Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza pre firmy

Helstons CANNONBALL Cuir Rag Noir

Zobraziť katalóg
Helstons CANNONBALL Cuir Rag Noir
Motorkárska bunda – Cannonball, kožená bunda
Kód:  motonad00202 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Helstons CANNONBALL Cuir Rag Noir Predaj skončil

Helstons CANNONBALL Cuir Rag Noir

Kúpte si kvalitnú koženú bundu a jazdenie na motorke bude pre vás ešte intenzívnejším zážitkom! Skvelá motorkárska bunda Helstons Cannonball je vyrobená z prvotriednej hovädzej kože. Pevne obopne telo a napriek tomu nijako neobmedzuje pohyblivosť. Ľahký materiál je navoskovaný pre ochranu proti dažďom aj pre štýlový efekt čierneho sfarbenia. Bunda obsahuje niekoľko vreciek pre uloženie potrebných vecí a drobností.

Kľúčové vlastnosti bundy Helstons Cannonball

  • Štýlové čierne vyhotovenie
  • Vyrobená z veľmi kvalitnej hovädzej kože
  • Bunda obsahuje chrániče aj vnútorné vestu
  • Do vreciek sa dá uložiť mobil aj peňaženka
  • Vodoodolná membrána
  • Bunda na motorku aj na bežné nosenie

Helstons Cannonball vás ochráni za všetkých okolností

Rukávy bundy Helstons Cannonball sú vybavené bavlneným lemovaním, ktoré ľahko odolajú prípadnému odreniu. Čierna koža je hrubý 0,9 až 1,1 mm. Samozrejmosťou sú aj zabudované chrániče opatrené certifikátom CE. Chrániče sa nachádzajú na zraniteľných miestach, akými sú lakte, chrbát a ramená. Vnútri koženej bundy vás príjemne zahreje termo vesta. Motorkárska bunda Helstons vás tak ochráni pred nepriazňou počasia i pred pádom.

Do ulíc štýlovo s motorkársku bundou

Všetky vrecká na bunde sa dajú zapnúť, aby nedochádzalo k samovoľnému vypadávaniu uložených maličkostí. Veľmi vhodné sú vrecká na mobil či peňaženku. Štýlové patenty sú praktické i ozdobné. Čierna bunda je príjemná na dotyk. Chrániče aj teplá vesta sú ľahko vyberateľné, Helstons Cannonball sa teda výborne hodí aj na bežné nosenie.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Helstons CANNONBALL Cuir Rag Noir Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Helstons CANNONBALL Cuir Rag Noir .
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií