Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

AVerMedia LGP Lite (GL3100)

Zobraziť katalóg
AVerMedia LGP Lite (GL3100)
4,1 17 hodnotení
Záznamové zariadenie – externé pre záznam, editáciu a streaming až do rozlíšenia HD 1080p, HDMI, USB 2.0, kompatibilné s PC/Xbox One/360/PS4
Kód:  JT125f Produktové číslo:  61GL3100A0AD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AVerMedia LGP Lite (GL3100)

Nedovoľte, aby vaše najlepšie herné momenty prepadli do zabudnutia. Všetko môžete nielen vy, ale aj celý herný svet, sledovať naživo alebo nahraté na videách pomocou externej strihovej karty AVerMedia. Nahrávanie sa spustí vo vysokom rozlíšení 1080p stlačením jediného tlačidla. Všetku prácu následne preberie procesor a zabudovaný hardvérový encoder H.264.


AVerMedia LGP Lite (GL3100)

Záznamové zariadenie AVerMedia LGP Lite (GL3100) a jeho kľúčové vlastnosti

  • Editácia a streaming až do rozlíšenia 1080p
  • Jednoduché ovládanie
  • Pripojiteľné ku všetkým herným konzolám s HDMI (Xbox 360 & One, Playstation 4, Wii U ...)
  • Minimálna záťaž procesora
  • LED indikátor aktuálneho stavu

Hlasový komentár & voliteľné rozlíšenie

Komentár je pre divákov skoro rovnako dôležitý ako samotné video. Našťastie nie je nič jednoduchšie, než k počítaču pripojiť mikrofón, nasadiť si slúchadlá a ihneď zaznamenávať hlasový komentár, ktorý môže byť uložený v oddelenom súbore pre následnú postprodukciu. Rozlíšenie vstupného zariadenia i následnej nahrávky si môžete zvoliť zo širokej palety režimov, od 640 × 480 do 1 920 × 1 080 pixelov.

AVerMedia LGP Lite (GL3100)


Kompatibilné s Xboxom, PlayStation i herným PC

Live Gamer Portable (LGP) je vďaka veľkej flexibilite zapojenia cez HDMI a komponentný video vstup schopný pracovať s najznámejšími hernými platformami vrátane Xbox 360 & One, Playstation 4, Wii U aj herných PC (Windows/Mac). PC-Free režim vás navyše navždy oslobodí od prehadzovania káblov a komplikovaných nastavovaní. Streamovať potom môžete hoci aj na Twitch alebo Youtube.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den je AverMedia kompatibilní i s Wii?

Znizuje to fps?

na kolik fps vzládne v HD kvalite

Dobrý den, rád bych se zeptal, proč skončil prodej a jestli se bude znovu prodávat, měl bych o tento produkt zájem. Předem děkuji za odpověď.

Je mozne prepojit s mobilom ? To co hram na mobile, by prenasalo obraz aj zvuk do PC streamlabs obs

Dobry den, bude tato krabicka fungovat na live stream videa z kamery alebo fotoaparatu? Kamera - krabicka - PC

Dobrý den, chtěl bych se jen zeptat jestli by to nešlo taky přenášen data mezi dvěma pc. Například že hraju na jednom pc a potřebuji si to zaznamenávat na jiném a nemít zatížený pc. Důvod je jednoduchý. Při nahrávaní se mi ztrácejí snímky a poté nelze podávat takové výkony jako normálně. Pokud bych byl schopný streamovat či nahrávat na jiném pc. Hodně by mi to pomohlo.

dobry den, chcem sa opytať na jednu otázku. chcel by som si urobyť záznam z hrania použil som OBS studio ale z 80 FPS mi to vzalo na 35 (cca) dokázal by som s týmto prístrojom hrať aspoň na 70-50 FPS Ďakujem za odpoveď.

Dobrý den, chtěl bych propojit moji zrcadlovku Nikon 3500 s mým počítačem za účelem živého streamování a nejsem si jistý, jestli tento produkt podporuje daný foťák.

Dobry den, zaujimalo by ma, ci tato stream karta dokaze zaznamenavat obraz zo smartfonu do PC streamlabs

123...
Diskusia a poradňa k AVerMedia LGP Lite (GL3100)
Príslušenstvo pre AVerMedia LGP Lite (GL3100) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AVerMedia LGP Lite (GL3100). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AVerMedia LGP Lite (GL3100). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AVerMedia LGP Lite (GL3100). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AVerMedia LGP Lite (GL3100).
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií