Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Cappa Racing RACING textilná čierna

Zobraziť katalóg
Cappa Racing RACING textilná čierna
Motorkárska bunda pánska, vonkajší materiál: polyester, materiál podšívky: polyester, vyberateľná termovložka a nepremokavá úprava, integrované chrániče na ramená a chrbát
Kód:  motonad01574 Produktové číslo:  motonad01574

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Cappa Racing RACING textilná čierna Predaj skončil

Cappa Racing RACING textilná čierna

Pokiaľ sa dopravujete v jednej stope za prácou aj za zábavou, zaručene nám dáte za pravdu, že v bezpečí sa jazdí lepšie. Pánska bunda na motorku Cappa Racing RACING textilná čierna bezchybne zlúčila funkčnosť a bezpečnosť a okamžite nadchne dizajnom každého, komu sa páči štýl road. Táto bezkonkurenčná motorkárska bunda poskytuje podstatnú bezpečnosť pri nechcených pádoch, o ktorú sa postará vrchná vrstva z materiálu polyester.

Cappa Racing RACING textilná čierna je moto bunda, ktorá vám zachráni kožu

Čo by to ale bolo za bundu na motorku bez nevyhnutných chráničov na podstatných častiach tela, ktoré obmedzia pomliaždenie pri pádoch. A z toho dôvodu moto bunda Cappa Racing RACING textilná čierna má vo výbave protektory ramien a lakťov. Stranou nezůstane ani, že má ešte chrbtový chránič. A pri chladných večeroch sa bude hodiť odnímatelná zateplená vložka. Dažďa sa nemusíte báť. Bunda na motorku Cappa Racing RACING textilná čierna totiž disponuje nepremokavou úpravou. Vyšší komfort pri jazde zaručuje samozrejme aj to, že moto bundu je možné upraviť na mieru okolo paží a bokov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Cappa Racing RACING textilná čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cappa Racing RACING textilní černá.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií