Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

B+W cirkulárny pre priemer 62 mm C-POL Käsemann MRC Nano XS-Pro HTC

Zobraziť katalóg
B+W cirkulárny pre priemer 62 mm C-POL Käsemann MRC Nano XS-Pro HTC
5 1 hodnotení
Polarizačný filter CPL, priemer 62mm
Kód:  OT402m4 Rozšírená záruka +96 mesiacov Produktové číslo:  62CPKNXSPH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

B+W cirkulárny pre priemer 62 mm C-POL Käsemann MRC Nano XS-Pro HTC Predaj skončil

B+W cirkulárny pre priemer 62 mm C-POL Käsemann MRC Nano XS-Pro HTC

Vytvorte dokonalé fotografie – vysokokvalitný polarizačný filter B + W Käsemann ľahko odfiltruje lesky z nekovových predmetov, vodnej hladiny či skla. Farby budú výraznejšie, modrá obloha sýtejšia a biele oblaky silnejšie vyniknú. Veľkosť efektu ľahko ovplyvníte otáčaním filtra a zmenou snímacieho uhla. Špičkové optické sklo Schott pokrýva z oboch strán štrnásť antireflexných vrstiev, ktoré efektívne zabraňujú nežiaducim reflexom, spätnému odrazu svetla od skla filtra na čip a eliminujú závoj na fotografiách urobených v protisvetle. Navyše nedochádza k farebnému posunu prechádzajúceho svetla. Ochranné Nano vrstvy zaisťujú extrémnu tvrdosť, nepriľnavosť aj odolnosť voči poškriabaniu. Filter disponuje plnohodnotným predným závitom, presahujúcim objektív len o 4,2 mm a možno ho využiť aj so širokouhlými objektívmi. Vďaka svojim unikátnym vlastnostiam je vhodný nielen na cesty, ale aj do vlhkého prostredia.

Pre tie najlepšie fotografie

  • Cirkulárny polarizačný filter pre priemer 62 mm
  • Efektívna obrana proti nežiaducim reflexom aj spätnému odrazu svetla od skla filtra na čip, fotografie zhotovené v protisvetle nemajú závoj spôsobený filtrom
  • Sila efektu ovplyvniteľná otáčaním filtra na objektíve a zmenou snímacieho uhla
  • Štrnásť antireflexných vrstiev
  • Ovrstvenie prednej strany filtra – eliminácia závoja a parazitných lúčov
  • Nedochádza k farebnému posunu prechádzajúceho svetla
  • Extrémna odolnosť vďaka extrémne tvrdým povrchovým Nano vrstvám
  • Plnohodnotný predný závit, presah objektívu len o 4,2 mm
  • Možnosť použitia aj s extrémne širokouhlými objektívmi
  • Špičkové optické sklo firmy Schott
  • Vhodný na cesty aj do vlhkého prostredia
  • Záruka 10 rokov

Dokonalá ochrana

Extrémnu tvrdosť ochranných vrstiev garantuje použitá Nano technológia, dodávajúca jednako odolnosť voči poškrabaniu povrchu filtra, a tiež aj nepriľnavé vlastnosti zabraňujúce usadzovaniu prachu aj kvapkám vody. Je problém na nich urobiť aj odtlačok prsta. Filter je tak stále dokonale čistý. Navyše je vysoko účinná polarizačná fólia zatmelená prírodnou živicou s vysokou odolnosťou voči plesniam. To v kombinácii s čiernym antireflexným utesnením hrany filtra proti vlhkosti umožňuje bezpečné využitie filtra na cestách aj vo vlhkom prostredí.

Detailne prepracovaná obrúčka

Dokonale prepracovaný funkčný dizajn obrúčky poskytuje plnohodnotný predný závit a presahuje objektív len o 4,2 mm. Tým prekonáva filtre ostatných výrobcov. Filter tak možno použiť s extrémne širokouhlými objektívmi. Vďaka samomazacej funkcii obrúčky filtra je zaistená hladkosť otáčania a aj jej pevnosť. Špičkové optické sklo firmy Schott je v obruči usadené v dokonalej rovine, preto nedochádza k jeho deformáciám ani pnutiu. Všetky tieto vlastnosti dodávajú filtru dlhú životnosť, vďaka ktorej budete môcť filter využívať veľa rokov.

 

Parametre a špecifikácia

Poznámka:
» Všetky polarizačné filtre

Ako sa vyznať v skratkách objektívov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre B+W cirkulárny pre priemer 62 mm C-POL Käsemann MRC Nano XS-Pro HTC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si B+W cirkulární pro průměr 62mm C-POL Käsemann MRC Nano XS-Pro HTC. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: B+W cirkuláris 62mm C-POL Käsemann MRC Nano XS-Pro HTC.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií