Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

Plechová ceduľa Speeding 65

Zobraziť katalóg
Plechová ceduľa Speeding 65
5 1 hodnotení
– retro, plochá s rozmerom 30×40
Kód:  AUPR1728 Produktové číslo:  MS2057 Stránky výrobcu
Plechová ceduľa Speeding 65 Predaj skončil

Plechová ceduľa Speeding 65

Skrášlite si stenu touto retro plaketou s motívom verným estetike amerických reklám a plagátov z polovice minulého storočia. Táto ozdobná plechová ceduľa s jemnou patinou nadchne všetkých fanúšikov dobovej grafiky. Výrobca kladie na autenticitu veľký dôraz, takže všetky dizajnové prvky zodpovedajú tým, ktoré sa v tomto časovom období v USA skutočne používali. Samotný obraz je nanesený vodoodolnými farbami na kvalitný a pevný kov, vďaka čomu vám ceduľa vydrží dlhé roky v perfektnom stave.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Plechová cedule Speeding 65.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií