Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

AYRTON Bruno, čierna/oranžová

Zobraziť katalóg
AYRTON Bruno, čierna/oranžová
Motorkárska bunda pánska, sezóna celoročne, vonkajší materiál nylon 1650d a polyester 600d, materiál podšívky reissa membrána, vyberateľná termovložka, ventilačný systém a nepremokavá úprava, integrované chrániče pre ramená, lakte a chrbát, farba čierna
Kód:  Motonad00707

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AYRTON Bruno, čierna/oranžová Predaj skončil

AYRTON Bruno, čierna/oranžová

Pokiaľ vyrážate na svojom motocykli do mesta aj mimo neho, tak určite súhlasíte s tým, že v bezpečí sa jazdí lepšie. Pánska bunda na motorku AYRTON Bruno, čierna/oranžová na jednotku zlúčila funkčnosť a bezpečnosť a už od začiatku uchváti svojím dizajnom každého, kto má rád štýl road. Táto kvalitne vyrobená bunda na motorku zaručuje tak nutnú ochranu pred prípadným zranením, čo si primárne berie na starosť použitý vonkajší materiál polyester 600D a nylon 1650D.

AYRTON Bruno, čierna/oranžová je bunda na motorku pre bezpečnú a pokojnú jazdu

Čo by to ale bolo za motorkársku bundu bez integrovaných protektorov na najdôležitejších miestach tela, ktoré zaručujú ochranu pri páde. Preto bunda na motorku AYRTON Bruno, čierna/oranžová má vo výbave protektory lakťov a ramien. A k tomu navyše obsahuje dokonca aj chrbtový chránič. Bundu na motorku AYRTON Bruno, čierna/oranžová si môžete obliekať ako v zime, tak aj v lete. V naozaj horúcich dňoch vám ale spríjemní cestovanie prepracovaný systém vetrania. A pri chladných večeroch bude praktická termovložka. Báť sa nemusíte ani lejaku. Bunda na motorku AYRTON Bruno, čierna/oranžová totiž disponuje vodoodolnou úpravou. K príjemnému pocitu z jazdy prispieva samozrejme aj to, že motobundu môžete upraviť na mieru na pažiach a v páse.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AYRTON Bruno, čierna/oranžová Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AYRTON Bruno, černá/oranžová.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií