Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET Aplikace

Pikatec - Ochrana textilu

Zobraziť katalóg
Pikatec - Ochrana textilu
Nanokozmetika – hydrofóbna, spevňuje textíliu proti oteru, chráni ju pred UV žiarením, vystačí na 10m2
Kód:  AUPR16373 Produktové číslo:  180111010034 Stránky výrobcu
Pikatec - Ochrana textilu Predaj skončil

Pikatec - Ochrana textilu

Komplexná ochrana textilných materiálov

Pikatec Nano Protect Textile je ideálny prostriedok na ošetrenie a ochranu textilných materiálov v interiéri automobilu. Špeciálne nanočastice ľahko prenikajú do štruktúr textilných materiálov a okolo vlákien vytvárajú neviditeľnú nanovrstvu, ktorá odpudzuje nečistoty i ostatné molekuly kvapalín. Vďaka tomu vlákna odolávajú vlhkosti, zašpineniu a vzniku škvŕn rozliatych tekutín a chemikálií.

Vplyvom hydrofóbneho efektu všetky kvapaliny z povrchu ošetrenej textílie jednoducho skĺznu. Protect Textile navyše textílie spevňuje a chráni proti oteru a UV žiareniu. Na ošetrenom povrchu nie je prípravok nijako zrejmý a vďaka jeho dokonalej priedušnosti nie je cítiť žiadne zmeny ani na dotyk.



Inovatívna technológia Pikatec Car

Nanotechnológia Pikatec Car ponúka najmodernejšiu ochrana laku, bicyklov, skiel a interiérov vozidiel, ktorej hlavným princípom je vyhladzovanie a spevňovanie povrchov pomocou tenkého filmu ochrannej politúry s obsahom špeciálnych nanočastíc. Tieto častice utvoria na povrchu predmetu neviditeľný ochranný štít, ktorý vniká do pórov povrchu a chráni ho pred poškodením a usadzovaním špiny. Vďaka vyhladeniu je povrch prirodzene antibakteriálny a vďaka odpudivým silám nanočastíc je navyše antistatický.

  • Dokonalá priedušnosť
  • Vytvára okolo vlákien ochrannú vrstvu
  • Odpudzuje kvapaliny a to aj tie veľmi agresívne
  • Chráni pred vlhkosťou, zašpinením a škvrnami
  • Textil chráni pred UV žiarením
  • Vystačí na 10 m2

Maximálna ochrana povrchu

Ošetrený povrch je chránený proti UV žiareniu a odpudzuje nielen vodu, ale aj olej a prach. Materiály vďaka politurám nekrehnú, vrchné farby a laky nepraskajú. Stála farebnosť chránených povrchov je výsadou ako pevných, tak aj textilných materiálov, vrátane kože. Zároveň sú materiály politúrou vyhladené a chránené tvrdou, ale zároveň pružnou vrstvou, ktorá je odolná proti mechanickému poškodeniu.

Každý materiál má pod mikroskopom veľmi členitý povrch plný nerovností, v ktorých sa dlhodobo usadzuje prach, mastnoty a iné nečistoty. Tým okrem iného vzniká ideálna „živná pôda" pre baktérie. Je veľmi zdĺhavé a často aj nemožné z týchto nerovností špinu a nežiaduce nečistoty úplne vymyť.


Správna aplikácia prípravkov Pikatec Car

Nanesenie prípravku nie je vôbec zložité. Stačia k tomu 3 kroky. Povrch je potrebné najskôr dôkladne vyčistiť a odmastiť. Potom už len nastriekate ochrannú politúru, necháte zaschnúť a po úplnom zaschnutí prípadne nastriekate ešte jednu vrstvu. Po úplnom vyschnutí a vytvrdnutí sa začína plná ochrana (ideálne po 12 hodinách). Jedno nanesenie politúry Pikatec ochráni textilné časti interiéru vášho vozidla 12 mesiacov.

Vždy si prečítajte aktuálny návod tu.



Parametre a špecifikácia

XXL balení
Nie Hotovo!
Určenie
Na interiéry vozidiel Hotovo!
Typ čističa
Sprej Hotovo!
Objem
100 ml Hotovo!
Hmotnosť
100 g Hotovo!

XXL balenie

XXL balení
Nie Hotovo!

Určenie

Určenie
Na interiéry vozidiel Hotovo!

Typ

Typ čističa
Sprej Hotovo!

Objem

Objem
100 ml Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
100 g Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Textil Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Nano Hotovo!

Objem

Objem
0,1 l (100 ml) Hotovo!

Použitie

Použitie
Čalúnenie a poťahy, Autosedačky, Textil Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pikatec Ochrana textilu. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pikatec Textilvédelem.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií