Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

OSRAM LEDriving XENARC Edícia Golf VI Chrome 2 ks

Zobraziť katalóg
OSRAM LEDriving XENARC Edícia Golf VI Chrome 2 ks
5 1 hodnotení
Predný svetlomet – LED/Bi-xenónový svetlomet pre GOLF VI, edícia Chróm. Homologovaný.
Kód:  AUPR01860 Produktové číslo:  LEDHL102-CM Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

OSRAM LEDriving XENARC Edícia Golf VI Chrome 2 ks Predaj skončil

OSRAM LEDriving XENARC Edícia Golf VI Chrome 2 ks

Moderný predný svetlomet Osram LEDriving XENARC pre automobil VW Golf VI v edícii chróm kombinuje najnovšie technológie. Je osadený kvalitnými xenónovými výbojkami, LED svetlami pre denné svietenie a dynamickými smerovkami. Svetlomet je určený pre upgrade z pôvodných halogénových svetlometov (nie je určený pre vozidlá s originálnymi xenónovými svetlometmi). Celý svetlomet je patrične homologovaný a jeho inštalácia je jednoduchá vďaka systému Plug & Play, vďaka ktorému nepotrebujete žiadne špeciálne náradie a vyhnete sa náročnej úprave prednej časti vozidla. Po montáži je ihneď pripravený na okamžité použitie bez dodatočného nastavovania sklonu svetla.

Kľúčové vlastnosti

  • Pre vozidlá VW Golf VI typ 5K 10/2008-11/2013
  • Moderné xenónové výbojky D8S s teplotou 4 200 K
  • Integrované LED denné svetlá
  • Dynamické ukazovatele smeru jazdy
  • Homologované
  • Určené pre vozidlá s pôvodne halogénovými svetlami (nie s orig. xenónmi)
  • Jednoduchá Plug & Play inštalácia

Je bezpečnejšie a výkonnejšie

Xenónové svetlomety sú všeobecne výkonnejšie ako pôvodné halogénové, montované výrobcom vozidla. V kombinácii s technológiou XENARC poskytuje tento xenónový svetlomet až o 110% viac svetla a až o 40% belší odtieň, ktorý je v noci jednotnejší a poskytuje očiam príjemnejší výhľad na vozovku. Ďalej je svetelný lúč xenónového svetlometu až o 60% dlhší ako lúč halogénového. Vďaka týmto výrazne vylepšeným parametrom sa nielen skvalitňuje výhľad vodiča na vozovku, ale tiež zrýchľuje jeho reakčnú schopnosť. V neposlednom rade sú vozidlá, osadená xenónovými svetlometmi, oveľa lepšie viditeľné pre ostatných účastníkov cestnej premávky.

 

 

Parametre a špecifikácia

Strana vozidla
Ľavá, Pravá Hotovo!
Typ svetla
LED Hotovo!
Vlastnosti
Denní svícení Hotovo!

Umiestnenie

Strana vozidla
Ľavá, Pravá Hotovo!

Typ svetla

Typ svetla
LED Hotovo!

Ďalšie vlastnosti

Vlastnosti
Denní svícení Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň prajem, zakúpil som u vás tieto svetla rok dozadu a bohužiaľ mal som menšiu nehodu kde si to smolne odniesol práve ľavý svetlomet. Bolo mi možné zakúpiť jedno svetlo (ľavé, vodičova strana) pretože druhé je v poriadku. Vedeli by ste mi pomôcť bol by som vám veľmi vďačný .Zostávam s pozdravom

Dobrý deň, budú pasovať aj na VW GOLF 6 VARIANT ?

Ahojte, pred nedávnom som si zakúpil tieto svetla inštalácia prebehla dobre všetko bolo správne urobené no po testovacej jazde za tmy som si všimol že ľavé svetlo (keď sú zapnuté stretávacie) tak ním zatrasie. Najskôr som si myslel že je slabo dotiahnuté ale ked som jemne pobúchal po svetle jednom aj druhom tak práve na ľavom svetle som si všimol že tá šošovka sňou trasie a nie svetlometom ako takým. Na druhom svetle to nerobí iba na ľavom. Je tam niaka možnosť dotiahnutia celej tej šošovky alebo ako mam daný problém riešiť ? Formou reklámácie by som to riešil ako posledný prípad. Prosím niekto poraďte za skoré odpovede vopred ďakujem.

Chtel bych se jeste zeptat zda bude problem na stk stemito svetly kdyz se vsude na strankach pise ze neni potreba odstrikovani a naklapeni svetel dekuji za info

Dobrý den měl bych dotaz na tyhle světla dodavaj se tyhle světla komplet pár + vše co ke světlum má byt ? (žárovky ) Děkuji

Diskusia a poradňa k OSRAM LEDriving XENARC Edícia Golf VI Chrome 2 ks
Príslušenstvo pre OSRAM LEDriving XENARC Edícia Golf VI Chrome 2 ks Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OSRAM LEDriving XENARC Edice Golf VI Chrome 2ks.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií