Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

AYRTON Fuel

Zobraziť katalóg
AYRTON Fuel
Motorkárska bunda pánska, sezóna celoročne, vonkajší materiál nylon 1650d a polyester 600d, materiál podšívky reissa membrána, vyberateľná termovložka, ventilačný systém a nepremokavá úprava, integrované chrániče pre ramená, lakte a chrbát, farba čierna
Kód:  moto300122n

AYRTON Fuel

Ak sa dopravujete na svojej mašine do práce alebo na výlety, zaručene sa zhodneme, že bezpečnosť je vždy na prvom mieste. Pánska bunda na motorku AYRTON Fuel príkladne zjednocuje komfort a ochranu a od prvého momentu milo prekvapí dizajnom všetkých, ktorí preferujú štýl road. Táto bezchybne spracovaná motorkárska bunda dokáže zaistiť toľko potrebnú ochranu proti poraneniu, čo si primárne berie na starosť použitý vonkajší materiál polyester 600D a nylon 1650D.

AYRTON Fuel je bunda na motorku, ktorá vydrží

Poriadny motorkár sa však nezaobíde bez protektorov na významných zónach tela, ktoré absorbujú hlavnú silu nárazov pri pádoch. A preto bunda na motorku AYRTON Fuel má chrániče lakťov a ramien. A výborné je, že ukrýva tiež ochranu chrbtice. Bundu na motorku AYRTON Fuel je možné používať v priebehu celej sezóny. V parných dňoch ale zaručene príde vhod systém vatrania. A počas chladných večerov sa šikne vyberateľná termovložka. Nemusíte sa ani báť, že na výlete premoknete. Bunda na motorku AYRTON Fuel je totiž opatrená vodovzdornou úpravou. K väčšiemu komfortu počas jazdy prispieva aj to, že si môžete nastaviť podľa vlastného uváženia rozmery okolo paží a bokov.

Parametre a špecifikácia

Štýl
skúter Hotovo!

Určenie

Štýl
skúter Hotovo!
Poznámka:
» Všetky bundy na skúter

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AYRTON Fuel Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AYRTON Fuel.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií