Doručení zdarma Stellar Blade

AVerMedia GM310

Zobraziť katalóg
AVerMedia GM310
Mikrofón herný, 50 - 20000 Hz, technológia Speaker Sound Suppression, USB
Kód:  JT145n1 Produktové číslo:  61GM3100A0AD Stránky výrobcu

AVerMedia GM310

Komunikácia je v mnohých hrách kľúčom k úspechu. A práve preto bol stvorený tento herný mikrofón, jeho hlavnou prednosťou je technológianeutralizujúca zvuk reproduktorov. Vaši poslucháči teda nebudú počuť zvuky z vášho počítača a môžete si nerušene vymieňať pokyny a postrehy. Navyše vám mikrofón vďaka svojmu tvaru nebude prekážať, pretože sa zmestí napríklad pod monitor. Rozhodne to ale nie je kúsok, ktorý by každý prehliadol, jeho dizajn dokonca zvíťazil v medzinárodnej súťaži Golden Pin .  

Kľúčové vlastnosti

  • Špičkovo dizajnovaný herný mikrofón
  • Technológia neutralizácie zvuku z reproduktorov
  • Intuitívne ovládanie
  • Dosah až 60 cm
  • Napájanie cez USB
  • Systémové požiadavky: Windows 10 / Windows 8.1 / Windows 8 / Windows 7
  • Hmotnosť: 130 g

Veľký dosah

Mimoriadna citlivosť umožňuje byť až 60 cm ďaleko od mikrofónu, a napriek tomu vás všetci počujú. Už žiadne hrbenia nad stolom, môžete sa pohodlne oprieť a konečne si naozaj užívať svoju hru.

Nestrácajte koncentráciu

Intuitívne ovládanie vám umožnízvýšiť či znížiť hlasitosť alebo úplne stlmiť svoj mikrofón bez výraznej námahy. Nemusíte tak ustupovať v koncentrácii na svoj herný výkon a aj to môže byť rozhodujúci faktor.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobry den mel bych dotaz ohledne tohohle mikrofonu chtel bych zacit se streamovanim ale nemohu se rozhodnout znam youtubera co pouziva behringer c1U Odkaz do neznáma ZA ZHRUBA STEJNOU CENU MAM SPSIS ZKUSIT TENTO NEBO NE SCHANIM TAK KOLEM 1600 ALE KDYZ K TOMU PRIPOSTU FILTER A DALSI VECI TAK TO PUJDE VIS DIKY ZA RADU

Ako to do **** použiť? Veď to je väčšie ako moja klávesnica. ??

Diskusia a poradňa k AVerMedia GM310
Príslušenstvo pre AVerMedia GM310
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AVerMedia GM310. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AVerMedia GM310. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AVerMedia GM310. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AVerMedia GM310.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií