Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 mini AD gaming

Babyliss E828PE

Zobraziť katalóg
Babyliss E828PE
Zastrihávač – fúzov a vlasov, 3 strihacie nástavce na fúzy, 13 pozícií pre strih vlasov (3 - 15mm), funkcia turbo, bezdrôtová prevádzka (30 min)
Kód:  SPTkn1217 Produktové číslo:  41006241

Babyliss E828PE

Zastrihávač BaByliss E828PE je strojčekom nielen na vlasy ale aj na fúzy. V balení nájdete praktický stojan na nástavce, ktorý slúži aj ako dokovacia stanica pre zastrihávač. Obsahom balenia sú aj 2 rôzne veľké titánové čepele s 5ti rôznymi nadstavcami. Strojček je plne umývateľný a vydrží 30 minút bez nabíjania.

Kľúčové vlastnosti zastrihávača Babyliss E828PE

  • Tvrdé titánové čepele
  • 3 nástavce na zastrihávanie fúzov - 3 mm, 5 mm, 7 mm
  • 2 nástavce na presné zastrihnutie a na zastrihnutie chĺpkov
  • 2 rôzne meniteľné čepele
  • 30 minút bez nabíjania
  • Umývateľnosť
  • Turbo funkcie
  • 13 možných zastrihávacích polôh 3-15 mm

Titánové čepele a funkcia Turbo

Výhodou tohto zastrihávača je funkcia Turbo, ktorá automaticky zvyšuje svoju rýchlosť pri strihu a dokáže si hravo poradiť aj s hustejšími vlasmi či fúzmi. Tvrdé titánové čepele vydržia viac ako obyčajné niklové, nehrdzavejú, zaručujú dlhšiu životnosť a kvalitu strihu. 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Babyliss E828PE
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Babyliss E828PE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Babyliss E828PE.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií