Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AD homeoffice

Vantop H609 Mirror Dash Cam 1080P

Zobraziť katalóg
Vantop H609 Mirror Dash Cam 1080P
4,1 12 hodnotení
Kamera do auta – so senzorom veľkosti 1/2,8", rozlíšenie senzora 2 Mpx, uhol záberu 170°, 10" displej, vodoodolnosť, dotykové ovládanie, nahrávanie v slučke, parkovací monitor, nočné videnie a g-senzor, max. rozlíšenie videa Full HD (1920×1080), max. snímková frekvencia 30 FPS, kompatibilná s pamäťovou kartou microSD do veľkosti 128 GB, podporovaný formát JPEG , Mov, max. dĺžka záznamu 5 min, používateľská príručka, napájací kábel/adaptér, čistiaca utierka, tesnenie, zadná kamera, skrutky a lepiace podložky v balení, napájanie zaisťuje zásuvka autozapaľovača
Kód:  VANCam101 Produktové číslo:  C08T-H609XX-DEBK0A

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Vantop H609 Mirror Dash Cam 1080P


Hľadáte spôsob, ako vo svojom vozidle zvýšiť bezpečnosť alebo potrebujete nahrávať vašu jazdu? Duálna kamera do auta Vantop H609 s montážou na spätné zrkadlo vás oslní napríklad 10" plne dotykovým IPS displejom, vďaka ktorému budete môcť prezerať zhotovené záznamy, sledovať obraz zo zadnej kamery alebo len z prednej kamery. Ide o jedinečný a špičkový model, predovšetkým vďaka množstvu pridaných funkcií, ako je vodoodolnosť, asistent pri parkovaní alebo znamenitý nočný záznam.

Kľúčové vlastnosti kamery do auty Vantop H60

  • Mimoriadne kvalitná kamera do auta s umiestnením na spätné zrkadlo
  • Duálne vyhotovenie so zadnou parkovacou kamerou
  • Záznam až vo Full HD rozlíšení
  • Veľký 10" displej s dotykovým ovládaním
  • Podpora až 128 GB pamäťových kariet
  • Súčasťou balenia všetko potrebné na bezproblémové používanie
Vantop H609

Kamerový systém Vantop H609 je zárukou vysokej obrazovej kvality

Kamerový systém do auta Vantop H609 Mirror Dash Cam 1080P dokáže nahrať záznam v maximálnom rozlíšení Full HD (1 920 × 1 080) pri snímkovej frekvencii 30 FPS. A to aj v noci.

Vantop H609

Nahrávajte automaticky každú jazdu

Palubná kamera Vantop H609 spracováva záznam z jazdy formou slučky. Preto nie je žiadny problém nahrávať všetky jazdy. A keď sa niečo stane, tak ľahko stiahnete požadovaný časový úsek.

Vantop H609

Parkovací asistent

Občas môže byť parkovanie skutočne problém. Obzvlášť v mestách. Preto sa určite hodí, že videokamera Vantop H609 vám na 10" displej bude premietať pohľad zo zadnej kamery. Túto funkciu moderných automobilov tak s minimálnou investíciou môžete mať aj v staršom aute.

Autokamera do auta Vantop H609 obstojí aj pri nočných jazdách

Nedostatok svetla nie je pre autokameru do auta Vantop H609 žiadnou prekážkou a na cestách vás bude spoľahlivo chrániť za každých okolností. Kvalitný záznam aj za šera a za tmy zaisťujú pokročilé obrazové snímače zvyšujúce automaticky potrebný kontrast.

G-senzor je vždy pripravený spustiť nahrávanie

Senzor preťaženia sleduje smer jazdy a okamžite rozpozná prudkú zmenu, napríklad náraz. Automaticky ihneď uzamkne aktuálne nahrávanú sekvenciu proti premazaniu. Na výber máte tri úrovne citlivosti, podľa ktorej G-senzor dá pokyn na nahrávanie. Táto funkcia sa dá využiť aj vtedy, ak do vášho auta narazí pri parkovaní niekto iný.

Nahrávajte až na 128 GB pamäťové karty

Aby predná kamera do auta Vantop H609 fungovala ako spoľahlivý ochranca vášho automobilu, je nutné pripraviť úložný priestor na ukladanie záznamov. Kúpte si až 128 GB pamäťovú kartu triedy 10 alebo lepšiu. Potom sa už nemusíte o nič starať, pretože čierna skrinka do auta cyklicky prepisuje najstaršie záznamy.

Obsah balenia autokamery Vantop H609

  • Predná a zadná kamera
  • Napájací adaptér kompatibilný s väčšinou automobilov
  • Montážne skrutky, 3M lepiace pásky a gumičky
  • Čistiaca handrička a manuál

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Obsah balenia
Používateľská príručka, Napájací kábel/adaptér, Čistiaca utierka, Tesnenie, Zadná kamera, Skrutky, Lepiace podložky Hotovo!
Počet objektívov
2 Hotovo!
Podporované formáty
JPEG Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Používateľská príručka, Napájací kábel/adaptér, Čistiaca utierka, Tesnenie, Zadná kamera, Skrutky, Lepiace podložky Hotovo!
Počet objektívov
2 Hotovo!

Pamäť a ukladanie

Podporované formáty
JPEG Hotovo!
Podporované video formáty
Mov Hotovo!
Maximálna dĺžka záznamu
5 min Hotovo!
Max. veľkosť SD karty
128 GB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
25,91 cm Hotovo!
Výška
9,91 cm Hotovo!
Hĺbka
4,06 cm Hotovo!

Hlavný

Uhol záberu
170 ° Hotovo!
Veľkosť snímača
1/2.8" Hotovo!
Rozlíšenie snímača
2 Mpx Hotovo!
Uhlopriečka displeja
10" Hotovo!

Parametre videa

Maximálne rozlíšenie videa
Full HD (1920×1080) Hotovo!
Ozvučenie videa
Bez zvuku Hotovo!

Batéria

Typ napájania
Zásuvka autozapaľovača Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, nenašel jsem český manuál, hledal jsem špatně ?

Dobrý den, zajímá mě, jak kamera pozná, že jdu couvat a zapne se obraz ze zadní kamery na obrazovce? Není v návodu chyba? V návodu se píše: NEPŘIPOJUJTE červený spouštěcí vodič s brzdovým nebo koncovým světlem. 2. Po instalaci bude při spuštění motoru kamera zpětného zrcátka ve výchozím nastavení zobrazovat pohled zadní kamery. 3. Zadní kamera se spustí při couvání a bude se zobrazovat pohled ze zadní kamery. Děkuji za odpověď.

Htěl jsem si u vás objednat Vantop H609 Mirror Dash Cam 1080P, odkazem z Google za cenu do 2.000,- Kč, tuším 1990,- Kč. Tato cena byla i na vašem webu u tohoto zboží. Po době srovnávání cen a úpravě přihlašovacích údajů se před objednáním cca po 1 hodině cena vrátila na původních 2.890,- Kč Zajímavé, už si toto zrcátko na Alza.cz neobjednám, koupím si novější model jinde a levněji. V. Ehl OldDoor. s.r.o.

Dobrý den, můžete prosím doplnit údaje k zadní/parkovací kameře? Úhel záběru, voděodolnost, použitý čip nebo alespoň zda má "noční vidění" atd?

Dobrý den, budete nabízet i vyšší řady zrcátek Vantop, např. H610, nebo ještě lépe H612, děkuji

Diskusia a poradňa k Vantop H609 Mirror Dash Cam 1080P
Príslušenstvo pre Vantop H609 Mirror Dash Cam 1080P Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Vantop H609 Mirror Dash Cam 1080P. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Vantop H609 Mirror Dash Cam 1080P.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií