PET PET

AwoX StriimLIGHT mini Color

Zobraziť katalóg
AwoX StriimLIGHT mini Color
LED žiarovka – s reproduktorom - 1×3W LED teplá biela, 3W mono reproduktor, pätica E14, 30000 hodín, stmievateľná, 16 miliónov farieb, prehrávanie hudby pomocou mobilného telefónu a aplikácie, disko mód, ovládač na zmenu hlasitosti, vypnutie/zapnutie žiarovky a reproduktora, zmena základných farieb
Kód:  AWX004 Rozšírená záruka +96 mesiacov Produktové číslo:  SLmC-B3
AwoX StriimLIGHT mini Color Predaj skončil

AwoX StriimLIGHT mini Color

Vyzerá ako malá žiarovka, avšak skrýva v sebe LED svetlo s 16 mil. farieb, reproduktor a Bluetooth. Vysvetlenie je jejdnoduché, a pritom nápadité. Nielen že ozvláštnite osvetlenie, ale hlavne môžete cez Bluetooth a zabudovaný reproduktor počúvať hudbu. Hudbu prehrávajte priamo z telefónu, tabletu či domácej audio knižnice na počítači. Len musíte mať Bluetooth 4.0 a zadarmo si stiahnite aplikáciu AwoX SmartCOLOR Control.

Jednoducho ju umiestnite do lampy s päticou E14 a po prepojení s vašim prehrávačom môžete začať počúvať svoju obľúbenú hudbu bez inštalácie káblov. Umiestnite si žiarovku napríklad do kúpeľne a vychutnajte si kúpeľ na novej úrovni! Súčasťou balenia je aj samostatné diaľkové ovládanie pre reguláciu hlasitosti a svetla.


Parametre a špecifikácie:

Audio:
Zosilňovač: triedy D
Výstup: mono

Ovládanie hlasitosti:
Cez mobilný telefón s Bluetooth
Pomocou diaľkového ovládania

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AwoX StriimLIGHT mini Color. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AwoX StriimLIGHT mini Color.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií