Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

AXAGON CRI-XS

Zobraziť katalóg
AXAGON CRI-XS
4,6 69 hodnotení
Čítačka kariet interní 3.5 ", USB 2.0, 5-slot, SD, microSD, CF, XD, MS + USB 3.0 port
Kód:  AG200d91 Produktové číslo:  CRI-XS

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AXAGON CRI-XS

AXAGON CRI-XS je interná all-in-one čítačka pamäťových kariet podporujúca prenos dát prostredníctvom USB 2.0 rozhranie. Je určená na inštaláciu do 3,5 "slotu počítača. Čítačka podporuje všetky posledné špecifikácie flash kariet a tiež priamy prenos dát medzi kartami vo všetkých piatich slotoch čítačky.

Konkrétne čítačka ponúka slot microSD, XD, CF, SD / MMC a MS. K dispozícii je tiež predné USB 3.0 port, takže AXAGO CRI-XS rozširuje výbavu vášho počítača aj v tomto smere. Čítačka sa pripája na interný 20pinový USB 3.0 konektor základnej dosky.

Veľkou výhodou je tiež triezvy a čisto tvarovaný predný panel bez loga - vďaka tomu sa čítačka hodí pre akýkoľvek dizajn PC skrinky. Bytelné a kvalitné kovové krytie je garanciou bezproblémového plnenie všetkých noriem pre elektromagnetické vyžarovanie.

typ:
interní 3.5 "all-in-one čítačka

Vstupné rozhranie:
1x USB2.0, USB 3.0

Porty externý:
1x USB 3.0

Počet slotov:
5

Podpora pamäťových kariet:
Slot MICRO SD: microSD / microSDHC / microSDXC / TransFlash.
Slot XD: xD Picture Card, xD M-Type, xD H-Type; karty Smart Media nie sú podporované.
Slot CF: CompactFlash Type I, CF Type II, Microdrive, Magicstor.
Slot MS: Memory Stick, MS Pro, MS Duo, MS Magic Gate, MS Pro Duo Magic Gate, Memory Stick Pro HG Duo, s adaptérom sú podporované karty MS Micro / M2.
Slot SD / MMC: SecureDigital, SDHC, SDXC, MultiMedia Card, MMC 4.0, MMC Dual Voltage, MMC mobile, RS-MMC, s adaptérom miniSD, miniSDHC, MMC Micro.

Podpora špecifikácií flash kariet:
Čítačka priamo podporuje posledný špecifikácia flash kariet CF 4.1 (UDMA 0 - UDMA 6), SD 3.0 (SDXC, až 2TB), SD 2.0 (SDHC, až 32GB), MMC 4.2 (8-bit), MS 1.43, MS Pro 1.03, MS Pro HG 1.01, xD 1.2.
Podpora priameho prenosu dát medzi kartami v rôznych slotoch čítačky (SD / MMC + Micro SD zdieľa rovnakú zbernicu - nemožno medzi nimi priamo kopírovať dáta - v správcovi zariadení sa zobrazujú štyri ikony pamäťových jednotiek).
Podpora súborových formátov: FAT 12/16/32, NTFS, exFAT (FAT 64).

vlastnosti:
Kompatibilný s USB 3.0 špecifikácií revízia 1.0, spätne kompatibilný s USB 2.0.
Podpora prenosových rýchlostí pre čítačku 12/480 Mbit / s (full / high speed).
Podpora prenosových rýchlostí pre USB 3.0 port 12/480/5000 Mbit / s (full / high / super speed).
Podpora Plug & Play, Hot Plug a Hot Swap.
Napájanie čítačky po USB zbernici (bus-power).
Jeden USB 3.0 port vyvedený na predný panel čítačky.
Pre pripojenie k PC je s čítačkou napevno spojený USB 2.0 / 3.0 kábel s interným 20pin konektorom pre pripojenie čítačky k internému 20pinovému (2x10pin) USB 3.0 konektora základnej dosky počítača.
Jedna zelená LED dióda indikujúca trvalým svitom správne vloženie karty a blikaním prebiehajúce prenos dát (bez vloženej karty neobťažuje svitom).

Ďalšie údaje:
Hĺbka tela čítačky 145 mm.
Hmotnosť 282 g (vrátane USB kábla).

Podporované operačné systémy:
MS Windows XP / Vista / 7/8 / 8.1 a novšie, Windows Server 2003/2008/2012 a novšie (podporované všetky 32- i 64-bitové verzie OS Windows), Mac OS X 10.xa vyšší, Linux s jadrom 2.6. xa vyšším.
Pozn .: Ovládače sú súčasťou podporovaných operačných systémov a nainštalujú sa úplne automaticky. Žiadne iné ovládače nie je potrebné inštalovať a nie sú ani k dispozícii.

Balenie obsahuje:
interné čítačku s čiernym čelom as integrovaným USB 2.0 / 3.0 káblom o dĺžke 70 cm, 6 montážnych skrutiek a rýchly inštalačný návod.

Dôležité upozornenie: Pred nákupom si prosím overte v manuáli svojho prístroja, či podporuje vami vybraný typ a kapacitu pamäťovej karty.

Parametre a špecifikácia

Rozhranie čítačky
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), USB 2.0 Hotovo!

Typ a pripojenie

Rozhranie čítačky
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), USB 2.0 Hotovo!
Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AXAGON CRI-XS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AXAGON CRI-XS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Axago CRI-XS. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Axago CRI-XS. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AXAGON CRI-XS.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií