Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Clony a rolety do auta bazár

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
COMPASS
(2)
Zopa
(1)
EZIMOOV
(3)
Benbat
(2)
REER
(1)
Umiestnenie
Zadné sklo
(1)
Bočné okná
(11)
Filtrovať
Hľadáte lacný, ale napriek tomu 100 % funkčný tovar? Ste na správnom mieste. Ušetrite a preskúmajte svet rozbaleného, zánovného alebo použitého tovaru. Všetko prechádza rukami našich špecialistov, takže sa nemusíte báť, že dostanete nefunkčný, nespoľahlivý, poškodený alebo zašpinený výrobok.

Rozbalené – nový tovar v perfektnom stave s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale niekto otvoril pred vami. Prečo? Išlo napríklad o nevhodný darček. Tovar sme opäť starostlivo zabalili do pôvodného obalu a teraz možno čaká práve na vás. V plnej paráde a navyše s cenovkou, ktorá je značne nižšia.

Spoľahlivosť za parádnu cenu – žiadny háčik v tom nehľadajte. Všetko sme dôkladne skontrolovali a s istotou vám ponúkame plnú záruku, teda 24 mesiacov.

Zánovné – plne funkčný tovar, ktorý už utrpel nejaké to drobné škrabnutie spôsobené bežným používaním. Vo väčšine prípadov ho dostanete s kompletným príslušenstvom. Ide o spoľahlivé produkty, ktoré predchádzajúce dobrodružstvo nijako výrazne nepoznamenalo a teraz čakajú na nového majiteľa. Na zánovný tovar vám dáme takmer plnú záruku 21 mesiacov.

Zo všetkých síl sa snažíme zachovať pôvodné balenie a často sa nám to podarí. Prioritou je ale ochrana, a preto niekedy musíme v prípade zánovného tovaru siahnuť po náhradnej škatuli.

Použité – úplne funkčný tovar pripravený na okamžité používanie, čo vám s pokojom garantujeme zárukou na 12 mesiacov. Môže sa stať, že produkt dostanete iba so základným príslušenstvom. Balenie ale vždy obsahuje všetko, čo je potrebné na plnohodnotné použitie výrobku. Sú to bezchybné alebo servisované produkty, ktoré ani napriek viditeľnejšiemu opotrebovaniu nepatria do starého železa.

Tento variant môže mať náhradný obal – ochrana je na prvom mieste. Svoje poslanie ale výrobok plní rovnako, ako by bol úplne nový. Viac informácií o bazárovom tovare tu.

13 položiek
4,3 22×
REER - Slnečná clona na bočné okienko, 2 ks
Slnečná clona do auta – chráni malých cestujúcich pred priamym slnečným svetlom - 3 €/ks
5,99 €
Rozbalené
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY14398
4,9
EZIMOOV Ezi Sun Socks 2 ks
Slnečná clona do auta – na bočné okná, rozmery 43 × 48 cm (V׊), materiál clony polyester, jednofarebný dizajn, čierna farba, 2 kusy v balení
17,90 €
Rozbalené
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAls464
5,0
Munchkin Slnečná clona elektrostatická 2 ks
Slnečná clona do auta – na bočné okná
15,90 €
Rozbalené
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABYmm020
5,0
Benbat Clona slnečná extra veľká, jednorožec
Slnečná clona do auta – na bočné okná, uchytenie privretím do dverí, rozmery 45 × 52 cm (V׊), plastová konštrukcia, detský dizajn, motív jednorožce, viacfarebná
12,90 €
Rozbalené
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAls1169
4,0
Compass s aretáciou CARS 1 ks
Slnečná clona do auta – roletka, na bočné okná, uchytenie prísavkou, rozmery 45 × 36 cm (V׊), materiál roletky polyester, detský dizajn, motív filmy a rozprávky
11,90 €
Rozbalené
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: AUPRC014
EZIMOOV Ezi Sun Roller 2 ks
Slnečná clona do auta – roletka, na bočné okná, uchytenie prísavkou, rozmery 46 × 41 cm (V׊), materiál roletky polyester, plastová konštrukcia, jednofarebný dizajn, čierna farba, 2 kusy v balení
18,90 €
Rozbalené
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAls2396
3,9 20×
ZOPA slnečná clona rolovacia, Deluxe
Slnečná clona do auta – na bočné okná
13,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: BABY734
3,0
COMPASS Roletka na bočné okná 2× 42 cm prísavky s aretáciou
Roleta – určená na montáž na zadné bočné okná automobilu, pripevnenie nasunutím na hornú hranu bočného okna, alebo priloženými prísavkami.
9,40 €
Rozbalené
Objednávací kód: AUPR182
5,0
Benbat Clona slnečná extra veľká, vesmír
Slnečná clona do auta – na bočné okná, uchytenie privretím do dverí, rozmery 45 × 52 cm (V׊), plastová konštrukcia, detský dizajn, motív vesmír, viacfarebná
12,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: HRAls1170
5,0
Munchkin Slnečná clona White hot safety 2 ks
Slnečná clona do auta – na bočné okná
25,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: BABYmm022
2,5
MARKAS Tienidlo na okno auta sťahujúca 1 ks Medvedík Pú
Slnečná clona do auta – roletka, na bočné okná, uchytenie prísavkou, rozmery 56 × 33 cm (V׊), materiál roletky PVC, plastová konštrukcia, detský dizajn, motív filmy a rozprávky, viacfarebná
10,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: BABY10942
2,3
EZIMOOV Ezi Sun Back
Slnečná clona do auta – na zadné sklo, uchytenie prísavkou, výška 50 cm, jednofarebný dizajn, čierna farba
10,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: HRAls466
5,0
Cappa Clona slnečná Cars 1 ks
Slnečná clona do auta – na bočné okná, uchytenie prísavkou, rozmery 40 × 60 cm (V׊), materiál clony polyester
3,29 €
Rozbalené
Objednávací kód: AUPR59196

Clony a rolety do auta bazár

čistenie autaAko umyť auto: Vyčistite auto po zime Jar je tu a s ňou teplejšie počasie, ktoré praje motoristom. Venujte svojmu vozidlu jedno popoludnie a očistite ho od zimnej špiny. Poradíme vám, ako pri tom postupovať, na čo nezabudnúť a aké nástroje použiť.
Zima je pre všetkých vodičov najťažším obdobím v roku. Šoférovanie nekomplikuje len počasie, ale aj skorá tma. Prinášame vám rady a tipy, ako sa so zimou čo najlepšie vysporiadať a ako pripraviť svoj automobil na extrémne počasie, ktoré v zime môže nastať.
Ventilátor je jedným z najefektívnejších spôsobov, ako sa ochladiť v sparných letách. Na trhu je celý rad typov ventilátorov v rôznych cenových hladinách. V našom sprievodcovi vám poradíme, aký ventilátor vybrať v závislosti na vašich potrebách a tiež vysvetlíme, na aké...
hudbaAko prehrávať MP3 v aute Existuje niekoľko možností, ako v aute počúvať hudbu v MP3 formáte. Prvá z nich je autorádio s podporou MP3, do ktorého svoju hudbu importujete. Ďalšia je využitie vlastného prehrávača. Aké sú v tejto oblasti možnosti a kam dospel pokrok?
V zime patria vyhrievané autosedačky medzi neoceniteľnú výbavu. Pokiaľ však žiadne nemáte, vyskúšajte vyhrievané autopoťahy a koberčeky. Príjemne vás zahrejú takmer okamžite po štarte.
Autosedačkou to iba začína. Cesta k tomu, aby dieťa v aute vydržalo aj niekoľko hodín, vedie cez spoločenské hry, audioknihy, filmy a DVD prehrávače. A je toho oveľa viac, čím môžete svojej ratolesti cestu krátiť. Poďte sa inšpirovať.
Viac článkov Všetky články
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií