AD homeoffice Siguro kuchyňský robot

BABYLISS G945E

Zobraziť katalóg
BABYLISS G945E
5 1 hodnotení
IPL epilátor – lampa Quartz Technology Lifetime, životnosť 200000 zábleskov, aplikačné okienko 3cm2, sieťové pripojenie
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  EAT3125j Produktové číslo:  G945E

BABYLISS G945E

BABYLISS G945E je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

IPL epilátor Babyliss G945E vás účinne a bezbolestne zbaví chĺpkov zo všetkých časti tela, vrátane tváre. Nemusíte sa obávať, že nie ste správny fototyp, pretože tento prístroj je veľmi účinný a funguje na piatich fototypoch I-V, pre ktoré možno nastaviť 5 stupňov intenzity žiarenia. Malé kontaktné senzory strážia správne priloženie prístroja k pokožke. Dlhú životnosť epilátora zabezpečuje kvalitná lampa Quartz Technology Lifetime, ktorá má výdrž až 200 tis. zábleskov. Aplikačné okienko zaberá pokožku s rozmermi až 3 cm2. Tento epilátor môžete vďaka špeciálnym nadstavcom používať aj na časti tváre, ako je napríklad brada alebo horná pera. Ošetrenie podpazušia trvá približne 1 minútu a oblasť bikín približne 2 minúty. Orientačná doba ošetrenia nôh je asi 10 minút. Epilátor je kompaktný, veľmi ľahký a vďaka ergonomickej rukoväti sa dobre drží. Prístroj funguje na základe sieťového pripojenia, takže ho nie je potrebné počas epilácie dobíjať.

Kľúčové vlastnosti

  • Klinicky overená účinnosť
  • Vhodný pre všetky časti tela vrátane tváre
  • Účinný pre 5 fototypov
  • Klinicky testovaný výrobok
  • Zdravotná nezávadnosť
  • Možno nastaviť 5 stupňov intenzity
  • Kontaktné senzory
  • Ergonomická rukoväť
  • Sieťové napájanie

IPL, alebo inak aj fotoepilácia

Fotoepilácia je založená na princípe pulzného svetla, ktoré je sústreďované na melanín obsiahnutý vo folikule chĺpka. Po jeho zasiahnutí svetlom dôjde k bezbolestnému odstráneniu chĺpku ako aj k zabráneniu jeho ďalšieho rastu. Výsledkom je hladká pokožka bez chĺpkov.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Počet zábleskov
200 000 Hotovo!
Počet režimov
5 Hotovo!
Napájanie
Elektrická sieť Hotovo!

Vlastnosti

Počet zábleskov
200 000 Hotovo!
Počet režimov
5 Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Elektrická sieť Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaký je prosím rozdíl mezi epilátory Babyliss 945 a 946 ? Můžete mi doporučit v cenové kategorii do 5 tis.ten nejlepší jaký máte skladem? děkuji

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, co přesně si mám představit pod 200 000 a 300 000 záblesků? Co to cca znamená v čase? Je mi jasné, že to závisí na spoustě faktorech, jako je četnost epilace, ale zhruba nějaký odhad bych uvítala. Děkuji moc

Přeji pěkný den, dají se dokoupit další nástavce pro depilaci IPL, životnost bývvá až 200.000 záblesků. Po té se musí koupit nový přístroj, nebo se dá v Alze dokoupit nástavec z novou lampou?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak dlouho bude platit akční cena na tento epilátor.

Príslušenstvo pre BABYLISS G945E
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií