AD homeoffice AD homeoffice

BABYLISS T810

Zobraziť katalóg
BABYLISS T810
Zastrihávač na fúzy a na vlasy, materiál britiev antikoro, min. dĺžka strihu 0.5 mm, max. dĺžka strihu 20 mm, umývateľné nadstavce, dĺžka prevádzky 60 min, napájanie batériové, ovládanie pomocou tlačidiel
Kód:  BAZA008 Produktové číslo:  41005158

BABYLISS T810

Zastrihávač fúzov Babyliss T810 je perfektne presný. Dĺžku môžete nastaviť od 0,5 mm do 20 mm, jednotlivé stupne sú po 0,5 mm. Strihač vám ušetrí aj veľa práce, jeho súčasťou je totiž integrovaný zberač fúzov, ktorý zachytí 60 % fúzov. Profesionálna W-Tech technológia ostrie čepelí zrýchľuje výkon až o 25 %. Čepele sú vyrobené z nerezovej ocele, sú autolubrikačné a ich šírka je 34 mm. Zastrihávač môžete použiť so zapojením do siete alebo bezdrôtovo. Na jedno nabitie vydrží až 60 minút.

Kľúčové vlastnosti

  • Veľmi presný zastrihávač fúzov
  • Integrovaný zberač fúzov
  • Skúste sa sústrediť na niečo iné
  • Umývateľný
  • Príslušenstvo: čistiaca kefka
  • Záruka 3 roky
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BABYLISS T810
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BaByliss T810E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BaByliss T810E.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií