Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Zobraziť katalóg
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/autem-do-italie-2019.jpg

Autom do Talianska a Dolomitov (2022) – RADY A TIPY

Chystáte sa autom do Talianska? Potom pre vás máme tipy na rýchlu cestu k preslneným talianskym plážam v oblasti turistického letoviska Bibione. Pokiaľ však radšej vyznávate aktívnu dovolenku, odporučíme vám niekoľko výletov do oblasti talianskych Dolomitov. Cesta vlastným autom vám zaberie približne 8 hodín. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-umyt-auto-po-zime-obrazek.jpg

Ako umyť auto: Vyčistite auto po zime

Jar je tu a s ňou teplejšie počasie, ktoré praje motoristom. Venujte svojmu vozidlu jedno popoludnie a očistite ho od zimnej špiny. Poradíme vám, ako pri tom postupovať, na čo nezabudnúť a aké nástroje použiť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/dot-pneu-stari.jpg

Čo je DOT? Vek pneumatík nie je tak dôležitý, ako si možno myslíte

DOT pneumatík hovorí celý rad informácií o ich pôvode, a to vrátane orientačného dátumu ich výroby. Zaujímať sa o DOT kód už pri kúpe novej pneumatiky a vyžadovať pneumatiku vyrobenú pred iba mesiacmi je ale vo väčšine prípadov zbytočné. Prečo?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-pripravit-motorku.jpg

Ako pripraviť motorku na sezónu? (NÁVOD)

Jar sa blíži a určite sa už tešíte na prvú jazdu na svojom dvojkolesovom miláčikovi v novej sezóne. Po dlhej pauze však potrebuje predsezónnu prípravu. Ako ho dostať späť do formy? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/navitel-rc2-dual-autokamera-recenze.jpg

Duálne kamery NAVITEL: majte pod kontrolou situáciu pred aj za svojím vozidlom

Duálne autokamery od českého výrobcu NAVITEL vás postrážia – a to spredu aj zozadu. Ponúkajú pokročilé technológie (napr. nočné videnie), nahrávanie v slučke aj veľmi jednoduchú inštaláciu. Tento spôsob zabezpečenia vozidla rozhodne nepodceňujte. V určitých situáciách vám môže veľmi pomôcť. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-prodlouzit-zivotnost-autobaterie-nahled.jpg

Ako predĺžiť životnosť autobatérie (TIPY A RADY)

Najväčšie problémy s autobatériami bývajú na začiatku zimy, kedy sa mnohým vodičom s príchodom prvých mrazov nepodarí naštartovať vozidlo. Problémom ale nie je mráz. Autobatérie totiž majú určitú životnosť, ktorá sa skracuje, pokiaľ nie je o akumulátor náležite postarané. A práve o tom, ako sa o autobatériu správne starať, sa v tomto článku dozviete. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/4a832f7d-d919-4ec3-a985-af951a559af2.jpg

Pripravte auto na zimu (RADY A TIPY)

Zima je pre všetkých vodičov najťažším obdobím v roku. Šoférovanie nekomplikuje len počasie, ale aj skorá tma. Prinášame vám rady a tipy, ako sa so zimou čo najlepšie vysporiadať a ako pripraviť svoj automobil na extrémne počasie, ktoré v zime môže nastať. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nabijecky-autobaterii_2.jpg

Nabíjačky autobatérií udržia akumulátor v kondícii aj pre zimné štarty

V zimných, ale aj horúcich letných mesiacoch, trpia autobatérie väčším samovybíjaním. Preto nie je od veci zaobstarať si špecializovanú nabíjačku, ktorou predĺžite životnosť autobatérie. Ako však správne dobíjať autobatériu a aké by mala mať napätie? A aký postup zvoliť v prípade motobatérie?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Aditiva_palivova_olejova_naheld.jpg

Aditíva výrazne vylepšia vlastnosti palív a olejov

Pridaním aditív do pohohonných hmôt zvýšite výkon motora, znížite spotrebu paliva alebo oleja a citeľne predĺžite životnosť celého palivového ústrojenstva svojho vozidla. Aké aditíva sú k dipozícii a aký účel splnia?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/banner-mio-nahled.jpg

Kúpte si kameru či GPS navigáciu MIO a získajte predĺženú 3-ročnú záruku!

Do konca roka 2020 môžete pri zakúpení produktov značky MIO získať predĺženú 3-ročnú záruku. Čo pre to urobiť? Stačia tieto tri jednoduché kroky! Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/autem-se-psem.jpg

Cestovanie so psom v aute bezpečne, podľa zákona a bez stresu (RADY A TIPY)

Poznáte zásady správneho cestovania so psom v aute? Ak nie, možno riskujete pokutu, a dokonca zdravie, vlastné aj vášho štvornohého priateľa. Ako prevážať psa v aute tak, aby to bolo bezpečné a v súlade so zákonmi, vám poradíme v tomto článku.

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/preprava-lyzi-v-aute-nahled.jpg

Nosiče lyží ušetria miesto v aute

Zima klope na dvere a milovníci zimných športov hľadajú ten nejeefektivnější spôsob, ako prevážať svoju lyžiarsku výbavu. Využijete strešný box (autobox) alebo vám postačí jednoduchý magnetický nosič lyží? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pikatec.jpg

Darček pre muža? Vychytávky na auto od Pikatec

Spoločnosť Pikatec je českým výrobcom ochranných a čistiacich prostriedkov. Vďaka využitiu nanotechnológií zostanú všetky povrchy používané v interiéroch aj exteriéroch automobilov ako nové. Hľadáte ideálny vianočný darček pre muža? Darujte mu autokozmetiku Pikatec. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/drzaky-fixed.jpg

FIXED Icon sú držiaky na mobil do auta, ktoré si zamilujete

Premyslený držiak mobilného telefónu do auta môže chrániť životy. Neveríte? Veľa nehôd totiž spôsobia vodiči, ktorí idú s mobilným telefónom pri uchu. Používanie handsfree je výrazne bezpečnejšie. Držiaky FIXED Icon plnia aj tie najnáročnejšie požiadavky: Jednoducho sa používajú, sú odolné, dobre vyzerajú a navyše sú kompletne českým výrobkom. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/priprava-motorky-na-zimu.jpg

Ako pripraviť motorku na zimu? (TIPY A TRIKY)

Začína zimná sezóna, obdobie, kedy väčšina motocyklistov na svojich motorkách nejazdí, ale ukladá ich na zimný spánok. Pred zazimovaním je dobré urobiť pár krokov, aby váš jednostopový miláčik zostal do ďalšej sezóny v kondícii a nepotreboval žiadny servis. Ako teda správne zazimovať skúter či motorku? Tu je niekoľko rád. Prečítať viac »
  31.10.2019
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tipy-pri-vyberu-pneu-nahled_1.jpg

Ako vybrať pneumatiky?

Výber pneumatík neradno podceňovať. Nedelia sa totiž len na zimné a letné, zohľadniť treba aj ich veľkosť či spôsob vašej jazdy. Iné sa hodia na osobné autá, iné na SUV. A tým to zďaleka nekončí. Takže ako správne vybrať pneumatiky?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/prezuti-na-zimni-pneu.jpg

Prezutie na zimné pneumatiky: Od kedy musí byť a ako postupovať?

S príchodom zimného obdobia nastáva motoristom povinnosť výmeny pneumatík. Môžete zájsť do pneuservisu, alebo prezuť pneumatiky svojpomocne. Aký je presný postup, čo je na to potrebné a na čo si dať pozor? Aké je dátum na výmenu zimných pneu v roku 2019? A čo zimné pneumatiky v lete?

Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ravenol-formule.jpg

Oleje Ravenol: Overené Ralfom Schumacherom

Motorový olej je jedným z kľúčových produktov, na ktorých závisí životnosť motorového ústrojenstva. Mazivá nemeckej značky Ravenol patria k overeným výrobkom. Ich kvalita je testovaná priamo na pretekárskych okruhoch samotným Ralfom Schumacherom a monopostami formuly 1. Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vymena-steracu.jpg

Ako na výber a výmenu stieračov? (RADY A TIPY)

Stierače sú mnohokrát podceňovanou súčasťou vozidla, pri ich nesprávnom fungovaní však jazda v daždi nemusí dopadnúť dobre. Na čo si dať pozor pri výbere, ako často ich meniť a je lepšie zvoliť ramienkové, alebo ploché stierače? Prečítať viac »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/alkohol-tester-nahled.jpg

Alkohol tester: Jediná istota pri odbúravaní alkoholu

Kvalitný alkohol tester predstavuje jediný nástroj, ktorý vám ľahko a spoľahlivo zistí, či ste triezvi natoľko, aby ste prešli policajnou kontrolou bez trestu. V článku sa tiež dozviete, akým spôsobom a ako dlho sa odbúrava alkohol, aké tresty padajú za prevádzkovanie určitých činností pod jeho vplyvom, prečo sa neoplatí spoliehať na alkoholové kalkulačky aj mnoho ďalšieho.

Prečítať viac »
123...
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií