AD homeoffice AD homeoffice

Aver GS313 Ballista Duality

Zobraziť katalóg
Aver GS313 Ballista Duality
4,4 10 hodnotení
Reproduktory 50W (30W RMS subwoofer + 2x 10W RMS dvojpásmové satelity), 45Hz - 20 kHz, vstupy RCA + 3.5mm jack + 3.5mm jack AUX, výstup pre 3.5mm jack mikrofón + 3.5mm jack slúchadlá,
Kód:  JT145a2 Produktové číslo:  40AAGS313ALG
Aver GS313 Ballista Duality Predaj skončil

Aver GS313 Ballista Duality

Prémiový zvuk pre hranie

Priamo doprostred vášho herného sveta vedie neuveriteľná zvuková púť. Reproduktory Aver GS313 Ballista Duality sú sprievodcom počas tohto dobrodružstva. Herná zvuk sa od domáceho kina alebo iných typov zvukových zariadení líšia a váš audio systém musí byť na tento odlišný herný svet pripravený. Reproduktory poskytujú krištáľovo čistý, vysokofrekvenčné zvuk bohatý na basy a minimalizujúce skreslenia. Toto je zvuk hranie prevedený do reality.


Herná reproduktory 50 W

Bohaté možnosti pripojenia

Presné ovládanie je kľúčom ku každému víťazstvu. Reproduktory Unity so sebou prinášajú centrálny ovládací konzolu všade tam, kde ju potrebujete. Multifunkčná konzola poskytuje regulátor hlasitosti, výkonu a basov na dosah ruky. Nezabúdame ani na vaše A / V zariadenia - konzole zahŕňa aj RCA a 3,5 mm AUX konektory, takže si svoje audio prostredie môžete prispôsobiť.

Samozrejme nesmie chýbať ani pohodlný výstup na poriadna slúchadlá. Či už vás hra zavedie kamkoľvek, všetko máte plne pod kontrolou.

vypnuté

dvojpásmové satelity

Tak ako nehráte so zavretými očami, rovnako tak nie je dôvod používať reproduktory, ktoré nezvládajú poriadny zvuk. Diskrétne vyzbrojené crossover sietí prináša reproduktory Aver neuveriteľne ostré nízke frekvencie sa sviežim stredným rozsahom.

S veľkorysým 6,5 "subwooferom, 2,75" ovládačmi a na mieru vytvoreným 1 "tweeterom, sú 2,1 reproduktory vyvinuté tak, aby mohli vykresliť každý nádych, zúfalé prehltnutie alebo nervy drásajúce napätie.

vypnuté

Nezávislá regulácia basov a výšok

Vychádza najnovšia hra s neuveriteľným audio pozadím, ale vaše reproduktory sú vyrobené len pre mono. To, čo potrebujete, je sada reproduktorov navrhnutých pre zážitok z počúvania. Reproduktory Aver GS313 Ballista Duality dodávajú nastaviteľnú reguláciu výšok a basov pre dosiahnutie výnimočnej rovnováhy frekvencií. Vytvárajú tak plný a bohatý zvuk bez straty detailov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám jednu otázku , tyto reproduktory hrají opravdu kvalitně ale mám jeden problém když nehraje žádná muzika je slyšet "šumot" , nevíte co stím ? s Ekvalizérem jsem si hrál a nic to nezměnilo , Jack jsem čistil , zkusil jsem toho dost ale už nevím co stím , předem díky za odpověd :)

Jsou od sebe všechny tři bedny odděleny jako že budou hrát jen dva a třetí ne?

Můžu použít k notebooku, který má připojení jen na sluchátka (3,5 mm jack)? Předem dík.

Jde verze kde není ta velká bedna?Předem díky za odpoveď.

muzu se zeptat jestli se daji zapojit k mobilu ?

Dobrý den. Jdou tyto reprobedny propojit s PC? Předem dík.

Diskusia a poradňa k Aver GS313 Ballista Duality
Príslušenstvo pre Aver GS313 Ballista Duality
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Aver Speaker GS313 Ballista Duality. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Aver GS313 Ballista Duality. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Aver GS313 Ballista Duality. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bizonyít GS313 Ballista Kettősség.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií