirkuluje v piatich farbách - červená, modrá, fialová, zelená, oranžová. Podsvietené je tiež robustné pogumované koliesko. Túto myš jednoducho neprehliadnete ani v zatemnenej miestnosti. Optický čip Avago Vysoko výkonný optický čip Avago s 4 500 FPS a akceleráciou 20 G prináša ultra rýchly prenos dát a maximálnu presnosť pohybu myši bez rušenia či straty signálu. Odozva až 1 000 Hz Nastaviteľná odozva v úrovniach 125/250/500/1000 Hz vám umožní nastaviť si svoju zbraň podľa rôznych potrieb pre každú hru. Rozlíšenie až 4000 DPI Nastaviteľné rozlíšenie v piatich úrovniach zaručuje presný pohyb myši. Jednotlivé úrovne sa líšia farbou podsvietenia tlačidla pre prepínanie DPI (500 - červená/1000 - modrá/2000 - zelená/3000 - fialová/4000 - oranžová). Rozlíšenie a odozvu môžete nastavovať presne tak, aby plne vyhovovali hre, ktorú práve hráte. Odtienený opletený kábel tienený opletený kábel s E-Blue USB konektorom zaručuje odolnosť a hladký prenos dát bez nežiaduceho rušenia. Programovateľné nastavenie Cez softvér (k stiahnutiu na stránkach www.e-blue.cz) si môžete nastaviť makrá pre 6 tlačidiel. Makrá podporujú krátke príkazy, nastavenia farby pulzujúceho podsvietenia atď. Špecifikácia: Čip: AVAGO3050 Frame Rate: 4 500 FPS Zrýchlenie: 20 G Odozva: 125/250/500/1000 Hz Voliteľné rozlíšenie: 500/1000/2000/3000/4000 dpi Podsvietenie: červená, modrá, fialová, zelená, oranžová Počet tlačidiel: 6 Životnosť tlačidiel: 5 000 000 kliknutí Pripojenie: USB Rozmery: 133 × 72 × 40 mm Hmotnosť: 138 g

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
7,2 cm Hotovo!
Výška
13,3 cm Hotovo!
Hĺbka
4 cm Hotovo!
Hmotnosť
138 g Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Kompatibilita

Kompatibilita
Windows 7, Windows 10, Windows 11 Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre ľavákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
4 000 DPI Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie
Viacfarebné Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat jestli se opravdu jedná o tuto myš Odkaz do neznáma Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, nefunguje mi tlačítko č.6(nastavovač citlivosti u kolečka myši), nejde zmáčknout, je chyba ve výrobku nebo to je normální?

co dělat když kolečko vrže ???

Mohol by som sa spýtať ako presne sa dá svetlo mišky nastavovať, takisto ako sa dá nastavovať citlivosť

dobry den, chtěl bych se zeptat, zda podsvícení stále pulzuje nebo se dá nastavit na jednu urcitou barvu, popřípadě jakou myš by jste doporučili ve stejné cenové relaci.

Chcem sa opýtať, akú dĺžku kábka má táto myš? Ja som si to ani nepozrel, tu to nemáte písané a už som ju objednal, ale tak keď je taká pekná. :)

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli vypadá tahle myš jako je ukázáno na 2. až 8. obrázku a ne jako na 1. obrázku (pokud jo vysvětlete mi proč jste napsali jinému uživateli že vypadá jako 1. obrázek)

K čomu sú vlastne tie Herce ?

je i s podsvícením (červené)

Diskusia a poradňa k E-Blue Auroza Gaming, čierna
Príslušenstvo pre E-Blue Auroza Gaming, čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si E-Blue Auroza Gaming, černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte E-Blue Auroza Gaming, schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte E-Blue Auroza Gaming, schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: E-Blue Auroza Gaming, fekete.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií