Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Spark Jeans matné

Zobraziť katalóg
Spark Jeans matné
Moto nohavice pánske, sezóna Celoročná, vonkajší materiál denim a textil, materiál podšívky polyester, nepremokavá úprava, integrované chrániče bedier a kolien
Kód:  motonad00128

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Spark Jeans matné Predaj skončil

Spark Jeans matné

Ak jazdíte na motorke alebo skútri do mesta aj do prírody, nepochybne viete, že zdravie je najdôležitejšie. nohavice na motorku Spark Jeans matné excelentne kombinujú pohodlie a bezpečie a okamžite milo prekvapia dizajnom, ktorý sa zapáči všetkým motorkárom. Tieto bezkonkurenčné nohavice na motorku zaručia nevyhnutnú ochranu pri páde na cestu, o ktorú sa postará vrchná vrstva z materiálu.

Spark Jeans matné sú nohavice na motorku zaručujúce komfort aj bezpečie

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Spark Jeans matné Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Spark Jeans matné.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií