Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

AYRTON Arcon, čierna/žltá fluorescenčná

Zobraziť katalóg
AYRTON Arcon, čierna/žltá fluorescenčná
Motorkárska bunda pánska, sezóna celoročne, vonkajší materiál polyester 600d, materiál podšívky reissa membrána, vyberateľná termovložka, ventilačný systém a nepremokavá úprava, integrované chrániče pre ramená, lakte a chrbát, farba čierna
Kód:  Motonad00705

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AYRTON Arcon, čierna/žltá fluorescenčná Predaj skončil

AYRTON Arcon, čierna/žltá fluorescenčná

Ak sa vozíte na svojej motorke do práce aj na výlety, bezpochyby viete, že nemá zmysel nastavovať ceste svoju kožu. Pánska bunda na motorku AYRTON Arcon, čierna/žltá fluorescenčná skvele zlučuje funkčnosť a ochranu a okamžite uchváti svojím vzhľadom každého, komu sa páči štýl road. Táto do detailu vymyslená motorkárska bunda dokáže zaistiť najväčšiu ochranu pred „cestným lišajom”, o ktorú sa v prvom rade postará exteriérová vrstva z materiálu polyester 600D.

AYRTON Arcon, čierna/žltá fluorescenčná je bunda na motorku, ktorá vám zaistí komfortnú jazdu

Čo by to bolo za motorkára bez nevyhnutných chráničov na rizikových častiach trupu, ktoré eliminujú následky nečakaného stretu s vozovkou. Preto bunda na motorku AYRTON Arcon, čierna/žltá fluorescenčná obsahuje vo výbave protektory ramien a lakťov. Čerešničkou na torte je potom skutočnosť, že zahŕňa dokonca aj chránič chrbta. Bundu na motorku AYRTON Arcon, čierna/žltá fluorescenčná je možné si obliecť ako na jar, tak aj na jeseň. V krutej horúčave vám ale spríjemní cestovanie prepracovaný systém ventilácie. A v chladnejších mesiacoch bude praktická odnímateľná termovložka. Ani prehánky už vás nedonútia zastaviť. Bunda na motorku AYRTON Arcon, čierna/žltá fluorescenčná disponuje vodoodolnou úpravou. K väčšiemu pohodliu pri jazde prispieva okrem iného aj fakt, že bundu je možné upraviť podľa potreby na pažiach a v páse.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AYRTON Arcon, čierna/žltá fluorescenčná Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AYRTON Arcon, černá/žlutá fluorescentní.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií