Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

BOSCH EasyAquatak 110 + 90° Nozzle + Wash Brush

Zobraziť katalóg
BOSCH EasyAquatak 110 + 90° Nozzle + Wash Brush
Vysokotlakový čistič – 1300W, tlak 110bar, prietok 330l/h, Dĺžka hadice 3m, hmotnosť 3.8kg, trysky s variabilným výkonom a rotačné trysky na dôkladnejšie čistenie+tryska 90 °+umývacia kefa na vysokotlakové čističe
Kód:  BOC802f4 Produktové číslo:  0.615.992.60G Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOSCH EasyAquatak 110 + 90° Nozzle + Wash Brush Predaj skončil

BOSCH EasyAquatak 110 + 90° Nozzle + Wash Brush

Zima je preč a spolu s ňou sa potrebujete zbaviť aj nahromadených nečistôt? Je nutné urobiť bežnú očistu vášho auta či pozemku? Vysokotlakový čistič BOSCH EasyAquatak 110 vás k tomuto cieľu priblíži. Vďaka svojej kompaktnej konštrukcii sa z EasyAquataku 110 stane váš praktický pomocník. BOSCH ide v praktickosti ešte ďalej a umožní vám odložiť si pri práci pištoľ bez toho. aby ste riskovali nevítaný kúpeľ. S prietokom 330 l/h sa stanete majiteľom skutočne výkonného domáceho vysokotlakového čističa. Použiť ho môžete ihneď, keďže nie je potrebné žiadne zložité zostavovanie.

Výhody čističa BOSCH EasyAquatak 110

  • Silný motor s výkonom 1 300 Wattov
  • Čistite účinne s vodou zohriatou až na 40 °C
  • Vďaka funkcii samonasávania môžete použiť vodu z nádrže
  • Pod tlakom 110 barov povolí každá špina
  • Využite trysky s variabilným výkonom a rotačnej trysky na jednoduchšie čistenie
  • Súčasťou balenia je tryska 90° a umývacia kefa na vysokotlakové čističe

BOSCH EasyAquatak 110 je dôkladný

Vysokotlakový čistič BOSCH EasyAquatak 110 je síce malý, ale práce sa nebojí. Je tiež na všetko pripravený. EasyAquatak 110 má trysky s nastaviteľným tlakom, vyhovie teda každej situácii. Ďalej má čistič od značky BOSCH rotačné trysky, aby ste dosiahli do všetkých zákutí. Systém vysokotlakovej peny a autostop už sú len komfortnými doplnkami, ktoré urobia z práce radosť.

Sila ukrytá v kompaktnom tele čističa Bosch

Výkon 1 300 W stačí na to, aby sa vaše auto, garáž či terasa premenili. S päťmetrovým káblom a trojmetrovou PVC hadicou dosiahnete všade tam, kam je treba. Jednou z hlavných vychytávok čističa EasyAquatak 110 je vysokotlaková tryska s nádobou na čistiaci prostriedok. Odolný dizajn vám potom zaručí dlhodobú spoluprácu s vašim novým pomocníkom.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOSCH EasyAquatak 110 + 90° Nozzle + Wash Brush Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH EasyAquatak 110 + 90° Nozzle + Wash Brush.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií