AP+ nový vizuál Aplikace

AYRTON AYM-07

Zobraziť katalóg
AYRTON AYM-07
4,6 24 hodnotení
Mobilná klimatizácia mobilná, energetická trieda A, do miestnosti 9-15m2, hlučnosť 65dB, chladiaca kapacita 2.1kW (7000 BTU), ekologické chladivo R410A, časovač 24hod., diaľkové ovládanie, 80,7x30x37,5cm
Kód:  EAV109b Produktové číslo:  AYM-07 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AYRTON AYM-07

Mobilná klimatizácia Ayrton AYM-07 nájde využitie predovšetkým v bytoch, kam nie je možné inštalovať pevnú jednotku. Oceníte ju napríklad v podkrovných bytoch, v domácnostiach s malými deťmi či staršími ľuďmi, skrátka kdekoľvek, kde je žiaduce mať príjemné prostredie aj v sparných dňoch. Spoľahlivo vychladí vnútorné priestory s plochou 9 - 15 m2.

Hlavné prednosti

  • Výkon na miestnosti s plochou 9 až 15 m2
  • 24 hodinový časovač
  • Súčasťou je diaľkové ovládanie
  • Nízka spotreba

Chladenie podľa vašich prianí

Ovládanie klimatizácie je jednoduché, stačí ju zapnúť, nastaviť a postaviť tam, kam potrebujete. Všetko ľahko nastavíte diaľkovým ovládaním s displejom, na ktorom uvidíte informácie o teplote aj o časovači s 24-hodinovým cyklom. Vďaka nemu si napríklad nastavíte chladenie tak, aby ste mali doma príjemne pri príchode z práce.

Hlučnosť a spotreba

Bonusom je prijateľná maximálna hladina akustického tlaku 54 dB. Energetický štítok uvádza maximálnu hladinu akustického výkonu 65 dB. Prúdenie vzduchu možno orientovať zvisle aj vodorovne. Okrem toho môže slúžiť aj ako bežný klasický ventilátor. Spotrebou energie sa tento produkt radí medzi veľmi úsporné klimatizácie na trhu a vďaka hodnotám spotreby energie patrí do energetickej triedy A.

Odvod horúceho vzduchu

Na zabezpečenie správnej funkcie zariadenia je potrebné zabezpečiť odvádzanie horúceho vzduchu. Súčasťou balenia je naťahovacia plastová hadica s maximálnou dĺžkou 150 cm a priemerom 14,3 cm. Priemer hadice možno redukovať koncovkou do okna viď zoznam príslušenstva.

Inteligentné odvlhčovanie a údržba

Klimatizácia má integrovanú odpadovú nádobku s funkciou automatického odparovania kondenzátu v režime chladenia. Pri režime chladenia teda nie je nutné odpadnú nádobku vyprázdňovať. Vypúšťanie kondenzátu je určená len na vyprázdnenie odpadovej nádobky po sezóne a pri funkcii inteligentného odvlhčovania. O jej naplnenie vás potom informuje praktický indikátor. Na správnu prevádzku klimatizácie je nutné pravidelné čistenie vzduchových filtrov.

 

Parametre a špecifikácia

Koeficient využiteľnosti energie EER
2,6 Hotovo!
Výška
37,5 cm Hotovo!
Šírka
80,7 cm Hotovo!
Hĺbka
30 cm Hotovo!

Energetické parametre klimatizácií

Koeficient využiteľnosti energie EER
2,6 Hotovo!

Rozmery

Výška
37,5 cm Hotovo!
Šírka
80,7 cm Hotovo!
Hĺbka
30 cm Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dotaz na Zdeněk S. 6. 3. 2016 - jaké příslušenství má na mysli ? Kromě dodávaného s klimatizacemi žádné nevidím - ani v kolonce "příslušenství" - Tam jsou běžné, obecné 2 věci, nejsou vávány na vlastnictví klimatizace

Na jakou nejmenší teplotu se dá klimatizace nastavit? Rád bych ji využil ke chlazení vinného sklepa, takže čím míň lze nastavit, tím líp.

Zdravim chcel by som sa spytat na parametre klimatizacie AYRTON AYM-07 vyška širka 6 vaha, prip. mohli by ste mi odporučiť nejaku najmnešiu aby som si ju mohol zobrať aj pri presťahovaní, dakujem za odpoved

Dobrý den, umí klimatizace nastavit udržování teploty dejme tomu 23°C v době od 7:00 do 22:00 a následně se vypnout a znovu spustit další den v 7:00? Potřebujeme chladit místnost i když nejsme dostupní a zároveň v noci nerušit sousedy klimatizací.

Dobry den. K mobilnej klimatizacii Ayrton AYM-07 predavate aj ram do okna. Mozete mi poslat link, aby som videl technicke riesenie? Dakujem.

Ma tento model okenni listu jak AYM 12?

Dobrý den, chtěl bych upřesnit technické informace k mobilní klimatizaci ayrton AYM-07. V popisu zboží je uvedena hadice pro odvod horkého vzduchu, ale není tam informace o uchycení do okna této hadice? Je nutné dokoupit přípravek k uchycení do okna, nebo se hadice o průměru 14,3 cm pouze vystrčí z okna?

Dobrý deň prajem , chcem vás požiadať o radu ohľadom doporučnia mobilnej klimatizácie na 68m2 byt výškou stien 260 cm. Potreboval by som aby klimatizácia bola mobilná, kvalitná a tichá. Za odpoved dakujem

Jak mám uchytit koncovku mobilní klimatizace Ayrton AYM-07 do okna, když v návodu je zakresleno, že se koncovka umístí mezi okno a parapet a jedná se o okno, které se otevírá od parapetu směrem na horu?

Diskusia a poradňa k AYRTON AYM-07
Príslušenstvo pre AYRTON AYM-07 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AYRTON AYM-07.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií