Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

AXAGO EE25-XP WAVE

Zobraziť katalóg
AXAGO EE25-XP WAVE
4,5 472 hodnotení
Externý box pre 2.5" disky, max. výška disku 9.5 mm, USB 2.0, USB-A
Kód:  AG200c Produktové číslo:  EE25-XP Stránky výrobcu

AXAGO EE25-XP WAVE

Štýlovo spracovaný externý box AXAGO EE25-XP WAVE je určený NA 2.5" pevné disky. Dômyselná konštrukcia boxu umožňuje jednoducho vložiť disk bez potreby skrutkovania. Šikovný systém NA rýchle a jednoduché rozobratie boxu sa ovláda pomocou zámku na spodnej strane.

Na pripojenie k počítaču slúži bežne rozšírené rozhranie USB 2.0 a box je tak ideálny na použitie na cestách s notebookom či iným mobilným zariadením. Veľkou výhodou je USB kábel napevno prichytený v tele boxu. Počas prenášania je USB kábel bezpečne uschovaný v tele boxu, zároveň je však okamžite k dispozícii.

Napájanie boxu pomocou USB zbernice úplne postačuje vo väčšine prípadov a odpadá tak nutnosť prenášania akéhokoľvek príslušenstva. V prípade potreby pripojenia energeticky náročnejšieho zariadenia je možnosť posilnenia napájanie z dvoch USB portov pomocou pribaleného predlžovacieho USB Y kábla.

Box je možné pripájať počas chodu počítača a v prípade bežne používaných operačných systémov nie je potrebné inštalovať žiadne ovládače. Na uloženie Vašich dát je box vybavený funkciou One Touch Backup ktorá umožní zálohovanie dát stlačením jediného tlačidla. O pripojení a činnosti disku informuje dvojica LED diód.

Vstupné rozhranie:
1× USB 2.0

Podpora zariadení:
Porty: 1× SATA
Formát: 2.5" HDD, SSD

Napájanie:
Po USB zbernici

Vlastnosti:
Úplne kompatibilné s USB 2.0 a spätne kompatibilné s USB 1.1.
Podpora prenosových rýchlostí 12/480 Mbit/s (full/high speed).
Podpora 2.5" SATA diskov s výškou 9,5 mm každej kapacity.
Možnosť pripojenia zariadenia počas chodu vďaka podpore Hot Plug.
Plná podpora plug and play.
Pripojenie pomocou priameho USB type A male konektoru na flexibilnom kábli, praktické uloženie kábla vo vnútri boxu počas prenášania.
Napájanie po USB zbernici.
Dvojfarebná LED dióda indikuje pripojenie napájania a činnosť disku.

Funkcia One Touch Backup dovoľuje vykonávať zálohu dát z PC jednoduchým stlačením tlačidla na externom boxe. Po inštalácii aplikácie z dodaného CD je možné pri prvom štarte definovať ľubovoľné adresáre na zálohovanie a potom už podľa potreby jednoduchým stlačením tlačidla vykonať zálohu týchto dát na externý disk.

Napájanie pomocou integrovaného USB kábla úplne stačí vo väčšine prípadov. V prípade potreby možnosť napájania pomocou pribaleného predlžovacieho USB kábla s dĺžkou cca 50 cm s konektormi na napájanie z dvoch USB portov.

Telo boxu sa skladá z odolných kvalitne vyhotovených plastových výliskov s praktickým matným povrchom. Box nie je nutné prenášať v ochrannom puzdre.
Montáž i demontáž skrine je veľmi rýchla a jednoduchá bez potreby skrutkovača. Horné čelo je zasunuté do drážok v dolnom čele a spoľahlivo zaistené zámkom.
Disk sa pripája priamo na SATA konektor základnej dosky a po uzavretí horného čela je v boxe veľmi dobre zafixovaný bez potreby skrutkovania.

Ďalšie údaje:
Kompaktné rozmery 132 × 81 × 17,5 mm.
Hmotnosť externého boxu iba 67 g (bez disku).

Podporované operačné systémy:
MS Windows 98SE/ME/2000/XP/Vista/7/8/8.1/10 a novší, Windows Server 2003/2008/2012/2016 a novší (podporované všetky 32- a 64-bitové verzie OS Windows), Mac OS X 10.x a vyšší, Linux s jadrom 2.4.x a vyšším.
Pozn .: Ovládače sú súčasťou podporovaných operačných systémov a nainštalujú sa úplne automaticky. Žiadne iné ovládače nie je potrebné inštalovať a nie sú ani k dispozícii. Len pre MS Windows 98SE je potrebné nainštalovať ovládač ručne (je súčasťou priloženého CD).

Balenie v kartónovej škatuli s popismi v CZ, ENG, SK, PL jazyku obsahuje:
Externý box, predlžovací USB Y kábel s dĺžkou 50 cm, tlačený inštalačný návod v CZ, ENG, SK, PL, CD s W98SE ovládačom a OTB zálohovacím softvérom.

Parametre a špecifikácia

Maximálna hrúbka disku
9,5 mm Hotovo!
Konektory
USB-A Hotovo!
Štandardy
USB 2.0 Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!

Podporované disky

Maximálna hrúbka disku
9,5 mm Hotovo!

Konektory

Konektory
USB-A Hotovo!
Štandardy
USB 2.0 Hotovo!

Materiál

Materiál
Plast Hotovo!
Poznámka:
» Všetky interné disky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

funguje vám tlačítko na zálohování? Nainstaloval jsem od výrobce program "Cabinet" nastavil plán záloh, povolil OTB backup, ale tlačítko nespustí zálohu...

Dobrý den. Mám disk WD 2.5" Blue Mobile 500GB 8MB cache. Mohu pro něj použít tento box? Děkuji

Dobrý den, Můžu se zeptat kolik to má GB???

Diskusia a poradňa k AXAGO EE25-XP WAVE
Príslušenstvo pre AXAGO EE25-XP WAVE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AXAGON EE25-XP WAVE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AXAGO EE25-XP WAVE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AXAGO EE25-XP WAVE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Axago EE25-XP WAVE.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií