Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

Datatag Security systém

Zobraziť katalóg
Datatag Security systém
Zabezpečovací systém – viac-prvkový elektronický identifikačný systém proti krádeži umožňuje polícii identifikovať pravého vlastníka akéhokoľvek označeného motocykla, a to aj napriek tomu, že registračná značka a štandardné identifikačné čísla výrobcu boli odstránené alebo zmenené
Kód:  AUPR257807 Produktové číslo:  5060537900148
Datatag Security systém Predaj skončil

Datatag Security systém

Moderný identifikačný a bezpečnostný systém Datatag pre bicykle a e-bicykle

Inovatívne zabezpečenie Datatag Security využíva multiprvkový elektronický identifikačný systém, ktorý ľahko aplikujete na bicykel, či elektrobicykel a účinne tak zabránite jeho krádeži. Špeciálna ochrana umožňuje polícii identifikovať pravého vlastníka akéhokoľvek označeného bicykla, alebo elektrobicykla. Každý systém využíva jeden unikátny kód na jasnú preukázateľnosť vlastníctva aj v prípade, že štandardné identifikačné čísla výrobcu boli odstránené, alebo zmenené.

Kľúčové vlastnosti zabezpečovacieho systému Datatag Security pre bicykle a elektrobicykle

  • Multiprvkový systém ochrany pre klasické bicykle + systém pre elektrobicykle
  • Vhodné aj na označenie záhradnej techniky
  • Neviditeľný UV náter + mikrobodky + QR kód
  • Jednoduchá aplikácia
  • Vhodný na všetky typy rámov

Neviditeľný UV náter

Neviditeľný UV náter

Na identifikáciu a ochranu proti krádeži bicykla systém Datatag využíva štyri unikátne neviditeľné UV nátery, ktoré slúžia na trvalé označenie rámu, vidlíc a kolies. UV nátery nie sú na bicykli vôbec viditeľné, takže ich nemožno poškodiť.

Mikrobodky s jedinečným kódom

Mikrobodky s jedinečným kódom

Datatag využíva špičkový identifikačný systém mikrobodiek, ktoré je možné aplikovať na rôzne druhy povrchov, takže je prakticky nemožné, aby ich páchateľ odhalil a odstránil. Mikrobodky môžete použiť na označenie celého bicykla vrátane komponentov a príslušenstva.

Výstražný štítok s QR kódom

Výstražný štítok s QR kódom

Súčasťou balenia sú špeciálne navrhnuté štítky, ktoré obsahujú unikátne identifikačné číslo pre daný bicykel a QR kód. Štítky nielen varujú potencionálnych zlodejov o ochrane bicykla, ale navyše ich nemožno odstrániť bez ich poškodenia.


Výhody bezpečnostného systému Datatag

Bezpečnostné systémy Datatag poskytujú špičkové identifikačné značky spolu s pravdepodobne najobsiahlejšou databázou svojho druhu na svete. Datatag navyše úzko spolupracuje so štátnou aj mestskou políciou v jednotlivých krajinách, ktorú vybavuje špeciálnymi skenermi, poskytuje nepretržitý prístup k registru a pravidelné školenia. Majitelia bicyklov zabezpečených systémom Datatag môžu využívať aj zľavy na poistenie vo vybraných poisťovniach.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Datatag Security systém.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií