Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

Star brite Star Tron pre malé motory – enzýmová prísada do benzínu 30 ml

Zobraziť katalóg
Star brite Star Tron pre malé motory – enzýmová prísada do benzínu 30 ml
Aditívum – enzýmový prídavok do paliva, zlepšuje spaľovanie paliva, znižuje emisie, čistí palivový systém od karbónových usadenín, zamedzuje kondenzácii vody, balenie 30ml ošetrí cca 25 litrov benzínu.
Kód:  AUPR219091 Produktové číslo:  14311R

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Star brite Star Tron pre malé motory – enzýmová prísada do benzínu 30 ml Predaj skončil

Star brite Star Tron pre malé motory – enzýmová prísada do benzínu 30 ml

Enzýmová prísada Star Tron pre malé motory od overeného výrobcu Star brite je praktickým pomocníkom pre všetkých automobilových a lodných nadšencov. Tento prípravok napomáha účinnejšiemu spaľovaniu paliva a znižuje produkciu škodlivých emisií. Dokáže tiež vyčistiť palivový systém od karbónových usadenín a znižuje spotrebu paliva. Určite oceníte fakt, že prebytočnú vodu dokáže rozkladať na malé častice.

Kľúčové vlastnosti prípravku Star brite Star Tron pre malé motory, 30 ml

  • Aditívum pre malé motory s výhodným objemom 30 ml
  • Prípravok znižuje tvorbu škodlivých emisií
  • Star brite star Tron na zníženie spotreby paliva
  • Enzýmový prídavok na účinnejšie spaľovanie paliva
  • Čistí palivový systém od karbónových usadenín
  • Rozkladá vodu na mikro častice
  • Koncentrácia 1 : 750

Návod na použitie a bezpečnostné upozornenia

Návod na použitie:
Prípravok nalejte predtým, než naplníte nádrž. Odstráňte zátku a vlejte určený obsah do nádrže. Vyššia dávka nezvyšuje účinnosť prípravku. Predvolené dávkovanie: Pridávajte 10 ml na 3,8 l benzínu. Stále dávkovanie: Pridávajte 10 ml na 7,6 l benzínu.

Bezpečnostné upozornenie:
Škodlivý. V prípade požitia môže spôsobiť poranenie pľúc. Dráždi oči a pokožku. Uchovávajte mimo dosahu detí. Nevdychujte výpary. Zabráňte kontaktu s očami a s pokožkou. V prípade požitia okamžite konzultujte s lekárom a ukážte mu obal alebo etiketu.

Objem:
30 ml

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Star brite Star Tron pre malé motory – enzýmová prísada do benzínu 30 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Star brite Star Tron pro malé motory - enzymová přísada do benzinu 30 ml - celoroční.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií