PET AD homeoffice

BABYLISS E825PE

Zobraziť katalóg
BABYLISS E825PE
Zastrihávač fúzov a chĺpkov SET, 1 až 20mm v 20 krokoch, káblové / bezkáblové použitie (30min), pevný nôž z nerezovej ocele, pohyblivý nôž z CM (chróm-molybdén-nerez), autolubrikácia, čistiaca kefka a olej súčasťou balenia
Kód:  EAT4263a06 Produktové číslo:  E825PE

BABYLISS E825PE

So setom výkonných zastrihávačov Babyliss vždy dosiahnete bezchybných výsledkov, či už upravujete svoje fúzy, alebo odstraňujete nežiaduce chĺpky v okolí nosa či uší. Vyberte si z 20 rôznych dĺžok strihu od 1 do 20 mm a prispôsobte svoj vzhľad presne Vašim predstavám. Pevný nôž z nerezovej ocele zaručuje presné zastrihnutie každého detailu a s rotačným systémom sa bezbolestne zbavíte všetkých nevzhľadných chĺpkov. Vďaka modernému ergonomickému tvaru strojčeky skvele padnú do ruky, čím Vám maximálne uľahčia prácu. Zastrihávať môžete až 30 minút bez napájania a navyše dostanete čistiacu kefku a olej pre pohodlnú údržbu.

11 výhod zastrihávačov Babyliss

  1. Dokonalá a zároveň ľahká úprava fúzov
  2. Odstránenie nežiadúcich chĺpkov
  3. Strih 1 až 20 mm v 20 krokoch
  4. Káblové aj bezdrôtové používanie (30 minút)
  5. Moderný ergonomický tvar
  6. Presné nože z nerezovej ocele
  7. Brúsený 3D technológiou (EST)
  8. Pohyblivá čepeľ z CM
  9. Praktická autolubrikáciou
  10. Jednoduchá údržba
  11. Naviac olej a čistiaca kefka
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BABYLISS E825PE
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BaByliss E825PE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BABYLISS E825PE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BABYLISS E825PE.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií