Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Cel-Tec MK01 Dual GPS

Zobraziť katalóg
Cel-Tec MK01 Dual GPS
Kamera do auta – duálna, rozlíšenie Full HD (1920×1080), 3 " LCD, uhol záberu 140°, so záznamom zvuku, nahrávanie v slučke, microSD
Kód:  CEL400m Produktové číslo:  1907-015

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Cel-Tec MK01 Dual GPS

Duálna kamera MK01 je primárne určená pre motocykle, môže byť ale rovnako dobre využitá aj v automobile. Autokamera Cel-Tec MK01 je vybavená dvoma kamerami, obidve ponúknu vysoké Full HD rozlíšenie a široké uhly záberu 140°. Veľmi užitočná funkcia je technológia AHD, tá zaistí skvelý prenos obrazu bez strát a bez oneskorenia. Ak budete chcieť uzamykať vaše záznamy, poslúži na to diaľkový ovládač. Nezáleží, či je práve slnečno alebo daždivo, obidve kamery do auta sú totiž vodoodolné podľa certifikácie IP67. Čo určite oceníte, je G-senzor, ktorý reaguje na náraz a uzamkne záznam proti prepísaniu. Cez vstavanú WiFi budete môcť záznam okamžite zdieľať. Duálnej kamere Cel-Tec MK01 Dual GPS nechýba ani GPS modul. Čierna skrinka do auta vám umožní ukladať videá na pamäťové karty microSD s maximálnou kapacitou 128 GB.


Kľúčové vlastnosti duálnej kamery pre motocykle Cel-Tec MK01 Dual GPS

  • Duálna kamera určená predovšetkým pre motocykle
  • Disponuje vysokou kvalitou záznamu Full HD
  • Nahrávacia jednotka je vybavená prehľadným 3" displejom, na ktorom je možné sledovať záznam aj z oboch kamier súčasne
  • V prípade nárazu vstavaný G-senzor uzamkne záznam na pamäťovej karte
  • Obsahuje GPS modul pre informácie o trase a rýchlosti
  • WiFi pre rýchly prenos nahrávok a uľahčenie nastavenia
  • Zábery sa ukladajú na micro SDHC kartu s kapacitou až do 128 GB, čo zodpovedá asi 14 hodinám záznamu
  • Rozšírené funkcie ako technológia AHD pre prenos bez straty dát alebo ukladanie záznamu do slučky
  • Vodoodolnosť krytá certifikáciou IP67
  • Držiak na riadidlá vyrobený z kvalitného kovu

Dvojkamerový systém

Systém Cel-Tec MK01 sa pýši dvojicou Full HD kamier a 3" Full HD displejom. Vďaka tomu budete môcť zaznamenávať, čo sa deje pred vami aj za vami vo Full HD rozlíšení 1080p (1 920 × 1 080 px) alebo 720p (1 280× 720 px). Veľmi užitočný je aj široký zorný uhol objektívov 140°, ktorý vám umožní vidieť na zázname aj okraje vozovky. K strate kvality záznamu či oneskoreniu prenosu nedochádza vďaka AHD technológii. Medzi užitočné funkcie kamery na motorku Cel-Tec MK01 Dual GPS bezpochyby patrí tiež vstavaný G-senzor, ktorý sa stará o uzamknutie nahrávky proti prepísaniu na pamäťovej karte v prípade otrasu. Poteší aj možnosť parkovacieho režimu či podpora záznamu do slučky.

Kamera Cel-Tec MK01 je pripravená do každého počasia

Na motorke je vodič vystavený všetkým vplyvom počasia, a tak je samozrejmosťou vodoodolnosť kamerového systému, aby nebol žiadny problém nahrávať za akejkoľvek situácie. Kamery MK01 sú vodoodolné podľa certifikácie IP67, teda disponujú úplnou ochranou pred ponorením do vody alebo vniknutím prachu. Hlavná jednotka je potom krytá podľa IP65, dažďa sa teda nemusíte vôbec báť. Príjemné ovládanie zaisťuje 3" LCD displej s Full HD rozlíšením a menu s kompletnou českou lokalizáciou. Súčasťou balenia je aj diaľkové ovládanie, s ktorého pomocou môžete ručne uzamknúť záznamy proti prepísaniu alebo prepínať pohľady z kamier na displeji. Ak by ste za jazdy chceli zobraziť na displeji náhľad z oboch kamier naraz, aj to ovládač dokáže zariadiť. Na ovládači sa nachádzajú 2 informačné LED diódy.

Uchovanie informácií v zázname vďaka GPS modulu

V balení autokamery Cel-Tec MK01 Dual GPS je obsiahnuté tiež GPS zariadenie, ktoré možno ku kamerovému systému pripojiť. S ním môžete do záznamu ukladať informácie o rýchlosti alebo polohe. Neskôr tak budete mať možnosť sa pozrieť na záznam aj s vyznačenou trasou v Google mapách a všetkými informáciami o jazde (napr. rýchlosť alebo počet zaznamenaných otrasov). Nahrávacie zariadenie Cel-Tec MK01 Dual GPS má vo výbave aj WiFi modul pre okamžité zdieľanie vašich záberov cez jednoduchú aplikáciu. V tej tiež môžete pomocou smartfónu kamery ľubovoľne nastavovať a ovládať – teda spustiť alebo ukončiť zaznamenávanie, alebo trebárs zaobstarať snímku.

Priestor až pre 14 hodín záznamu

Vaše záznamy sa jednoducho uložia na pamäťovú kartu micro SDHC s maximálnou kapacitou až 128 GB. Nie je tak žiadny problém uchovať až 14 hodín Full HD záznamu z oboch kamier. Ak jazdíte dlhšie, je možné použiť funkciu záznamu do slučky, keď sa po zaplnení karty začnú premazávať najstaršie získané záznamy s výnimkou tých, ktoré sú uzamknuté ručne alebo nárazom, nájdeným G-senzorom.




Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Dátové rozhrania
Rozhranie USB 2.0, Bezdrôtové rozhranie GPS Hotovo!
Obsah balenia
Používateľská príručka, Napájací kábel/adaptér Hotovo!
Podporované video formáty
H.264 Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Rozhranie USB 2.0, Bezdrôtové rozhranie GPS Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Používateľská príručka, Napájací kábel/adaptér Hotovo!

Pamäť a ukladanie

Rozmery a hmotnosť

Šírka
10,4 cm Hotovo!
Výška
6,1 cm Hotovo!
Hĺbka
2,2 cm Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Zásuvka autozapaľovača Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Cel-Tec MK01 Dual GPS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cel-Tec MK01 Dual GPS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Cel-Tec MK01 Dual GPS.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií