Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

BANANA Pi M2 Berry

Zobraziť katalóg
BANANA Pi M2 Berry
3,5 4 hodnotení
Mini PC - CPU ARM Cortex-A7 Quad-Core, GPU Mali400MP2, 1GB DDR3, 4x USB 2.0 host, 1x USB 2.0 OTG, GLAN, WiFi, MicroSD slot, HDMI 1.4
41,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  BA106a Produktové číslo:  bananaPi-M2-Berry

BANANA Pi M2 Berry

BANANA Pi M2 Berry je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.
  • .

BANANA Pi M2 Berry je miniatúrna open-source základná doska založená na platforme ARM. Podporuje teda množstvo operačných systémov, ako je Android, Debian Linux, Ubuntu Linux, OpenSuse linux a systémy bežiace na Raspberry Pi a Cubieboard. Vhodná je pre stavbu malého serveru, lacného počítača, video herného emulátora a pod. Vychádza z BANANA Pi, oproti ktorému ponúka lepšie CPU a navyše pridáva zabudovanú WiFi.

Kľúčové vlastnosti počítača BANANA Pi M2 Berry

  • BANANA Pi má rozmery kreditnej karty
  • Kompatibilný so širokou škálou OS
  • V počítači tiká úsporný procesor ARM
  • Počítač BANANA Pi disponuje modulom WiFi 802.11b/g/n

Miniatúrny open-source počítač pre domácich majstrov

Základom je štvorjadrový procesor ARM Cortex-A7, ktorému sekunduje grafický čip Mali 400 MP2 a 1 GB operačnej pamäte. Ďalej má BANANA Pi vo výbave dvojicu USB 2.0 portov vrátane jedného s funkciou OTG. K internetu sa pripojíte cez gigabitový Ethernet a pamäť počítača je riešená SD kartou, cez ktorú bootuje operačný systém. Obrazovku s veľkým rozlíšením pripojíte cez HDMI port a môžete tak sledovať Full HD videá alebo hrať hry na veľkej obrazovke.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, bude deska kompatibilní s kryty pro raspberry pi 3b+?

Dobrý den, v ukázkovém obrázku v telefonu vidím dva USB porty v detailu vidím 4 USB porty v popisu píšete 4 USB porty a v podrobnostech píšete zase 2 porty Prosím zkuste to sjednotit

Dobrý den, k jakému účelu tuto ARM desku nabízíte? Jaký OS mohu instalovat, jaký účel bude plnit a kde najdu podporu? Prosím konkrétní údaje, děkuji.

Dobrý den, proč obrázek ukazuje Banana Pi BPI-M1? Odkaz do neznáma

Príslušenstvo pre BANANA Pi M2 Berry
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií