Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Archív - Motokozmetika

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať

Kozmetika na motorku je nevyhnutnou súčasťou vybavenia každého majiteľa motorky. Údržbu potrebuje nielen kapota, ale najmä reťaz a ďalšie súčiastky. Prečítajte si, aké prostriedky na to použiť a tiež ako. 

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
80 položiek
Predaj skončil
Objednávací kód: AUPR567171
Predaj skončil
Objednávací kód: AUPR567169
Predaj skončil
Objednávací kód: AUPR567168
Motorex brzdová kapalina DOT4 5 l
Brzdová kvapalina – vysoký mokrý bod varu, viac ako 165 °C, zabraňuje vytváraniu pár aj pri extrémnej brzdnej záťaži. Poskytuje optimálne brzdné vlastnosti a zodpovedné brzdenie, miešateľná s DOT 5.1 SAE J 1703, ISO 4925
Predaj skončil
Objednávací kód: AUPR567163
Motorex Systém Guard 250 ml
Aditívum čistí a rozpúšťa usadeniny v celom vstrekovacom systéme, zvyšuje antikoróznu ochranu, viaže vodu, pre benzínové a nafotvé vstrekovacie systémy
Predaj skončil
Objednávací kód: AUPR567157
Motorex Black Color Spray 500 ml
Farba v spreji - čierna matná syntetická farba určená pre vozidlá, stroje a náradie, odolná teplotám až do +400 ° C, poveternostným vplyvom a proti poškriabaniu, pre kov, plastové, drevo, sklo, papier atď
Predaj skončil
Objednávací kód: AUPR567154
Predaj skončil
Objednávací kód: AUPR567152
Predaj skončil
Objednávací kód: AUPR567145
Predaj skončil
Objednávací kód: AUPR567148
Predaj skončil
Objednávací kód: AUPR567141
Motorex Carburetor Clean Fluid 1 l
Čistič – koncentrát, vyvinutý na zaistenie bezproblémového čistenia nečistôt z karburátorov
Predaj skončil
Objednávací kód: AUPR567139
Motorex Carburetor Clean 500 ml
Čistič – čistiaci sprej na karburátory, čistí klapky, sacie ventily, Venturiho trubica, sedlá nastavovacích skrutiek a telo karburátora, vhodný na všetky typy karburátorov
Predaj skončil
Objednávací kód: AUPR567138
Motorex Antirust 500 ml
Odstraňovač hrdze –
Predaj skončil
Objednávací kód: AUPR567137
Predaj skončil
Objednávací kód: AUPR567130
Predaj skončil
Objednávací kód: AUPR567131
Čistiaci, leštiaci a ochranný sprej Motorex Moto Shine MS1 500 ml
Leštenka – Motorex Moto Shine je perfektným riešením na žiarivý lesk vášho motocyklu 354,00 Kč S DPH Počet 1  Skladem Počet ks v balení: 12  Otázka na tovar POPIS DETAILY PRODUKTU Špeciálny lesklý sprej pre dokonalý povrch po čistení vozidla. Dodáva laku, plastu, chrómu atď. trvalý lesk a vytvára antistatický film s efektom odpudzujúcim kvapky. Ideálne aj pre vozidlá na veľtrhoch alebo v showroomoch. Príjemná čerešňová vôňa. Praktický sprej. Obzvlášť vhodný na závodné použitie. Ideálne na odstraňovanie a čistenie zvyškov pneumatík a špiny z asfaltu. Pred použitím dobre pretrepte. Nastriekajte po umytí vozidla na požadované miesta a rozotrite mäkkou suchou handričkou. Nevhodné pre matný lak, pneumatiky, rukoväte, sedadlo atď. Buďte veľmi opatrní, aby ste sa vyhli akémukoľvek kontaktu s brzdovými kotúčmi. Nepoužívajte na priamom slnku. V prípade pochybností otestujte kompatibilitu na zle viditeľných miestach.
Predaj skončil
Objednávací kód: AUPR567125
Motorex Chrome Polish 200 ml
Leštenka – leštiaci prostriedok k vysokému lesku na chróm, hliník a oceľ.
Predaj skončil
Objednávací kód: AUPR567126
Motorex Viso-Clean
Čistiace utierky pre hľadie a helmy VISO-CLEAN rýchlo a efektívne uvoľňuje a odstraňuje nečistoty, hmyz, olej a karbón. Lepšia bezpečnosť vďaka čistému výhľadu bez šmúh a proti zahmlievaciemu ošetreniu. Objem: 1pár DOPORUČENÍ: Čistiace obrúsky na rýchle odstránenie hmyzu a ďalších nečistôt z hľadia prilieb. Vhodný na dlhšie cesty, ale s ohľadom napr. podvečerné jazdy okolo rybníkov alebo riek, sa jedná v niektorých prípadoch o vyložene bezpečnostný prvok pre zlepšenie viditeľnosti.
Predaj skončil
Objednávací kód: AUPR567120
Predaj skončil
Objednávací kód: AUPR567124
Predaj skončil
Objednávací kód: AUPR567118
Motorex Moto Clean 5 l
Čistič – umývací prostriedok na motocykle s vysokou intenzitou čistenia Rýchly, účinný a kompletne biologicky odbúrateľný. Len nastriekať na studený stroj, nechať pôsobiť a spláchnuť vodou. Dobre preniká a pôsobí proti korózii. Nenarušuje gumové, plastové ani lakované diely. S týmto koncentrovaným biologicky odbúrateľným prípravkom umyjete veľmi efektívne svoj motocykel alebo automobil. Na mokrý motocykel postačí, vďaka vzlínavosti kvapaliny, z každej strany aplikovať prípravok rozprašovačom zo vzdialenosti 30cm 3 až 5× a nechať pôsobiť cca 2min. Pri silnom alebo dlhodobom znečistení použite na narušenie nečistôt umývaciu kefu alebo rukavicu. odkaz… a motorku potom opláchnite vodou. Prípravok obsahuje ošetrujúce prísady, ktoré po vysušení a vyleštení zaisťujú ochranu všetkých povrchov a oživenie farieb, lakov a kovov. Vďaka koncentrovanosti čističa je zaistená vysoká účinnosť a tiež veľký počet umytí. (vynikajúci pomer cena/výkon/spotreba)
Predaj skončil
Objednávací kód: AUPR567116
Motorex Air Filter Cleaning Kit
Čistiaca sada – kompletná súprava určená na umývanie molitanových vzduchových filtrov Základné vybavenie na použitie v každom teréne. Jednoduchá, praktická a efektívna. Balenie obsahuje: Air filter olej 206 1l, Air filter čistič 4l, Bike grease 2000 100g.
Predaj skončil
Objednávací kód: AUPR567105
Predaj skončil
Objednávací kód: AUPR567108
Predaj skončil
Objednávací kód: AUPR567104
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií