Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

Colentris STARTER 2/12/75A

Zobraziť katalóg
Colentris STARTER 2/12/75A
4,1 10 hodnotení
Nabíjačka autobatérií nabíjacie napätie 12V, nabíjací prúd až 12A, na batérie do 200Ah, udržiavací režim, vhodná pre motorky
Kód:  AUPR050g Produktové číslo:  co70007 Stránky výrobcu

Colentris STARTER 2/12/75A

Colentris Starter 2/12/75A je autonabíjačka určená na nabíjanie bežných i bezúdržbových 12 V štartovacích batérií, alebo batérií AGM alebo s oloveným gélom. V prípade, že akumulátor nemá dosť energie na otočenie štartéra je možné využiť ju aj na núdzové štartovanie motora. Je riadená mikroprocesorom, ktorý spustí automatický udržiavací režim, keď sa akumulátor nabije a prepne ho do stavu cieleného nabíjania, kedy ho chráni pred prebitím a poškodením. Iste oceníte aj prehľadný LEDkový displej, s ktorým môžete sledovať stav nabíjania. Colentris Starter sa tiež honosí elegantným vzhľadom modrej a bielej farby a jednoduchým ovládaním. K dispozícii sú tri stupne nabíjania (šetrný 2 A, štandardný 12 A a núdzový 75 A), ktoré prepnete tlačidlom Mode. 

Kľúčové vlastnosti autonabíjačky Colentris Starter 2/12/75A

  • Autonabíjačka Colentris Starter 2/12/75A je riadená mikroprocesorom, ktorý ju chráni pred poškodením a prebitím
  • Zapáči sa svojím štýlovým vzhľadom
  • Disponuje prehľadným LEDkovým displejom
  • Má jednoduché ovládanie
  • Honosí sa aj núdzovým režimom pre štartovanie motora

Parametre

  • Sieťové napätie: AC 230 V ~ 50 Hz
  • Menovitý príkon: max 240 W
  • Menovité výstupné napätie: DC 12 V
  • Menovitý výstupný prúd: 2/12/75 Amp
  • Kapacita batérie: 5 - 200 Ah
  • Hmotnosť: 6,37 kg
» Stále váhate? Pozrite sa kompletnú ponuku produktov v kategórii Nabíjačky autobatérií | Autonabíjačky!

Parametre a špecifikácia

Funkcie
nabíjanie, udržovací režim, Štartovanie vozidla Hotovo!
Nabíjacie napätie
12 V Hotovo!
Min. nabíjací prúd
0,8 A Hotovo!
Max. nabíjací prúd
12 A Hotovo!
Max. kapacita nabíjanej batérie
200 Ah Hotovo!

Funkcie

Funkcie
nabíjanie, udržovací režim, Štartovanie vozidla Hotovo!

Vlastnosti

Nabíjacie napätie
12 V Hotovo!
Min. nabíjací prúd
0,8 A Hotovo!
Max. nabíjací prúd
12 A Hotovo!
Max. kapacita nabíjanej batérie
200 Ah Hotovo!
Druh nabíjaných batérií
Gélové, AGM, MF, VRLA, PbWet, PbCa Hotovo!
Mikroprocesor
Áno Hotovo!
Minimálne napätie nabíjanej batérie
9 V Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, Zakúpil som produkt Colentris STARTER 2/12/75A. Dal som nabíjať autobatériu 140Ah okolo 14:00. Písalo mi, FULLY CHARGET...CHARGING 90% ----CHARGING 80% až postupne CHARGING 50% (večer okolo 20:00) Nechal som naďalej celú noc nabíjať, ráno bolo stále CHARGING 50%. Skúsil som dobiť ročnú autobatériu v osobnom aute 80Ah. Po zapojení mi stále vypisuje FULLY CHARGET...CHARGING 50% a nedobije mi ju ani po niekoľkých hodinách. Kde je problém ? Ďakujem.

PODOBNÁ NABÍJECKA S LIDLU MÁ PRO START TAKY 75A ALE JEN 3 VTEŘINY A MUSÍ SE DOBÍT NA 60 PROCENT. KOLIK VTEŘIN POMUŽE TATO. MÁTE K NÍ NÁVOD. MÁ TATO NABÍJEČKA HLINÍKOVÉ VINUTÍ A MÁ KLASICKÉ TRAFO. NA JAKÁ NAPĚTÍ KONČÍ NABÍJECÍ PROCES .MÁ TAKÉ 40W NA PRÁZDNO.

Zdravím, jak je to s nabíjecím proudem a maximálním příkonem? Podle parametrů co tu píšete to vypadá že jsem právě narazil na perpetuum mobile. A teď vážně - má maximální nabíjecí proud 75 A při 12 V, nebo má maximální příkon 240 W? Obojí dohromady platit nemůže.

Dobrý deň. Akú najmenšiu autobateriu naštartuje? Je vhodná na nastartovanie 12V 12Ah batérie? Je to motocykel. Ďakujem

Dobrý deň, zakúpil som nabíjačku Colentris STARTER 2/12/75A dám nabijať baterku 75Ah nabíjačka vypíše Charging 50% .......Fully Charget ........... Charging 75%.......Fully Charget ........Charging 90% .........Fully Charget .......potom už len Fully Charget stále dokola. Toto nabíjanie trvá asi 3 minúty neviem či je taká rychla že za tri minúty nabije bateriu na plnú kapacitu. Skúšal som aj JUMP STARTER a ten funguje normálne. Skúšal som viaceré batérie a všetky sú max za 5 min Fully Charget. Je to ok alebo je vadná?

Bohužial sa na displeji nezobrazujú informácie o nabíjacom prúde a napätí. Či sa nachádza v móde 2A alebo 12A je tiež pri pohľade na displej zatajené. Celkovo nie je celkom jasné, čo nabíjačka robí, nezostáva len veriť, že nabíja.

Dobrý deň, nabije mi táto nabíjačka aj úplne vybitú batériu alebo nie ? Niečo mi v žerie energiu a scuclo ju za týždeň na parkovisku úplne. Ďakujem za odpoveď.

Když chci nastartovat automobil a je vybitá baterie v autě,připojím tuto autonabíječku na baterii(budu chtít nouzově nastartovat),musí být tato autonabíječka zapojená do sítě 220Volt.Jestli ano,tak je celkem nouzové startování k ničemu,protože kdo má na parkovišti po ruce zásuvku na 220 volt?Nebo jsem návod špatně pochopil?Děkuji za odpovědi.Radek

Dobrý den, jak poznám které auto můžu poškodit při nouzovém startováni.

dobry den, lze, ci nelze fakticky pomoci nastartovat?dekuji galosh

12
Diskusia a poradňa k Colentris STARTER 2/12/75A
Príslušenstvo pre Colentris STARTER 2/12/75A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Colentris STARTER 2/12/75A. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Colentris STARTER 2/12/75A.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií